Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Sega vidov na vechiasignora deka 30 milki + de siljo za boni..
Ако го земат има да те снема од форумот.Овие од Милан будали се, се јачаат Бонучи ке го земеле, па тој камен е бре
Наводно Бонучи не сакал да игра надвор од Италија плус Челзи го земаа Рудигер, еден куп централни дефанзивци имаат не им треба повеќеНе знам кој му е филмот на миланезите, знаат дека за Бонучи се интересираат и Челзи и Сити, ако се продава сигурно оди во Англија.
Иначе он немаше пари за доктори и чекаше клубот да му најде. И платата не му беше редовна. Абе ај.Ако е одлука на Бонучи да си оди ств срам да муе клубот беше тука за него во најцрните денови со тотална подршка, од доктори на Јуве до плата редовна се, мислам мило ми е за Матео дај боже детето да има долг долг живот. Ако е одлука на клубот срам и арам да му е. Ова само ги потврдва гласините дека му залепил шамар на Дибала и дека се истепал со пола соиграчи на полувреме
Толку од мене
Клубот го ослободи од тренинзи, натпревари, го поштеди од патувања со тимот, го изолираа од екипата само да има мир со фамилијата, се што ќе побараше тој период му излагаа во пресрет, глупо ти е тоа дали клубот му плаќал плата или му барал докториИначе он немаше пари за доктори и чекаше клубот да му најде. И платата не му беше редовна. Абе ај.
Негова одлука. Според мене Алегри е виновен.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Тој пак ќе му биде благодарен на тимот, но кога има недоразбирања со тренерот нема што да бара во тимот.Клубот го ослободи од тренинзи, натпревари, го поштеди од патувања со тимот, го изолираа од екипата само да има мир со фамилијата, се што ќе побараше тој период му излагаа во пресрет, глупо ти е тоа дали клубот му плаќал плата или му барал доктори