Фан Клуб: Јувентус

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Za pcovkata ke jade ban sig 1 utakmica, istoto bese so Cristante, posle avtogol opcu i go baniraa. Tuku ne sum vo tek, imate nekoj od klucnite sto nema da igraat utre, povredeni i slicno?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Za pcovkata ke jade ban sig 1 utakmica, istoto bese so Cristante, posle avtogol opcu i go baniraa. Tuku ne sum vo tek, imate nekoj od klucnite sto nema da igraat utre, povredeni i slicno?
Samo bentankur poradi zolti... drugite site se na raspolaganje, bar do ovoj moment.. ne se znae utre moze da se povredi nekoj ili da fati korona..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
На оние кои не ви е јасен квалитетот на Сандро и кои се водите според статистики против екипи од калибарот на нашите противници од групите во ЛШ, репризирајте си го голот на Роналдо секогаш од почеток на акцијата.

Статистички асистенцијата е на Мората, суштински е на Сандро.

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Ајде еден совет. Имам силен бет на Јувентус, не ја гледам утакмицата. Можам да излезам со половина од профитот. Како игра Јувентус, има доминација, ќе добие?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
Ајде еден совет. Имам силен бет на Јувентус, не ја гледам утакмицата. Можам да излезам со половина од профитот. Како игра Јувентус, има доминација, ќе добие?
Доминација нема, ама генерално е подобар противник.

Мое мислење остави ја и чекај цел профит.

Член од
4 јануари 2006
Мислења
160
Поени од реакции
109
На оние кои не ви е јасен квалитетот на Сандро и кои се водите според статистики против екипи од калибарот на нашите противници од групите во ЛШ, репризирајте си го голот на Роналдо секогаш од почеток на акцијата.

Статистички асистенцијата е на Мората, суштински е на Сандро.
Точно, само што тоа беше единственото нешто добро што го направи Сандро полувремево, се друго што изигра ова полувреме а и што игра последните 2год кажува дека тоа ни е една од позициите каде на лето мора да пазариме или барем нека му се дава повеќе шанса на Фаработа, може ќе излезе од него новиот Замброта :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.734
Неможи бе Фработа со Сандро да го токмите :pos:

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Zasega Artur e se ona shto Benta ne e isto i Morata e se ona shto Dibala ne e(iskreno se nadevam deka Dibala moze i da bide a za Benta nema nadez sekako)

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
На оние кои не ви е јасен квалитетот на Квадрадо и кои се водите според статистики против екипи од калибарот на нашите противници од групите во ЛШ, репризирајте си го голот на XY секогаш од почеток на акцијата.
:kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom