Да не ни фали Маркизо случајно ?
Само ве читам, ретко пишувам но сега сакав нешто да напишам но ете ми го земе постот.
И дефинитивно дека фали Клаудио, го бива го бива и пак ке кажам го бива, на средината е секогаш подобро со него од колку Кедира и Матуиди, тие од двајцата еден неможеш да направиш а не па зазимаат две места во средината. Оваа грешка на управата за Маркизо ке ја паметам додека сум жив, колку само беше сакан и играше од срце за Јуве а имаше и премногу подршка од трибините.
Дефинитивно не бива без Пјанич.
Матуиди пред Кедира дефинитивно, сериозно некогаш циганов знае да се жртвува на терен да изгине, премногу трча спречува ама да има кој да игра со него а не вака изгубен е. Кедира од кога капитенската трака почна да ја носи све ми стана јасно. Дефинитивно не е за прв тим, ама поштено.
Повреди, повреди, ама и тоа е дел од спортот треба да бидеш спремен на се, јас да бев Алегри колку и да е лошо би го ставил Касерес место Де Шиљо да игра таму, дефинитино сме премногу слаби у одбрана сега, овој Бенатиа зашо си отиде, пу.
Се на се мора со главите горе, мора да се подобри играта, преголема криза не има фатено, се играме на сила, на сила. Роналдо нема со кого да игра, му фали Манџо а и мсилам дека подобро игре како крило од колку како истурен у напад.
Ај ке видиме како ке биде се надевам на подобрување на играта и враќање на Мартин у одбрана, барем нешто да се збереме колку толку.
Поздрав момци, ФОРЦА ЈУВЕ!