@Lbaneso
Лаеш НЕ касаш !
- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 2.425
- Поени од реакции
- 798
Немат капацитет да учат од насМацари: Наполи треба да учи од Јувентус!
Немат капацитет да учат од насМацари: Наполи треба да учи од Јувентус!
Заеби ти фантази, битно Јуве да тепа, па ако сака и Буфон нека збибери во 90 минута со глава за 2-1 од корна да му нафрлаточекувам победа како и секогаш,и по можност Пирло или Азамоа нека се запишат во листа на стрелци пошто на фантази ми се клаени.
PORTIERI:1 Buffon, 30 Storari, 34 Rubinho.Ќе не има утре на некоја програма или слабо?
Стави 2-2 и прво поголемо од второ.Утре планирам да ве играм на влог од 1500-2000 денари... Нема да згрешам?
Не те сфатив..Стави 2-2 и прво поголемо од второ.
Си нашол кај да прашаш . Фанови како фанови што очекуваш да ти кажеме? Сакаме победа и очекуваме нормално, но најдобро кога веќе сакаш да се консултираш ,да прашаш неутрална страна , некој со ладна глава да те советува..ипак 2 бона не се малку пари...Утре планирам да ве играм на влог од 1500-2000 денари... Нема да згрешам?
Затоа и ми е во план да го играм. Абе да прашаш хејтер на Јуве ќе ти речи не го играј, Х2 е... Зато вака вас ве прашав, состав ова она... Оти знам по мене за Челзи кога ќе ме прашаат, некогаш ќе му речам 1000% тепа, некогаш одбегни ги...Си нашол кај да прашаш . Фанови како фанови што очекуваш да ти кажеме? Сакаме победа и очекуваме нормално, но најдобро кога веќе сакаш да се консултираш ,да прашаш неутрална страна , некој со ладна глава да те советува..ипак 2 бона не се малку пари...
П.С за ситно ќе и ставам X-1 , голем дел од мечевите на домашен ги вадиме така. плус убав коефициент.
Те сваќам да. Значи не би ти рекол дека тепаме 1000% , изигравме доста натпревари за 2 недели , а и Шахтар не се неранимајковци, сериозен клуб се. Според мене ќе биде тесно бар прво полувреме , но ќе победиме. Патем во полн состав е Јуве, со исклучок на Пепе, кој е повреден уште во предсезоната, така да нема да промени нешто ова. Друга работа е што Јуве на домашен терен игра фантастично од кога се отвори новиот стадион, преполн на секој натпревар, играчите се екстра мотивирани и одлично компонирани од страна на Конте. Би било изненадување да не победи Јуве во секој случај.Затоа и ми е во план да го играм. Абе да прашаш хејтер на Јуве ќе ти речи не го играј, Х2 е... Зато вака вас ве прашав, состав ова она... Оти знам по мене за Челзи кога ќе ме прашаат, некогаш ќе му речам 1000% тепа, некогаш одбегни ги...
Играј си ја на голови 2-3 гола иначе играме дома,со победа 80% идеме даље,прва утакмица во ЛШ на новиот стадион,немаме повредени играчи освен Пепе кој сеуште не е опоравен,играчите не се изморени,со Рома повеќе беше како тренинг,за 20 минути ги решивме,тоа еЗатоа и ми е во план да го играм. Абе да прашаш хејтер на Јуве ќе ти речи не го играј, Х2 е... Зато вака вас ве прашав, состав ова она... Оти знам по мене за Челзи кога ќе ме прашаат, некогаш ќе му речам 1000% тепа, некогаш одбегни ги...