Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
ona deteno vo kupon sto igrase so Spal, sto ni ja drzese cela sredina i vidno sto bese deka ima tehnika, Fagioli se vika?

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
ona deteno vo kupon sto igrase so Spal, sto ni ja drzese cela sredina i vidno sto bese deka ima tehnika, Fagioli se vika?
Да, детево му било и омилено на Алегри, и мислам бил капитен на младинците, отров е малиот ама ќе го даваја за Скамака за малу.

Ја од ка го видов сакав да игра мн појќе него ботон Ремзи

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Член од
1 април 2018
Мислења
2.120
Поени од реакции
4.120
Добро бе нормален ли е Пирло? Повторно Рабио и Бентанкур на средина, Артур го нема. Бернардески стартер:popce:

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
ако е ради чување за у лигата или он бара одмор, оправдуем.. густ и тежок распоред мора некое ротирање.. Ја би го стаил детето Фаџиоли да видевме дали би се покажал и против појак тим

Последно уредено:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
ако е ради чување за у лигата или он бара одмор, оправдуем.. густ и тежок распоред мора некое ротирање.. Ја би го стаил детето Фаџиоли да видевме дали би се покажал и против појак тим
Ако веќе одмара први за одмор се Роналдо и Сандро, тие немаат никаква замена сезонава.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Тој џабе игра 2 сезони више, Алаба не ни требаше, Телеш и сл,Фработа таман е

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Треба да се седне Роналдо на клупа? :unsure:
Денес не, кога не му оди? Да. Секој треба не само Роналдо. Мислам убо се изјасна поназад тој шо напиша ама дека е играчиште е :)

Пуштив во 30та минута зафатен сум сликам денес ама онака океј шо знам, делуваме средени то ме раадва.

Kajgana Shop

На врв Bottom