Го фаќа страв кога ќе ја спомне Рома и почнува да дткаТи пак немаш телефон. Или ти дише главата.
Samo bentankur poradi zolti... drugite site se na raspolaganje, bar do ovoj moment.. ne se znae utre moze da se povredi nekoj ili da fati korona..Za pcovkata ke jade ban sig 1 utakmica, istoto bese so Cristante, posle avtogol opcu i go baniraa. Tuku ne sum vo tek, imate nekoj od klucnite sto nema da igraat utre, povredeni i slicno?
Доминација нема, ама генерално е подобар противник.Ајде еден совет. Имам силен бет на Јувентус, не ја гледам утакмицата. Можам да излезам со половина од профитот. Како игра Јувентус, има доминација, ќе добие?
Точно, само што тоа беше единственото нешто добро што го направи Сандро полувремево, се друго што изигра ова полувреме а и што игра последните 2год кажува дека тоа ни е една од позициите каде на лето мора да пазариме или барем нека му се дава повеќе шанса на Фаработа, може ќе излезе од него новиот ЗамбротаНа оние кои не ви е јасен квалитетот на Сандро и кои се водите според статистики против екипи од калибарот на нашите противници од групите во ЛШ, репризирајте си го голот на Роналдо секогаш од почеток на акцијата.
Статистички асистенцијата е на Мората, суштински е на Сандро.
Muchos gracias.Доминација нема, ама генерално е подобар противник.
Мое мислење остави ја и чекај цел профит.
Шо глеаш жити све у Мората не знам?Zasega Artur e se ona shto Benta ne e isto i Morata e se ona shto Dibala ne e(iskreno se nadevam deka Dibala moze i da bide a za Benta nema nadez sekako)
На оние кои не ви е јасен квалитетот на Квадрадо и кои се водите според статистики против екипи од калибарот на нашите противници од групите во ЛШ, репризирајте си го голот на XY секогаш од почеток на акцијата.