Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Животна желба на Бонучи била да игра на градски во Скопје.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
It is all set for Rolando Mandragora to join Crotone on loan from Juventus. The deal was closed today by Crotone Sporting Director Raffaele Vrenna, who found a deal with Juventus and the player. It is expected that the signatures should happen tomorrow and that would allow Mandragora to become a Crotone player.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Јубе ги одби понудите на Барса од 120м или играчи плус кеш. Дубала не е на продажба и е центар на проектот. Марота не ни размислува да го продаде, планит бил одамна јасен - Дибала е Дел Пиеро проект. Дибала неќи да го напушти Јуве.

Кога сме кај капитенот ќе се придружи во управата за брзо.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.724
Дибала е златното јајце на Ањели и Марота, значи настрана неговите фудбалски квалитети што ги прикажува на терен, туку детево вооедно е маркетиншко заштитно лице на овој Јувентус. Не верувам дека во блиска иднина би го шитнале детево онака како што го шитнаа Видал и Бонучи, за 2 дена.

Вечер од 18:30 играме со Тотенхем, од новајлииве се најавуваат Коста, Шнелингер и Шчезни да бидат во стартниот тим

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.260
Поени од реакции
18.472
Што правиме со среден ред и десен бек? Има ли некои конкретни имиња или ќе се шлепаме така до крајот на периодот.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.333
Поени од реакции
4.242
Што правиме со среден ред и десен бек? Има ли некои конкретни имиња или ќе се шлепаме така до крајот на периодот.
Рафиња и Гомес ви се у игра. Настрана трансферот на Дибала, еден од овие може да земете со добра понуда, повеќе шанси имате за Рафиња.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Имаше шпекулации за Кансело али и тие стивнаа.За среден ред ваљда чекаат да го продадат Лемина или Ринкон,па да купат.Не ми се свиѓа ова што си тече времево,а и фалат уште два-тројца играчи на клучни позиции.
На крај само да не биде во пет за дванаес некое панично купување ала Хернанес,па да го донесат Брозовиќ,а да останат и со Де Шиљо и Лихт на десен бек.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.724
За среден ред ваљда чекаат да го продадат Лемина или Ринкон,па да купат.
Па Марота им нуди 18 милиони + Лемина за Кансело, ама и овие од Валенсија знаат што ѓубре е циганов па неќат ни да чујат за трансфер. Ептен ми е мака кога ќе прибериме вакво ѓубре од типот на Лемина,Ринкон, Асамоа па потоа со крст и кандило неможеш да ги избркаш... Златен Падоин, душа ми плаче за тој човек колку и да беше ограничен, беше прав професионалец и знаеше кога да го напушти тимот без збор

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Па Марота им нуди 18 милиони + Лемина за Кансело, ама и овие од Валенсија знаат што ѓубре е циганов па неќат ни да чујат за трансфер. Ептен ми е мака кога ќе прибериме вакво ѓубре од типот на Лемина,Ринкон, Асамоа па потоа со крст и кандило неможеш да ги избркаш... Златен Падоин, душа ми плаче за тој човек колку и да беше ограничен, беше прав професионалец и знаеше кога да го напушти тимот без збор
Ринкон земал 1,2милиони годишно, копилево не е нормално, повеќе од 700,000 годишно не смее да помириса, и кога бараат тимовиве ко Аталанта и компанија, не се будали 1,2мил да му дадат плата, он се одбива.[DOUBLEPOST=1501948050][/DOUBLEPOST]Reports out of both England and Italy are confirming a transfer of Juventus midfielder Mario Lemina to Southampton is almost complete:

Follow
Matteo Pedrosi

✔@MatteoPedrosi

La #Juventus sta trattando con il @SouthamptonFC la cessione di Mario #Lemina a titolo definitivo. 15+3 di bonus l'offerta dei Saints

The player failed to impress last season in his second year at Juventus and is now looking for more playing time away from Torino.

Последно уредено:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Зошто бе така пишувате за Ринкон, па нели беше генерал, Видал за сиромашни, новиот Давидс? :cautious:
Тој што пишувал нека се правда, јас не. Иначе сите се клањаме на трансфер гуруата од големиот 米兰, 4 сезони играте со играчи од типот на Ринкон.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Чао Макароно (Лемина не членот наш :) )[DOUBLEPOST=1501949107][/DOUBLEPOST]Done deal for Mario Lemina to Southampton from Juventus. €18/20M, medicals soon #transfers #SaintsFC[DOUBLEPOST=1501949236][/DOUBLEPOST]#Paratici at Goodinson Park tomorrow for #Everton vs #Sevilla. #NZonzi

Juventus are 'hours away' from signing Joao Cancelo from Valencia for €25m [Superdeporte]

Mario Lemina is heading to Southampton for €18m & bonuses to Juventus [Sky]

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
И гледаш сега пукаа паре на црњоно од Севиља и да се самоубием. Се шпекулира дека Реал сакале да ни го дадат Ковачич со клаузулата што ја вметнаа ко со Мората. Ако паднат на ова, нека се гона у 3 лепе пичке материне и Марота и цел Јуве.

Kajgana Shop

На врв Bottom