Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.780
Леле какво смеење ќе биде ако Витсел потпише за некој кинески клуб :)
Шансите се многу мали, скоро никакви... Од лето е слободен агент, а тој веќе беше во Торино на 31 Август, последниот ден од трансфер пазарот кога не успеавме да го потпишеме на време. Изјавите по медиумите на играчот се повеќе од јасни, само за Јуве зборува... Сега се шпекулира дека Бепе во Јануари ќе им понуди на русите 5-6 милиони само за да го пуштат зимава кај нас, ако пак одбијат Зенит, ондак на лето ќе дојде како слободен агент :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Шансите се многу мали, скоро никакви... Од лето е слободен агент, а тој веќе беше во Торино на 31 Август, последниот ден од трансфер пазарот кога не успеавме да го потпишеме на време. Изјавите по медиумите на играчот се повеќе од јасни, само за Јуве зборува... Сега се шпекулира дека Бепе во Јануари ќе им понуди на русите 5-6 милиони само за да го пуштат зимава кај нас, ако пак одбијат Зенит, ондак на лето ќе дојде како слободен агент :)
Абе јасно ми е и пратев баш што ќе се случи , ги читав и јас последниве изјави ама што го знаеш парата го врти светот ако му понудат ко на рамирес од челзи или паулињо од тотенхем плата ќе видиме дали би ги одбил . Ма да и до играчот е како што кажа . Како и да е мора да се опраиме вака не иде освен победа сеа против севиља не признавам ништо друго , со пескара не ни помислувам нешто друго освен победа .

A

apidrone

Гостин
Кинезите освен пари ништо друго не можат да му понудат. Сеа некој ќе рече па тоа не е мала причина, не е ама се знае дека топ фудбалот е во Европа. Мартинез одма ќе го избрка од репрезентација.
Проблем може да се јави ако се умеша друг европски гигант.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398

Не ни треба играч од средината, Алегри ќе пополнел дупката :icon_mrgr:. Бај д веј денеска имало Јувентус Деј на стадионот под покровителство на нашиот претседател, имало коктели дружба со вработените и натпревари на Арената составени од неколку екипи од вработениот кадар по 7 играчи, екипата на Мистерот победила. :zver:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516

Не ни треба играч од средината, Алегри ќе пополнел дупката :icon_mrgr:. Бај д веј денеска имало Јувентус Деј на стадионот под покровителство на нашиот претседател, имало коктели дружба со вработените и натпревари на Арената составени од неколку екипи од вработениот кадар по 7 играчи, екипата на Мистерот победила. :zver:
100% 3-5-2 играле:)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.791
И за Толисо од Лион прицкаме (@Scirea ) :) 22 години има и десен бек можи игра.

Одличен млад играч летото го посакувавме ама не го продава ја по ниедна цена, сега пак истото.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.780
Кирил и Методиј, браќата Миладиновци и Блаже Конески се превртуваат во гроб секој пат кога ќе го искористиш тоа "прицкаме" во литературна реченица...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Кирил и Методиј, браќата Миладиновци и Блаже Конески се превртуваат во гроб секој пат кога ќе го искористиш тоа "прицкаме" во литературна реченица...
Каква литературна реченица, Деви пишува на можеби најлошиот дијалект кој го имам видено.

А кога ќе се сетам дека порано мислев оти во Битола се зборува литературно :cenzura:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.791
Одамна не се ни трудам да пишам литературно на Кајгана, можда 2-3 пати во цела година :). А замисли Петре М. Андреевски ми е дедо јеботе :)

Каква литературна реченица, Деви пишува на можеби најлошиот дијалект кој го имам видено.

А кога ќе се сетам дека порано мислев оти во Битола се зборува литературно :cenzura:
Битола се кратат отпоќе зборој тука лежи проблемот :D. Мене струмичко-кавадаречки ми е најлош дефинитивно. Додуша едно е пишење друго е зборање. Остај тука Битолчаните шо глумат и пишат литературно од @Rosemberg до @Џони Вајсмилер не зборат литературно а камоли да пишат само глумат лудила, во живо немојш да ги дешифрираш шо кажват кај мене обратно е :)[DOUBLEPOST=1479216975][/DOUBLEPOST]Fabio Paratici was in London for a few days last week. When out to dinner, I asked what the difference was between Conte and Allegri...

Conte, Paratici explained, spoke of football non stop. Before the match, after the match, at coffee, in the hotel. Everywhere!!

Allegri however, opined Paratici, is supremely intelligent. He talks of football for a few minutes then discusses Art, culture, literature.

Paratici: Allegri's mind reaches all areas, he makes a judgement within minutes and follows his course of action.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.780
Замена за Лихтштајнер нема да бараме, туку ќе си го вратиме Лирола од Сасуоло (y). Ако оди Лихт во Јануари, ондак ќе крпиме некако со Алвеш и Квадрадо ( ова за 352 формација) по таа позиција.

Лирола, Бентакур, Ругани, Дибала, Пјаца, Сандро... Добри младинци ќе имаме, ма да последниов што го ставив има 24 години, и полека влага во возрасната категорија :icon_mrgr:

Кин се очекува да стартува против Пескара.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.791
Valencia are very interested in signing Simone Zaza. At the moment, West Ham are not willing to exercise their option. [Sky]

Napoli could also be interested in Zaza if Gabbiadini leaves. [Sky]

Bentancur's deal details: €9.5m to sign him + €2m if he stays 3 years + €0.5m if he plays 10 CL Games + €0.5m if he scores 10 goals.

On this day in 1991, Antonio Conte made his Juventus debut in a 1-0 victory over Torino, replacing Schillaci in the last 2 minutes.

Kajgana Shop

На врв Bottom