Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
ona deteno vo kupon sto igrase so Spal, sto ni ja drzese cela sredina i vidno sto bese deka ima tehnika, Fagioli se vika?
Да, детево му било и омилено на Алегри, и мислам бил капитен на младинците, отров е малиот ама ќе го даваја за Скамака за малу.ona deteno vo kupon sto igrase so Spal, sto ni ja drzese cela sredina i vidno sto bese deka ima tehnika, Fagioli se vika?
Scirea да ме довлечка на форумот, со него се знаевме од заедничко водење на една фан страница за Арсенал
И тоа е се што треба да знае(м)те затебенего како личност.
Погрешен фан клуб ама ај ќе ти одговорам.so sto sostav ke izlezeme protiv mizeriite?
so sto sostav ke izlezeme protiv mizeriite?
Ако веќе одмара први за одмор се Роналдо и Сандро, тие немаат никаква замена сезонава.ако е ради чување за у лигата или он бара одмор, оправдуем.. густ и тежок распоред мора некое ротирање.. Ја би го стаил детето Фаџиоли да видевме дали би се покажал и против појак тим
Од што ќе одмора Сандро, 2 месеци нема 2 утакмици изиграноАко веќе одмара први за одмор се Роналдо и Сандро, тие немаат никаква замена сезонава.
Денес не, кога не му оди? Да. Секој треба не само Роналдо. Мислам убо се изјасна поназад тој шо напиша ама дека е играчиште еТреба да се седне Роналдо на клупа?
Чиста среќа му удривме неколку критики на форумов и се освести малку.Иначе к.р што ќе изиграше вакаТреба да се седне Роналдо на клупа?