Не би да ти ја ебам досетката, ама...Животна желба на Бонучи била да игра на градски во Скопје.
Рафиња и Гомес ви се у игра. Настрана трансферот на Дибала, еден од овие може да земете со добра понуда, повеќе шанси имате за Рафиња.Што правиме со среден ред и десен бек? Има ли некои конкретни имиња или ќе се шлепаме така до крајот на периодот.
Имаше шпекулации за Кансело али и тие стивнаа.За среден ред ваљда чекаат да го продадат Лемина или Ринкон,па да купат.Не ми се свиѓа ова што си тече времево,а и фалат уште два-тројца играчи на клучни позиции.Што правиме со среден ред и десен бек? Има ли некои конкретни имиња или ќе се шлепаме така до крајот на периодот.
Па Марота им нуди 18 милиони + Лемина за Кансело, ама и овие од Валенсија знаат што ѓубре е циганов па неќат ни да чујат за трансфер. Ептен ми е мака кога ќе прибериме вакво ѓубре од типот на Лемина,Ринкон, Асамоа па потоа со крст и кандило неможеш да ги избркаш... Златен Падоин, душа ми плаче за тој човек колку и да беше ограничен, беше прав професионалец и знаеше кога да го напушти тимот без зборЗа среден ред ваљда чекаат да го продадат Лемина или Ринкон,па да купат.
Ринкон земал 1,2милиони годишно, копилево не е нормално, повеќе од 700,000 годишно не смее да помириса, и кога бараат тимовиве ко Аталанта и компанија, не се будали 1,2мил да му дадат плата, он се одбива.[DOUBLEPOST=1501948050][/DOUBLEPOST]Reports out of both England and Italy are confirming a transfer of Juventus midfielder Mario Lemina to Southampton is almost complete:Па Марота им нуди 18 милиони + Лемина за Кансело, ама и овие од Валенсија знаат што ѓубре е циганов па неќат ни да чујат за трансфер. Ептен ми е мака кога ќе прибериме вакво ѓубре од типот на Лемина,Ринкон, Асамоа па потоа со крст и кандило неможеш да ги избркаш... Златен Падоин, душа ми плаче за тој човек колку и да беше ограничен, беше прав професионалец и знаеше кога да го напушти тимот без збор
Тој што пишувал нека се правда, јас не. Иначе сите се клањаме на трансфер гуруата од големиот 米兰, 4 сезони играте со играчи од типот на Ринкон.Зошто бе така пишувате за Ринкон, па нели беше генерал, Видал за сиромашни, новиот Давидс?![]()
Не викавме тоа ние, туку ТутоспортЗошто бе така пишувате за Ринкон, па нели беше генерал, Видал за сиромашни, новиот Давидс?![]()