Фан Клуб: Јувентус

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Aj da vidime Bentakur kako ke izigra :)
Бентакур сто посто го праќаат некаде на позајмица годинава, освен ако не продадат некој од средина, па да останеме со мањак играчи.
Сакав да те цитирам пред некој ден на постот кај што напиша дека го промовирале многу, али заборавив.
Буквално истото беше и со Орсолини, и него го промовираа, и додека беше на У 20 и прегледи и све, и нормално на позајмица го пратија.
А тука сите се напалија, многу бил јак на У 20 првенство, ќе останел у прв тим :pos:
Скроз истиов муабет и сега.

И двајцата се таленти, ама и недокажани играчи. Во моменталниов Јуве нема место за нив, само ќе греат клупа. Има време за нив, како што имаше за Ругани, кој што почека неколку години и го праќаа по позајмици, ама се покажа и еве го во прв тим, докажан барем на ниво на Серија А и созреан.

На моменталниов Јуве што брка ЛШ му требаат сериозни и искусни засилувања, Марота ако се сеќавам добро, вети засилување во среден ред од калибарот на Игуаин, т.е. со други зборови кажа дека ја имаме финансиската моќ за уште еден таков трансфер.
Сега за сега некако не се остварува тоа, ама ајде да почекаме и да им веруваме.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
За Берна нешто ново?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
А бе недела е, пилиња не пеат по европа он за ФБ се фанал. :pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Pavel Nedved has appeared to reopen the possibility of Sampdoria striker Patrik Schick joining Juventus. “Anything is possible…”

Nedved was asked by ItalianFootballTV about Schick between signing autographs and taking selfies with fans in the mixed zone for Juve’s 2-1 defeat to Barcelona.

However, instead of ruling out his fellow Czech’s arrival, the Vice-President was quoted as answering “anything is possible”.

The 21-year-old underwent a medical with the Bianconeri last month, ahead of a proposed €30.5m transfer from Samp.

However, the Juventus announced they had pulled the plug on his move, amidst reports of a cardiac problem flagging up during his medical.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Нашиве му го утнале презимето на Шчезни да им ебам тоа неписмените :pos::tapp:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.716
Реално, ретко кој знае правилно да му го напише името на Wojicneh Sczcesny...

До кај е работава со Берна, нели вечерва требаше да слета во Торино? :)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Реално, ретко кој знае правилно да му го напише името на Wojicneh Sczcesny...

До кај е работава со Берна, нели вечерва требаше да слета во Торино? :)
Не ги брани, чим го имаа коректно напишано Blaszczykowski точно Фиорентина и Дортмунд , ова Sczcesny e 0 :pos:. Иначе утре се прегледите како што читав за Бернардески

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Нашиве му го утнале презимето на Шчезни да им ебам тоа неписмените :pos::tapp:
Нашиве имаа утнато со бројките ако не се лажам за Тиаго или Алмирон пред неколку сезони. Па нешто со фластери имаа корегирано.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.716
Еве го Бернардески :)

Баш да видиме дали ќе му ја дадат 10-ката... После една година пауза Јувентус повторно има напаѓач италијанец,[DOUBLEPOST=1500883412][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Нашиве имаа утнато со бројките ако не се лажам за Тиаго или Алмирон пред неколку сезони. Па нешто со фластери имаа корегирано.
Со Иаго Фалке беше немавме замени таја утакмица т.е дрес па од дресот на Тиаго ја вадеа Т и влезе Фалке :)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Супер трансферов со Бернардески! Очекував да заврши во Инта поради односиве со Фиорентина ама како и да е топ! Сега да не се продаде никој, и да се купи бек и центар, за штопер ако дадат 40милки за Манолас, нека направат колективно самоубиство.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
-------------- Higuain --------------
Berna ------ Dybala ------ Costa

⚡

Kajgana Shop