Фан Клуб: Јувентус

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.343
Поени од реакции
4.027
Ja ne znam sto se zamarate za parite, ko baagi od vas dzeb gi davate... Milijarderi gazdi imame, sto se nekolku milki za niv..

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Ja ne znam sto se zamarate za parite, ko baagi od vas dzeb gi davate... Milijarderi gazdi imame, sto se nekolku milki za niv..
Не иде тоа баш така.

Сега има ФФП и е многу поригорозно. Ако си заборавил, баш поради тоа го јадеше Паратичи.
Плус тоа што преплаќавме во минатото, не доведе до ваква ситуација како лани кога можевме да си дозволиме само 1 играч - Веа.

Плус оние кои што имаат високи плати, Рабио, Де Шиљо, Сандро, Артур, Ремзи, Бонучи. Не можевме да се ослободиме или да продадеме ниту еден од нив и сите после Јувентус завршија или завршуваат у послаби клубови.

433

Член од
17 август 2021
Мислења
116
Поени од реакции
341
Лудо трансфер лето. Не очекував ваков исход воопшто. Не знам дали е потребен и Санчо пошо мислам дека е лигуш и нема да сака да се ротира, а Мота игра со ротација на играчи и позиција цело време. Реално освен Калулу, Копмајнерс, Нико и Консеисао (малку на Европското првенство) другиве ѓи немам гледано ни знам какви играчи се. Сепак изгледаат како точно да знаат што купуваат и до сега изгледа како добар проект.

Мота до сега покажа дека игра убав напаѓачки фудбал и со стабилна одбрана. Сепак прв сериозен тест ќе биде Рома, па Наполи неколку кола подоцна. Очекувам да играат најубав фудбал со полн потенцијал после 15 коло, што значи секој бод до тогаш е неверојатен успех ако се земе фактот дека почнаа да играат со деца

Очекувам барем 1/4 Финале во ЛШ, да освојат еден од Супер Куп или Куп на Италија и борба до крај за Скудетото

Fino Alla Fine

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.863
Поени од реакции
2.731
Нереално ми е све ова, 2 резултати и трансфериве све. И чистењево на ѓубрево. DAYUMN

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.269
Поени од реакции
6.988
конечно очекувам од влахович да распали како што беше очекувано од него со вакви колеги во нападот и оваа сезона да му биде пик сезона во серие А......се собраа асистенти и голгетери годинава ќе биде многу интересен јуве за гледање

GMC

Член од
18 мај 2024
Мислења
20
Поени од реакции
26
Просто неверојатно е како воонбрачниов син на Алегри е во клубов од 2017 година, цели седум години е тука, мувла фати. Каков поразителен податок...

Иначе...Прегледај го приврзокот 427777

+ Најверојатно и Санчо, со што мислам дека ќе приврши тука трансфер пазарот за нас (нерачунајќи ги оние што треба да дозаминат), според мене премногу добар трансфер рок, најдобар во последниве неколку години, средината е стабилизирана и појачана, нападот такоџе, голманската позиција е освежена, одбраната сеуште ми чкрипи, ама што е тука е. Остана горчината за Калафиори и Тодибо, можеше Џунтоли да има чиста 10/10 оценка, вака ќе му дадам 8.5/10. Требаше побрзо да реагира за Калафиори, ама изгледа се ослони на тоа што имаа усмен договор со играчот, па му ја кидна во Англија, за среќа не испадна истава ситуација со Копмајнерс. Со Тодибо истотака премногу време изгуби, затоа оваа 8.5/10 оценка ми е реална.

Како и да е , нема криење дека заврши одлична работа со трансферите, го исчисти поголемиот дел од ѓубрето, делумно му ги исполни желбите на Мота, сега останува на тренерот само да ги вклопи играчите во неговиот систем.
Калафиори на никого не му побегнал, туку Мота бирал помеѓу него и Кооп. Избран е Кооп и попаметно

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.539
Поени од реакции
17.358
Да а во Март изјави дека разговарале и дека пак на крај на сезона ќе се стретнат..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.406
Поени од реакции
86.884
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom