Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.402
Циган бе, жителите на Шутка се господа за овој племе му ебам некултурно :гомце:

Како и да е ми искочи видеово, партијата што ја изиграл Дел Пиеро против Милан во '99та одма после таа повреда на лигаментите од која паузираше цела година...фактички сите го отпишале дека ќе биде оној стариот од пред повредата, а тој се враќа и дава ваква партија :cuc:. И самиот Дел Пиеро кажа дека од таа повреда ја изгубил брзината (експлозивноста) на терен, па морал да се прилагодува повеќе на техниката и пас играта.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.641
Поени од реакции
17.519
Циган бе, жителите на Шутка се господа за овој племе му ебам некултурно :гомце:

Како и да е ми искочи видеово, партијата што ја изиграл Дел Пиеро против Милан во '99та одма после таа повреда на лигаментите од која паузираше цела година...фактички сите го отпишале дека ќе биде оној стариот од пред повредата, а тој се враќа и дава ваква партија :cuc:. И самиот Дел Пиеро кажа дека од таа повреда ја изгубил брзината (експлозивноста) на терен, па морал да се прилагодува повеќе на техниката и пас играта.

Па и на Киеза кога му даваше совет кажа дека првите мечеви му се лошело, не се движело коленото исто и дека мора прилагодување. Малиот на жалост бар јас мислам ништо од то не сфати.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.402
Па и на Киеза кога му даваше совет кажа дека првите мечеви му се лошело, не се движело коленото исто и дека мора прилагодување. Малиот на жалост бар јас мислам ништо од то не сфати.
И јас сега тоа го мислев, требаше да се прилагоди според коленото како му функционира, како Алекс што направил, ама нему поважно му беше да сними документарец за Нетфликс или Амазон колку му било тешко во тие моменти.
Абе како со мочка во газ да се правени денешниве фудбалери, не знам што да кажам...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.641
Поени од реакции
17.519
И јас сега тоа го мислев, требаше да се прилагоди според коленото како му функционира, како Алекс што направил, ама нему поважно му беше да сними документарец за Нетфликс или Амазон колку му било тешко во тие моменти.
Абе како со мочка во газ да се правени денешниве фудбалери, не знам што да кажам...
Иначе пак е повреден, не е ни прва замена кога бркаат гол… жално

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.008
Поени од реакции
5.624
Ди Грегорио

Савона --- Гати --- Калулу --- Кабал

Локатели --- Турам

Камбиасо --- Даглас Луиз --- К.Јилдиз

Влахович

Официјален состав за против Лацио...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.641
Поени од реакции
17.519
Иначе нa домашен терен имаме победено 1 утњкмица само и тоа првото коло…тоа е досега..

Мн лошо

Последно уредено:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.008
Поени од реакции
5.624
Очобол игра, очобооол...

Но добро е собравме три бода.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.181
Поени од реакции
18.271
Многу отсутни денес, Коппајнерс, Гонзалес, Консенсао, Мекени...

Ај овој португалецов имаше црвен, а овие другите кога ќе се враќаат?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Даглас Луиз досега многу разочарува.
Како не доби црвен на толку глупости не ми е јасно.

Калулуу е ѕвер.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.641
Поени од реакции
17.519
Мн лошо, без разлика на отсуства денес Лацио имаше црвен. Мораше да ја решат порано.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.129
Поени од реакции
2.235
Ocigledno e deka se macat protiv defanzivno postaveni timovi, no se mnogu podobri od prethodnite sezoni, ako ne nereseno imame skoro sigurno.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.641
Поени од реакции
17.519
Фагиоли конечно на неговата ‘природна’ позиција - АМ.

Реално од кога влезе со Лацио се смена цела игра. Се надевам денес ќе е исто одличен.

Kajgana Shop

На врв Bottom