Фан Клуб: Јувентус

Член од
25 декември 2011
Мислења
36
Поени од реакции
13
Пристапот беше како што треба посебно во второ, али очигледно концентрацијата не беше на 100 посто, многу грешки.. со Монако ќе биде како што треба

A

apidrone

Гостин
Не е толку проблем нерешеното, Аталанта го тепаше Наполи на негов терен и реми со Рома, доста се јаки сезонава. Проблем е глупоста на Пјанич. Наместо да ја избаци топката он ја праќа во 16ник со што практички ја поништи одличната асистенција до Алвеш.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.839
Поени од реакции
17.788
Juventus commentator attacked
There was an ugly incident during last night’s 2-2 draw in Bergamo when the Juventus official commentator was attacked by an Atalanta fan.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.710
Поени од реакции
88.757
Синоќа направивме еден тон грешки, никој не беше на ниво... Келини во еден меч успеа да го надмине Бонучи со сите негови киксови :pos:, каква цепаница Боже мили. Дебелиот не постоеше на терен, Кедира и Пјаниќ онака под ниво. Единствено нешто добро синоќа беше е што киксаа против Аталанта, а не против Монако во 1/2 од ЛШ.

И не ми е јасно зошто Алегри го извади најдобриот тим синоќа? Имаше потреба да се замараат играчите пред дуелот со Монако? Бенатија, Барѕаљи, Ругани, Асамоа, МАРКИЗИО, Лемина, Стураро... овие можеа да почнат, посебен акцент ставам на Клаудио, за што го чуваш на клупа него? Ако веќе не игра во Европа, ондак пуштај го во Серија А да ора по терените.... Ах Алегри, Алегри... ќеркичето твое така да си знаеш :X3:

A

apidrone

Гостин
Маркизио ќе игра во среда ради казната на Кедира. А го извади најдобриот состав затоа што Серија А нема сама да се освои. Играа против 5тата екипа на табелата. Ама затоа е Алегри тренер а не Шикиреа.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.839
Поени од реакции
17.788
aulo Dybala kaže da nije još uvek kao Del Piero, ali da bi želeo da postane simbol Juventusa.

“On je primer. Biće teško pratiti njegove stope, i na terenu i van terena. Upoznao sam ga i on je stvarno dobra osoba.”

“Šta mi nedostaje da budem kao on? Golovi definitivno, on je postizao mnogo više golova. Mnogo toga mi nedostaje da bih bio kao Del Piero.”

“Desetka? Oduvek sam govorio da je broj 21 veoma značajan za Juve. Teško je nositi Alexovu desetku, ja poštujem 21 i želim da nosim ovaj broj.”

“Nikada nisam tražio desetku, ako mi je klub ponudi, onda ćemo razgovarati.”

“Moja budućnost? Želim da budem simbol bianconera.”

Dybala je takođe dao mišljenje o utakmici sa Atalantom.

“Šteta je da se tako završilo, trebalo je da pobedimo jer smo bili bolji u drugom poluvremenu, ali igrali smo slabo u prvom poluvremenu protiv tima koji je u sjajnoj formi.”[DOUBLEPOST=1493506364][/DOUBLEPOST]

A

apidrone

Гостин
Ах бе глупа босанска главо, сеа со победа против Торино дома ќе славевме скудето.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нема врска важно не сме под притисок само 4 бода ни требаат од 4 натпревари
Зашто бе 4, доволно е само бод против Рома на гостувањето :D[DOUBLEPOST=1493556615][/DOUBLEPOST]Озбилно, јас да сум Алегри, младинци ќе турам против Торино, после тој дуел за само 3 дена возвратната со Монако ја играме.. Ме заболе за мечот со Торино и после со Рома, и да ги изгубиме голем патлак, последни две кола со Кротоне и Болоња играме ќе ги парчосаме...

Последно уредено:
A

apidrone

Гостин
Ако може Монако да не се штеди против небитните Тулуз и Нанси, може и Јувентус да изигра достоинствено против најстариот ривал.

Kajgana Shop

На врв Bottom