Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Абе што се секирате, и да го казнат Конте, си имаме уште двајца тренери на клупа :icon_lol:. А и Конте колку што гледам по интернетов што изјавил, и нему му е гајле дали ќе го казнат или не. Кур го боли.

Инаку Ибрахимович нема шанси да се врати кај нас, без разлика на тоа дали Конте и Недвед го сакале во тимот. Зошто...?
1) Навивачите не го сакаат
2) Сега зема 12 мил. плата во ПСЖ, ако дојде тука нема шанси да прифати под 10 милиони годишно. Што е многу, многу е....
3) На Марота ќе му се исправат очите кога ќе ја види горенаведената цифра.
Нема да биде преголем проблем со навивачите.Канаваро се врати во многу по чиствително време ,играше добро па му се врати вербата на навивачите .Јавна тајна е дека Ибрахимович е разочаран од слабоста на француската лига и неатрактивноста по што би следел негов трансфер .Се спомнува и Манчестер каде се шпекулира дека Руни ке ги напушти .Проблем како и што кажа е платата која што ја зима во ПСЖ а која изнесува нешто над 14 милиони евра .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.411
Поени од реакции
86.942
Нема да биде преголем проблем со навивачите.Канаваро се врати во многу по чиствително време ,играше добро па му се врати вербата на навивачите .Јавна тајна е дека Ибрахимович е разочаран од слабоста на француската лига и неатрактивноста по што би следел негов трансфер .Се спомнува и Манчестер каде се шпекулира дека Руни ке ги напушти .Проблем како и што кажа е платата која што ја зима во ПСЖ а која изнесува нешто над 14 милиони евра .
И тоа каков проблем ќе биде ако се накурчат фановите, ќе има управата да го јаде. Канаваро колку што се сеќавам не го тужеше клубот, туку го пуштија за смешна сума на пари. Носково испадна најголемо :гомце: од сите тие што го напуштија клубот, кај го тужеше Јуве, па што е најлошо премина во најлутиот ривал. За Руне не зборувам дека мислам нема да го напушти Јунајтед, барем не во блиска иднина. А верувај ми чим Раиола зборува дека Ибра ќе се врати во Торино ( А тука го поддржуваат Недвед и Конте ), тоа значи дека не се зеза човекот, озбилно е. Јас само се плашам како ќе реагираат фановите, тоа може да се одрази на атмосверата во тимот, а знаеме каков прљав играч е ноското, ако дојде кај нас уште прв ден ќе се прави шеф на тимот.
П.С.
Побогу... повеќе шанси имаме да освоиме ЛШ со Бендтнер и Анелка во напад одколку со Нослево :icon_lol:.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.542
Поени од реакции
17.365
Канаваро играше добро? Канаваро беше причина за сите голови примерни и главна причина за дебакалот на Италија во 2010.....

И тоа каков проблем ќе биде ако се накурчат фановите, ќе има управата да го јаде. Канаваро колку што се сеќавам не го тужеше клубот, туку го пуштија за смешна сума на пари. Носково испадна најголемо :гомце: од сите тие што го напуштија клубот, кај го тужеше Јуве, па што е најлошо премина во најлутиот ривал. За Руне не зборувам дека мислам нема да го напушти Јунајтед, барем не во блиска иднина. А верувај ми чим Раиола зборува дека Ибра ќе се врати во Торино ( А тука го поддржуваат Недвед и Конте ), тоа значи дека не се зеза човекот, озбилно е. Јас само се плашам како ќе реагираат фановите, тоа може да се одрази на атмосверата во тимот, а знаеме каков прљав играч е ноското, ако дојде кај нас уште прв ден ќе се прави шеф на тимот.
П.С.
Побогу... повеќе шанси имаме да освоиме ЛШ со Бендтнер и Анелка во напад одколку со Нослево :icon_lol:.
Абе тој нека се врати од него немаме мака онај будалата ке биди звер до 35

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Канаваро играше добро? Канаваро беше причина за сите голови примерни и главна причина за дебакалот на Италија во 2010.....

Абе тој нека се врати од него немаме мака онај будалата ке биди звер до 35
1. Канаваро ептен не беше на ниво по враќањето. Факт е дека во Шпанија заборај да игра фудбал
2. Ибра
- е тип на играч шо очајно ни треба. Карактерот не би бил некој проблем оти мислам дека Конте ќе ја нареди работата. Барем кога коментира вака си знај шо збора.
- во првите неколку сезони во шинтер имаше курчење од негова страна, ама исто така имаше доста изјави дека освоил 2 титули со Јуве на терен.
- За моментот со тужењето не сум запознат. Ама ако имало такво нешто потегов на управата ќе биди самоубица се убио с леџа.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.542
Поени од реакции
17.365
1. Канаваро ептен не беше на ниво по враќањето. Факт е дека во Шпанија заборај да игра фудбал
2. Ибра
- е тип на играч шо очајно ни треба. Карактерот не би бил некој проблем оти мислам дека Конте ќе ја нареди работата. Барем кога коментира вака си знај шо збора.
- во првите неколку сезони во шинтер имаше курчење од негова страна, ама исто така имаше доста изјави дека освоил 2 титули со Јуве на терен.
- За моментот со тужењето не сум запознат. Ама ако имало такво нешто потегов на управата ќе биди самоубица се убио с леџа.
+100 Лајкој од мене

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ако може да и се веруе на Вики(што секој може да ја изработи:D), Ибрахимович сакал да си оди, но Дебелиот бил тој што сакал да тужи.

The new staff tried to persuade Ibrahimović and other top players to stay with Juventus, but the player and his agent were adamant to move on, with Raiola threatening legal action in order to extricate Ibrahimović from his contract.

A

apidrone

Гостин
Ни ја не го сакам Ибрахимовиќ ама ако неговото доаѓање му помогне на тимот немам проблем со него.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.505
Поени од реакции
4.367
Колку и да е добар Ибрахимович колку и да е квалитетен колку и да носи сигурност дека освојуваме Скудето без проблем..Не фала.Се можам да му простам за 2006та.А бе од Јуве во интер да преминеш во тоа време бе гнасно копиле,циган.Никад не му простив за тоа и никад нема да му простам.И сигурен сум и дека 90% од сите навивачи на Јуве не можат да му простат.Тоа што изјавувал нешто позитивно за нас не ми е гајле ама баш ич.Го бараше цела Европа, ајде ако веке решил да не игра во серија б можеше каде сака да игра бе.Ама не он е неморално суштество и фино лепо отиде во интер.Е па другар не си човек и никогаш нема да бидеш,настрана тоа што си ненормално квалитетен фудбалер,но за да играш во Jуве треба да си човек пред се ...
Stile Juve.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.479
Поени од реакции
5.559
Читам овде за да играш во Јуве треба да си човек пред се.хахахаха Па пола од вас се крстат во Кваљарела кој е најголемото копиле и циган. Ајде копиле да го викате Златко некако се прифаќа, ама православен босанец да го викате циган,тогаш што сме и ние македонците?

Кога Златко замина сеуште беше млад и неискусен играч ама знаеше дека ако остани во јуве ќе му пропаднат 4-5 години, и тоа неговите најдобри. Јас гарантирам ако знаеше дека нема да освои ЛШ никогаш не би заминал од Јуве. Ако сакаме да освојуваме ЛШ, Златко е најдобро решение и сигурен сум дека Конте можи да го контролира и кога негов колега Недвед му има простено што го остави на цедило во Серија Б зошто ние навивачите да не можеме да му простиме?

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.863
Поени од реакции
2.731
Читам овде за да играш во Јуве треба да си човек пред се.хахахаха Па пола од вас се крстат во Кваљарела кој е најголемото копиле и циган. Ајде копиле да го викате Златко некако се прифаќа, ама православен босанец да го викате циган,тогаш што сме и ние македонците?

Кога Златко замина сеуште беше млад и неискусен играч ама знаеше дека ако остани во јуве ќе му пропаднат 4-5 години, и тоа неговите најдобри. Јас гарантирам ако знаеше дека нема да освои ЛШ никогаш не би заминал од Јуве. Ако сакаме да освојуваме ЛШ, Златко е најдобро решение и сигурен сум дека Конте можи да го контролира и кога негов колега Недвед му има простено што го остави на цедило во Серија Б зошто ние навивачите да не можеме да му простиме?
Само јас ли не го разбирам овој дел?Шо имаат веза македонциве со Златан како православен босанец?
--- надополнето: 13 март 2013 во 16:19 ---

Само јас ли не го разбирам овој дел?Шо имаат веза македонциве со Златан како православен босанец?

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998

Иначе католик е али ипак,што има везе неговата религија и националност тоа со темава и Јувентус како клуб?

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Од една страна го имаш Ибрахимович како коментира дека во Барса сите биле војничиња на Пеп, сите него го слушале, никој неможел да му се спротистави, сите кутеле, а он дечото неможел така да игра он сакал да биде слободен итн итн.

Од друга страна го имаш Конте, кој при крај на сезона на сред тренинг одржува говор дека играчите до крај крв ке плукаат ако сакаат да освојат скудето.

Не иде некако нели?

Нема сомневања дека е играчише, 3ти у свет според мене, ама гомно од човек е, а и нема да чувстува никаква екстра мотивација заради некоја љубов кон клубот. Не сакам да доага по никоја цена.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033

Ај образложи го ова Кваљарела бил најголемо копиле.
И да Ибрахимович е мизерија од карактер,неќам јас некој самбендисан да изиграва најголема ѕвезда и секоја утакмица да го мислиш дали ќе напрај некој најкретенски црвен картон па да го остај тимот на цедило

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.479
Поени од реакции
5.559
Ај образложи го ова Кваљарела бил најголемо копиле.
И да Ибрахимович е мизерија од карактер,неќам јас некој самбендисан да изиграва најголема ѕвезда и секоја утакмица да го мислиш дали ќе напрај некој најкретенски црвен картон па да го остај тимот на цедило
Кваљарела го избркаја од Наполи поради непослушност и кавга со Мацари, најсебичниот напаѓач е кој го имаме и како капак на се му пцуеше на Алесио. Тоа е тимски играч и човек пред се? А Ибра иако е мизерен карактер и изиграва најголема ѕвезда направи играчи од Боатенг и Ночерино, сега ги гледаме и двајцата какви играчи се без него.

А за босанецот, исто племе сме словенско, глупо е етнички да го навредуваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom