- Член од
- 4 јануари 2006
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 109
Ова Кулушевски колку знае на моменти да се понаша како ретардиран дечко тоа е чудо некое
Goals and assists. This gentleman saves us here (the left one because the right one always gets worse..)
Препрепредобар е сезонава Данило. Конечно почна да ги оправдува парите, можда сепак лани му беше сезона за навикнување....Голот прееска јак, асистенцијава сеа уште појака.
Отров игра, нишо више.
Gol e assist. Ci salva questo signore qui (quello di sinistra perché quello di destra sempre peggio..)
![]()
Демирал заспа за голот ако не грешам.Што треба да се деси за конечно да го изшутираат од клубот Бонучи? Абе 90% голови се по негова грешка или негово лошто поставување. Какво дрво невидено е, не верувам дека и во Кротоне би фатил стартна постава.
Друга работа, Ремзи кога прави некаков потег или шутира реализаторот не мора да дава успорена снимка после тоа. Каква флегма, ко напушен да е. Вистинско чудо е како се најде таму за вториот гол кој за малку ќе го утнеше шутирајќи под голманот при цела празна страна.
Двајцата заспаа иако приемот/првиот контакт на Дефрел беше совршен, тоа у никој случај не ја оправдува нивната мизерна реакција у дефанзива.Демирал заспа за голот ако не грешам.
Weston McKennie picked up a muscular injury, while Paulo Dybala suffered a slight knee sprain during the first half of Juventus-Sassuolo.Како е ситуацијата со Дибала дечки, има ли вести? Следна играме со интер...
Сите од прв до последен кажуваат дека има неверојатен потенцијал и талент, глата не му е во ред него изгледа...не знам што да кажам за Рабио..Рабио вечерва многу ме потсети на Погба кога играше кај нас... Одлично ги сечеше топките на Сасуоло