Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не се замарајте толку со жута штампа,почна трансфер периодов свашта ќе пишуваат.Нит ќе се донесе уште некој во Јануари,уште помалку ќе се продаде.
Пауло Соса нема ќерка... :(
Затоа глеј генералов што ракета чувал домa :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.656
Те молам не ставај вакви слики во 2 часот по полноќ... :icon_mrgr:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Marotta "Next summer? We'll try to go for a Higuain (top signing) in midfield."

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
[DOUBLEPOST=1483545684][/DOUBLEPOST]Fiorentina are in pole position to sign Juventus striker Simone Zaza, in case of the departure of Kalinic

Marotta: "Mattia Caldara will join #Juventus and be loaned back to #Atalanta. No problem with Max Allegri.[DOUBLEPOST=1483549297][/DOUBLEPOST]It’s claimed Ever Banega’s representatives reached out to Juventus, but a move from Inter is highly unlikely.

Now calciomercato.com is reporting that his representatives also reached out to Juve, to sound them out over a potential deal.

However, the response from the Old Lady was not encouraging, as Tomas Rincon has already signed and general manager Giuseppe Marotta

:pos:Ах калчомеркато бе :)

Despite assurances from Juventus, reports in England and Spain claim Barcelona and Real Madrid are vying for Paulo Dybala.

In addition, British tabloid the Sun reports that Real Madrid offered £77m [€90m] plus Alvaro Morata, but Juve demanded that either Toni Kroos or Luka Modric be included as well.

Los Merengues rejected that idea, but the newspaper claims Juventus would accept an offer of Morata, plus a fee in excess of the €105m they sold Paul Pogba to Manchester United for.

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас мислам за Верати се работи не дека ќе го донесат ама ај :) или Џејмс од Реал.
Lelele ako e verati mojata neostvarena zelba ke go baknam u toa krivoto oko[DOUBLEPOST=1483551376][/DOUBLEPOST]
Јас мислам за Верати се работи не дека ќе го донесат ама ај :) или Џејмс од Реал.
Lelele ako e verati mojata neostvarena zelba ke go baknam u toa krivoto oko

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не се замарајте толку со жута штампа,почна трансфер периодов свашта ќе пишуваат.Нит ќе се донесе уште некој во Јануари,уште помалку ќе се продаде.

Затоа глеј генералов што ракета чувал домa :D
ВЕНЕЦУЕЛА,

можи не ги бива за фудбал ама .....:love:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Дибала ко Погба, секој бисер што ќе го имаме ќе го продаваме, немаме доволно муда да задржиме играч, а баш ме интересира што ќе се случи на лето во врска со трансфериве и играчот во средина што треба да се земе.[DOUBLEPOST=1483558294][/DOUBLEPOST]Paratici has met with Ascoli DS today to discuss a possible deal for Riccardo Orsolini (19). The Serie B side wants €4m. [Sky] Го глеал некој дечково?

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Дибала мислам нема да си оди за брзо...

Уште ова форма во Јуве да ја фати убо ќе биди ама пак не е тој крив.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
ВЕНЕЦУЕЛА,

можи не ги бива за фудбал ама .....:love:
Венецуела тоа има само жени и сапуници :D

@Scirea Карина Ринкон е цурава на генералов,мавни и follow на инста,да знаеш што да му пцуеш кога ќе заебе нешто :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Juventus are willing to sign Tolisso in June. Lyon wants €45m. N'Zonzi is an alternative target. [Fabrizio Romano]

Juventus have started contacts with Tolisso, Juve are willing to offer him a 5-year contract worth €3m/yr + bonuses. [Fabrizio Romano]

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.656
Кој е овој Толисо што кошта 45 милиони? Кој е бре, од која џунгла излегол?
Нзонзи? Па овој до вчера играше во англискине тимови што се бореа за опстанок... Ова ли е топ засилување?

Мареска и О'нил вратете се, се ви е опростено!!!

Добра ноќ...

Screenshot_2017-01-05-01-25-06-1.png

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Кој е овој Толисо што кошта 45 милиони? Кој е бре, од која џунгла излегол?
Нзонзи? Па овој до вчера играше во англискине тимови што се бореа за опстанок... Ова ли е топ засилување?

Мареска и О'нил вратете се, се ви е опростено!!!

Добра ноќ...

Прегледај го приврзокот 162945
N'zonzi е ѕверотиња од играч и можеби лесно најдобриот играч на Севиља ми се чини цела средина им ја држи бар во ЛШ таков впечаток ми остави кој слети поќе ете од шапнциве тука нека кажи @Џони Вајсмилер на пример пошто тој е експерт :D

Толисо е добар играч полн потенцијал а газдата на Лион стално барал тежок кежарац за играчите, памтиш Лисандро Лопез? 30м ни бараше 6 месеци пред истек на договор се тегневме цела зима 20 нудевме еееј[DOUBLEPOST=1483584536][/DOUBLEPOST]Juventus are reportedly prepared to meet Paris Saint-Germain’s €80m asking price for Marco Verratti in June.

According to the Corriere dello Sport, Juventus are even ready to pay €80m for the 24-year-old talent.

The two clubs are not on good terms following the Kingsley Coman incident and Paris Saint-Germain already slammed the door shut on target Blaise Matuidi.

Juve do have one important element in their favour, as Verratti is a self-confessed Bianconeri fan.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom