И прво видео за Гарај на јутуб ги покажва неговите Пирло карактеристики. if you know what i mean

[DOUBLEPOST=1503143726][/DOUBLEPOST]
знаев дека заборајв некој. ама и така и така плоштадот треба да се научи да оди пред да се врати.
Инаку според мене не е лоша трансформацијата, напротив Јуве знаел да мутира и то е добро. Проблемот е шо после меркато концентрирано на напаѓачи ние менваме формација во која ќе требаат многу повеќе средишњаци.
Реално средината и треба да се поправи оти сметам дека бевме плитки лани.
За Дибала според мене е сосема ок да игра на вингер позиција во однос на офанзивните задачи. И то како знај да повлечи и да префрли тежиште, ама проблемот е шо Дибала нема теорија да ги извршува дефанзивните задачи како манџукиќ. Не ни сакаме затоа што ќе го троши премногу.
Бентанкур е влог во иднината и не би се потпирал на него за сезонава. Ако го бива ќе си го најди местото во тимот. Јувентус мора да има стабилни играчи на средина. Кедира е стаклен и е при крај со врвен фудбал, Маркизио ми е скрос сумлив со ротациите и повредата, Пјанич знај да паѓа на кондиција. Муабетот ми е средината си има свои лоши страни.[DOUBLEPOST=1503143842][/DOUBLEPOST]
Па реално не можиш да натераш некој да оди на Сибир оти Тунгузија Гризлис ти понудиле едно чудо пари.
Не смее клубот да се понаша како феудалец.