Фан Клуб: Јувентус

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Баерн го потврдил правото за откуп на Коман како што прочитав, нека му е со среќа

A

apidrone

Гостин
Утре Алегри иде на победа
“Dani Alves, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini and Alex Sandro will line up in defence with Gianluigi Buffon back between the sticks.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.710
Поени од реакции
88.755
Би им дал доживотен договор на Марота - The all seeing eye и Паратичи за трансфер политика и воскреснување на Јуве финансиски! Алал им вера!
Кому му требаат кинези и арапи, кога ги имаш Ротшилд и Рокфелер во клубот... бетер од Евреи се со париве :D

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Кому му требаат кинези и арапи, кога ги имаш Ротшилд и Рокфелер во клубот... бетер од Евреи се со париве :D
Да им ставиш 1mm жица y гз ќе им извадиш 10км кабел од шо се стиснати ама сега даваат пари безобразно високи, ќе ме удреше срце од неверување за парите дадени за дебелиот, ептен беше too good to be true:D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.710
Поени од реакции
88.755
Една од причините зошто Марота и Паратичи нема да го донесат Колашинац во Јувентус (нели се било договорено, ама пропадна трансферот на крај) е тоа што Алегри летово сакал да го врати Спинацола од Аталанта. Дечкото има 23 години, редовно игра како лев бек во Аталанта, башка Вентура почна да го вика во репрезентацијата... значи друштво на Алекс Сандро по таа страна ќе треба да му прави момаков (y)
Според Ромео Агрести иако на почетокот сме се интересирале за Кеси и Конти од Аталанта, сепак Марота нема да се превземи други радикални чекори кон овие играчи, за нив имало интерес од Челзи, Милан и Рома.

Многу млади деца ќе имаме во тимот следната година: Бентакур, Спинацола, Орсолини, Кладара е на позајмица, Мандрагора е тука и Кин истотака, Матиело, Пјаца и Ругани. Факт е дека пола од овие ќе летаат на позајмица, али барем летово сите ќе бидат на проба кај Алегри, па кој заслужил е остане со тимот :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
It's officially official. Location: local adidas store, Bandung, Indonesia. Thanks to Rishi for the photo.
[DOUBLEPOST=1493396118][/DOUBLEPOST]

A

apidrone

Гостин
Сликата од дресот што јас ја поставив, таа од Квадрадо и оваа од Деви си немаат врска една со друга :pos:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Од нигде никаде гол примивме.

Ама имаше премногу грешки и недоразбирања.

A

apidrone

Гостин
Калдара го стави во џеб тој јакиот што лани дал 36 гола. Одлично инвестирани 90 милиони евра.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Добро бе пизда ли му материна за кој курац не игра со 2ра постава.. Ем вака ќе изгубиме, ем изморени ќе бидат ем ризик од повреди.. Па пизда ли му материна ете видовте Монако си изгубија поштено 5-0 ама барем свежи ќе бидат...

Kajgana Shop

На врв Bottom