Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Стураро играчина беше денес!!!. Иначе бравос за играта можеше дефинитивно подобро али ајде сеа исто ко 0-0 таму да ги акнеме од земја тоа ѕвездите педерски шо на секој старт паѓаа ко токмак од глава да ги акнал ебаго!! Само јако без страв Fino alla Fine!!!
 
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Casillas: "Gigi je uvijek bio mjerilo. Svima iz moje generacije koji su željeli postati golmani, on je bio idol.." (T)
Оваа изговорено од Касилјас има голема тежина,сепак голема чест е што живееме во времето на Буфон .
 
Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
:cuc: Поклон до под за сите момци денеска, али ќе си гризнам од куров што не им збрцавме уште еден гол, а знам дека можевме, е толку ми е криво! :boksix:
 

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Стураро санавабичееееееееееееееееез, еј , дебитира против Реал у полудинале ЛШ, до пред 4 месеци беше меѓу клупата и стритниот состав на една Џенова.:uzi:
Баш огнено кршетавање, ама покажа дека го има "она" нешто типчето.
На крај може да испанде од круцијално значење интервенцијата при пречката на Родригез бидејки до самиот крај го следеше и успеа да интервенира и минимално да го смени правецот на ударот таман да не заврши у гол.

Толку засега, да се прегледа снимката па утре ќе анализираме.

И да ... 5 мај судбоносен ни е дефинитивно :D
 

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.129
Поени од реакции
18.062
Смирете се луѓе, го изигравме само првото полувреме. Второто ќе биде многу потешко, треба со нозете на земјата и концентрација до максимум да играме.

Сега против Каљари: Сторари, Огбона, Падоин, Матри, Љоренте, Коман, Пепе. Може некоја 4-2-4 да се проба со Пепе и Коман по крилата, а Љоренте и Матри во нападот :D
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.284
Поени од реакции
86.164
5 мај, колку убав ден... :love:

Стураро сите не демантираше, со тоа неискуство што го има против големи екипи, како одигра значи секја му чест. Видал на време ја поврати формата, синоќа изгази.... Маркизио одличен, Пирло беше за нијанса послаб, ама го вадат претрчаните километри, што значи дека не се штедел човекот. Лихтштајнер секаде го имаше по таа десна страна, додека пак Евра стандардно со своето искуство изигра перфектно. Тевез и Мората си ги искористија своите шанси, такада браво и за нив... .само криво ми е што не успеа лобот на Алваро во првите минути, кое свршување ќе беше да му дадеше едно лобче на Касиљас :X3:. Бонучи некако како да се плашеше од Роналдо и Бејл, па така цел натпревар го изигра некако несигурно. Љоренте промаши чисти шанси, ама што е тука е.... Барѕаљи кога влезе, мислам дека веќе неможеа да се пробијат играчите. Браво и за Алегри, очигледно е дека го еба у мозок Анчелоти (y)


И да,овој човек синоќа јадеше живи луѓе. Овој човек годишно зема по 2,8 милиони плата, ама затоа игра со срце за клубот.... сликава ептен е мотивирачка, ми иде на ѕид во соба да ја урамнам

[DOUBLEPOST=1430897579][/DOUBLEPOST]Интересното е што Марота изјави дека Погба нема да го напушти тимот летово, а еве сега и ЏДМ објавува дека одбил 15 факинг милиони по сезона од ПСЖ. Ќе го задржиме изгледа на крај, а тоа значи и поголема конкурентност во средината на теренот.... Марота не е свесен колку пари заработивме во ЛШ оваа година
 
Последно уредено:
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Кој и да ни се падни нема лесно да помини во двете утакмици само ако имаат правилен пристап ! имаме неколку поединци кои знаат како се игра на вакво ниво али годините ги стигнува и нив.
еве кажав пред две недели ако се има правилен пристап да се притисни противникот кје има поволен резултат
 
Член од
30 мај 2012
Мислења
1.974
Поени од реакции
2.908
Задоволен од прикажаната игра вчера од прв до последен само Љоки што пропушти 2 добри шанси беше според мене единствена слаба алка на вчерашниот дуел. Одбраната на Реал беше каша попара дупки од сите страни додека Тевез и Мората изиграа чиста 10ка и им создаваа доста проблеми. Видал и другиве од среден ред воопшто нема потреба од коментар изгинаа сите. Одбраната исто супер освен Бонучи што играше со страв и направи некоја грешка и глупиот жолт на почеток на утакмица ама до крај се среди и тој треба да се пофали. Се на се добар резултат пред реванш дуелот во Мадрид, единствено може да жалиме за пропуштените шанси на Љоки ама тоа е. Во Мадрид никако затварање истата игра од вчера со Погба во први 11 и уште постабилна игра на средниот ред. Каде се сега критичарите за кој Јувентус беше далеку од нивото на Баерн, Реал, Барса? Со ваква игра можеме да го поминеме актуелниот освојувач дефинитивно. Се надевам на барем 1 гол во Мадрид и идеме во Берлин. :oleee:
Fino Alla Fine FORZA JUVEEE !
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Ви реков дека Стураро мајки ебават, не е нормален:love:

Иначе одвај чекав полувреме, пошо јасно беше тека тактиката од прво не беше баш најдобра, затоа во второ ги искинавме.:oleee:
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.669
Поени од реакции
5.351
Киелини како ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ претрчал 10 километри. КИНГ КОНГ :)

Најголемата грешка што можат да ја направат Јуве е да заминат во Мадрид да се бранат. Тоа ти е однапред напишана капитулација. Натпреварот може да се добија со цврста средина и со фластер игра на средината.
 
Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Najslaba alka sinoka na Juve im bese Bonuci,deckoto nema oset koga treba da izleze za ofsajd.Prvo sansata na Ronaldo so leva koga sutna on zaspa,za golot pak on zaspa,morase so Barzagli da pocne Alegri,daleku poiskusen i postabilen e.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.669
Поени од реакции
5.351
Конте и Тавекио вчера биле дел од кореографијата на Јуве стадиумот.

линк
 

Kajgana Shop

На врв Bottom