Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
New medicals for Schick at the end of August with Juventus - SKY[DOUBLEPOST=1500644750][/DOUBLEPOST]
Dybala, Pjaca, Mandzu, Higuain, Berna, Costa, Cuadrado (?)

Ова е веќе сериозен напад :)

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.251
Поени од реакции
18.461
Ако не се лажам Коста игра со лева нога, на Бернардески и Дибала веќе сигурно левата нога им е природна. Заебано ќе биде бидејќи левучарите обично се ептен лоши со десна нога, секогаш се местат на посилната страна и така губат време. Ми текнува Манчестер кога ги собра заедно Ди Марија, Мата, Ван Перси и уште некои и на моменти смешно изгледаше како игра баш заради тоа ограничување.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Ако не се лажам Коста игра со лева нога, на Бернардески и Дибала веќе сигурно левата нога им е природна. Заебано ќе биде бидејќи левучарите обично се ептен лоши со десна нога, секогаш се местат на посилната страна и така губат време. Ми текнува Манчестер кога ги собра заедно Ди Марија, Мата, Ван Перси и уште некои и на моменти смешно изгледаше како игра баш заради тоа ограничување.
Коста игра со двете подеднакво добро ако не се лажам и јас. Кај трансферот на Берна ми се бендисва оти можи да игра и како замена за Дибала и на двете страни дури и на средина ако треба. Иначе најверојатно тој ни е новата #10

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.251
Поени од реакции
18.461
Со трансферите очигледно е дека ќе се продолжи со 4-2-3-1. Се надевам само дека Пјаца ќе се врати што побрзо и ќе добие реална шанса, не како она лани или како она на Коман.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.714
New medicals for Schick at the end of August with Juventus - SKY
Ова ако се оствари ќе биде топ, криво ми е за детето што не напушти на ваков начин... ако му излезе Марота и Недвед во пресрет повторно ондак имаат од мене тотален респект.
Сега фали Шик само да одмара, ниту да игра, ниту да трча... само одмор

А инаку да јак е нападот вака на прв поглед, а богами и на втор :). Али мора да се купи еден дефанзивец како замена за Бонучи, читав нешто шпекулации за Хумелс али тешко тешко тешко да се оствари тоа[DOUBLEPOST=1500646333][/DOUBLEPOST]Лемина.... ПУ да ти ебам ѓубрето од човек и играч :mad:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Ова ако се оствари ќе биде топ, криво ми е за детето што не напушти на ваков начин... ако му излезе Марота и Недвед во пресрет повторно ондак имаат од мене тотален респект.
Сега фали Шик само да одмара, ниту да игра, ниту да трча... само одмор

А инаку да јак е нападот вака на прв поглед, а богами и на втор :). Али мора да се купи еден дефанзивец како замена за Бонучи, читав нешто шпекулации за Хумелс али тешко тешко тешко да се оствари тоа
Според SKY веќе сигурно има прегледи во Август, Недвед разговарал со Шик и му кажал дека Јувентус не се откажува од него. Дури и агентот негов денес на прес призна дека имал проблеми некои Шик со срцето ама дека со одмор ќе се средат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.677
Коста игра со двете подеднакво добро ако не се лажам и јас. Кај трансферот на Берна ми се бендисва оти можи да игра и како замена за Дибала и на двете страни дури и на средина ако треба. Иначе најверојатно тој ни е новата #10
Се лажеш зашо не знае со десна да игра.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.677
Сам се лажам, сам си верувам. :(
Овој ви е доста ризичен трансфер, т.е. позајмица беше ваљда али не знам дали со обавезен откуп или? Пошо е прилично едносмерен играч, тркач кој игра само со лева и нема некоја фудбалска интелигенција, а Италија е одлично место за погубување на такви играчи, мислам погубување од аспект на фудбалската игра, да не се разбереме погрешно. :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Овој ви е доста ризичен трансфер, т.е. позајмица беше ваљда али не знам дали со обавезен откуп или? Пошо е прилично едносмерен играч, тркач кој игра само со лева и нема некоја фудбалска интелигенција, а Италија е одлично место за погубување на такви играчи, мислам погубување од аспект на фудбалската игра, да не се разбереме погрешно. :D
Сакаш да ми кажиш Коман 2.0 ?

(Такво мислење имам за него и ништо не го поправа)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.677
Сакаш да ми кажиш Коман 2.0 ?

(Такво мислење имам за него и ништо не го поправа)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не знам како да ти го доловам, пример има центаршут како Валенсија од Манчестер Јунајтед, рока со сета сила и ако ја закачи некој добро ако не иде у аут на другата страна. :D Кај вас добро е што имате двајца тешкаши напред и ќе може доста центаршутеви да искористат, ама проблемот ќе биде кај првиот бек што ќе може да го затвори Коста, односно да не му даде да шета по неговата страна.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
abe a kaj vi se naingolqn vidal conte sancez???

Kajgana Shop

На врв Bottom