- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.343
- Поени од реакции
- 4.027
Ja ne znam sto se zamarate za parite, ko baagi od vas dzeb gi davate... Milijarderi gazdi imame, sto se nekolku milki za niv..
Не иде тоа баш така.Ja ne znam sto se zamarate za parite, ko baagi od vas dzeb gi davate... Milijarderi gazdi imame, sto se nekolku milki za niv..
Калафиори на никого не му побегнал, туку Мота бирал помеѓу него и Кооп. Избран е Кооп и попаметноПросто неверојатно е како воонбрачниов син на Алегри е во клубов од 2017 година, цели седум години е тука, мувла фати. Каков поразителен податок...
Иначе...Прегледај го приврзокот 427777
+ Најверојатно и Санчо, со што мислам дека ќе приврши тука трансфер пазарот за нас (нерачунајќи ги оние што треба да дозаминат), според мене премногу добар трансфер рок, најдобар во последниве неколку години, средината е стабилизирана и појачана, нападот такоџе, голманската позиција е освежена, одбраната сеуште ми чкрипи, ама што е тука е. Остана горчината за Калафиори и Тодибо, можеше Џунтоли да има чиста 10/10 оценка, вака ќе му дадам 8.5/10. Требаше побрзо да реагира за Калафиори, ама изгледа се ослони на тоа што имаа усмен договор со играчот, па му ја кидна во Англија, за среќа не испадна истава ситуација со Копмајнерс. Со Тодибо истотака премногу време изгуби, затоа оваа 8.5/10 оценка ми е реална.
Како и да е , нема криење дека заврши одлична работа со трансферите, го исчисти поголемиот дел од ѓубрето, делумно му ги исполни желбите на Мота, сега останува на тренерот само да ги вклопи играчите во неговиот систем.
Нема.Dobar zdreb, so site se nosime osven naravno City, ke ne pogrebaat..
Освен Сити, и ајде Лајпциг 50%-50% , со другите не би требало да имаме проблем АКО ја задржиме и надограбдиме играва од првиве две кола.