Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.783
Поени од реакции
17.705
Среќна Нова дечки, се нај нај :D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.309
Поени од реакции
5.981
Ајде среќна нова година на сите Јувенташи, и догодина да се опрајме... Мислам не личиТ бе 304 нерешени 304 мајки да му ебам на Алегри....

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Ајде среќна нова година на сите Јувенташи, и догодина да се опрајме
Уште непочнала оваа, а ти изгуби надеж...дури во 2026та ќе се оправиме :icon_lol:

Среќна нека е јувенташи, повеќе успеси на несреќиве оваа година, и повеќе Алиши во вашиот приватен живот (без повреди се разбира :D )

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Колку нерешени ќе извадиме месецов? :kafence:

Screenshot_20250101_162431_edit_2972540607227677.jpg

Мој тип, 8 нерешени од 7 натпревари...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.783
Поени од реакции
17.705

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.783
Поени од реакции
17.705

Ова е една од многуте исти гласини од различни извори денес. Една дури говори дека Ањели се враќа со пари за инвестирање од Саудиска Арабија и ќе предземи целосна конторла на Јуве додека Елкан е заинтересиран за потенцијална продажба.

Araujo изгледа прво заслување и можно е младиот напаѓач од ПСЖ Коло Муани.

Влахович го одби последниот предлог, не сака да ја смали платата и не го обновјува договорот.

Страшно глуп потег според мене без разлика на форма. Во млад тим без лидер и победници, го бркаш единствениот играч кој има искуство, знај што значи да си играч на Јуве. Наводно (сигурно е гласина и ништо точно) односот помеѓу Данило и Џиунтоли бил поради тоа што НАВОДНО, Џунтоли ги остранил сите стари слики од играчи на Јуве каде што прославуваат претходните титули и ги заменил со некои си слики без играчи (мене на срање ми личи

"From Turin, I heard that this summer Giuntoli had all the photos of Juventus' recent successes removed, replacing them with images generated by artificial intelligence, provoking the ire of several players, Danilo first and foremost."

Sabatini at @radiodeejay

другата гласина е дека Џунтоли сака од 0 да почни проектот без играчи од претходна ера и менаџери.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Араухо најверојатно ќе биде прво зимско засилување

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Да, CB и RB...само колку што читам од повреди неможел глава да крене, така да ќе си има Милик другарче во болница
Нема врска со десен бек. Играше на неколку утакмици со Реал само под Чави, демек фластер на Винисиус. Топ штопер е, ако ги одбегне повредите мислам многу ќе му легнат Јуве и лигата.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.309
Поени од реакции
5.981
Страшно глуп потег според мене без разлика на форма. Во млад тим без лидер и победници, го бркаш единствениот играч кој има искуство, знај што значи да си играч на Јуве. Наводно (сигурно е гласина и ништо точно) односот помеѓу Данило и Џиунтоли бил поради тоа што НАВОДНО, Џунтоли ги остранил сите стари слики од играчи на Јуве каде што прославуваат претходните титули и ги заменил со некои си слики без играчи (мене на срање ми личи
Брат, секоја почит за Данило, ама годинава нема ни Д од Данило кој беше претходните години. Можеби двоцифрен е бројот на голови годинава примени по негова директна вина, така да подобро е да си бара нова средина, него му фали мотивација, сигурно не заборавил да игра фудбал. Штета што оди во шугав тим, но тоа е негова одлука...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.783
Поени од реакции
17.705
Брат, секоја почит за Данило, ама годинава нема ни Д од Данило кој беше претходните години. Можеби двоцифрен е бројот на голови годинава примени по негова директна вина, така да подобро е да си бара нова средина, него му фали мотивација, сигурно не заборавил да игра фудбал. Штета што оди во шугав тим, но тоа е негова одлука...
Ни фали таков карактер во тимот тоа ми е муабњтот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Алиша да ја ставеа на местото на дечково нејзин проценет на 60 милиони, боље ќе одиграше, а и очи ќе оплакневме успат... Каков флоп од трансфер :sramezliv:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.234
Поени од реакции
18.391
Не е можно толку слаб голман да имаме, буквално не е можно.

Овој Ди Грегорио на клоци би го исфрлил инстантно, заедно со мочкото од тренер.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.783
Поени од реакции
17.705
Кој црвен картон му е ова на мистерот наш?

страшно. Шчезни беше минимум 2 пати подобар голман од овај Ди Грегорио ама нееее отпише пари имавме па ајде и голман ќе купиме
Автоматски споено мислење:

2 најскапи наши засилувања, кои требаше да бидат носители на играта се послаби од Џакерини и Падоин..

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom