Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Циган бе, жителите на Шутка се господа за овој племе му ебам некултурно :гомце:

Како и да е ми искочи видеово, партијата што ја изиграл Дел Пиеро против Милан во '99та одма после таа повреда на лигаментите од која паузираше цела година...фактички сите го отпишале дека ќе биде оној стариот од пред повредата, а тој се враќа и дава ваква партија :cuc:. И самиот Дел Пиеро кажа дека од таа повреда ја изгубил брзината (експлозивноста) на терен, па морал да се прилагодува повеќе на техниката и пас играта.

Циган бе, жителите на Шутка се господа за овој племе му ебам некултурно :гомце:

Како и да е ми искочи видеово, партијата што ја изиграл Дел Пиеро против Милан во '99та одма после таа повреда на лигаментите од која паузираше цела година...фактички сите го отпишале дека ќе биде оној стариот од пред повредата, а тој се враќа и дава ваква партија :cuc:. И самиот Дел Пиеро кажа дека од таа повреда ја изгубил брзината (експлозивноста) на терен, па морал да се прилагодува повеќе на техниката и пас играта.

Па и на Киеза кога му даваше совет кажа дека првите мечеви му се лошело, не се движело коленото исто и дека мора прилагодување. Малиот на жалост бар јас мислам ништо од то не сфати.

Па и на Киеза кога му даваше совет кажа дека првите мечеви му се лошело, не се движело коленото исто и дека мора прилагодување. Малиот на жалост бар јас мислам ништо од то не сфати.

И јас сега тоа го мислев, требаше да се прилагоди според коленото како му функционира, како Алекс што направил, ама нему поважно му беше да сними документарец за Нетфликс или Амазон колку му било тешко во тие моменти.
Абе како со мочка во газ да се правени денешниве фудбалери, не знам што да кажам...

И јас сега тоа го мислев, требаше да се прилагоди според коленото како му функционира, како Алекс што направил, ама нему поважно му беше да сними документарец за Нетфликс или Амазон колку му било тешко во тие моменти.
Абе како со мочка во газ да се правени денешниве фудбалери, не знам што да кажам...
Иначе пак е повреден, не е ни прва замена кога бркаат гол… жално

Ди Грегорио

Савона --- Гати --- Калулу --- Кабал

Локатели --- Турам

Камбиасо --- Даглас Луиз --- К.Јилдиз

Влахович

Официјален состав за против Лацио...

Иначе нa домашен терен имаме победено 1 утњкмица само и тоа првото коло…тоа е досега..

Мн лошо

Последно уредено:
Очобол игра, очобооол...

Но добро е собравме три бода.

Многу отсутни денес, Коппајнерс, Гонзалес, Консенсао, Мекени...

Ај овој португалецов имаше црвен, а овие другите кога ќе се враќаат?

Даглас Луиз досега многу разочарува.
Како не доби црвен на толку глупости не ми е јасно.

Калулуу е ѕвер.

Мн лошо, без разлика на отсуства денес Лацио имаше црвен. Мораше да ја решат порано.

Ocigledno e deka se macat protiv defanzivno postaveni timovi, no se mnogu podobri od prethodnite sezoni, ako ne nereseno imame skoro sigurno.

Фагиоли конечно на неговата ‘природна’ позиција - АМ.

Реално од кога влезе со Лацио се смена цела игра. Се надевам денес ќе е исто одличен.

Kajgana Shop

Back
На врв