Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
ЛОШО !!! Не ми се ни верува дури, ова е лошо, лош момент. Може да настане дури сега голема катастрофа, односно да станаме просечен тим.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.357
Поени од реакции
7.122
ете беља работа..........си отиде најјаката карика

се надевам барем ќесе смени онај ебан стил со 3јца халфови во одбраната

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Кон никого. Едноставно вели дека Јувентус и Конте го раскинале договорот со меѓусебен договор и пцуе во стил "нека оде се у.пм и колку лош одмор"...
И него го пече, ама неможе ништо да каже против педериве у одела, сепак е скоро како дел од клубот...па мора на тој начин да се изрази, демек ''ај у курац нека иде се, никој не е крив, така се погоди, судбина'' :facepalm:

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Фабио Капело нека го вратат сега :ROFLMAO:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Џабе е што и да кажеме сега. Нека си ебат матер управата заедно сите до еден. Срам нека им е бидејќи го дозволија ова.

Дај да станам од компјутеров оти може и да го сокршам ако покрај 100те вести што ги прочитав за Конте во рок од 5 мин, ако се појави уште една...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Има ли некакви шанси за Такинарди да упадне у „трка“ за тренерска позиција?
Или Алесио или Карера според мене, помошниците.
Не знам шо да речам....
Го сакам многу Конте и знам тој колку го сака Јуве, па зато чудно ми е на ваков начин да сруши се' шо сам изградил, ваљда свесен е колку го уназадва тимот со то шо го остава на цедило, без разлика колкави кретени се Ањели и Марота, не е ова начин...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Сега и трансфер пазар се еба и се

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Очекувам во наредниов месец да ја преземе италијанската репрезентација.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Малку ни е ! Им ебем душата продадена кј ќе им иде тимов бре у бездна па борби и нервози за 5то место крвот да им го пием!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Ако го донесат Спалети тогаш ОК или Дешамп ако не чао Јуве чи видиамо во некоја подалечна иднина[DOUBLEPOST=1405450729][/DOUBLEPOST]И Конте малце педерски си ојде ама зо ова ѓубре од управа мора вака/

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Многу едноставно,управата си гледа од економска гледна точка,ќе земат голем кеш од Видал и Погба додека Конте гледа од фудбалска гледна точка,ако си ги продаваш најдобрите играчи ни ЛШ ни скудето нема да видиш,Милан најдобро го знае тоа,нормално дека ќе си иде не е будала да остане.Друга причина не гледам.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.215
Stvarno upravava vi e retardirana. Da go smenis covekot koj mu donese tri tituli po red na Juventus I sto se vika go zastana klubot na noze po Calcopoli, epa stvarno treba da si retardiran.
Se kladam deka Konte ne napinjal da si ide, nego se desile nesoglasuvanja I kelaviot ne mozel da go izdrzi pritisokot od tie nad nego.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom