F
FuckYouAll
Гостин
хахах шо кола имал зверов.
Сите имаат , пошто спонзор ни е и Фиат
хахах шо кола имал зверов.
Немет сите истиСите имаат , пошто спонзор ни е и Фиат
bitch please не ме јеби,исто како да ги споредуваш Пациенца и Снајдер што кур ќе ни е дрво како Пацини?подалеку од Торино!Шо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија
Која црна форма на Пацини во Фиорентина, Сантана и Освалдо пред него играја. Арно Марота го напрај чоек во Сампдорија.Шо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија
Сите имаат ЏИП како онај на ДеЧеље со звездите. Е сега овај како тазе дојден ќе мора со Фичо да оди на работа(и то е службено изгледа ).Сите имаат , пошто спонзор ни е и Фиат
Пацини во Сампдорија беше измислен за сите наши напаѓачи освен Мирко, не заборавајте сите дркавме на него тогаш да дојди во Јувеbitch please не ме јеби,исто како да ги споредуваш Пациенца и Снајдер што кур ќе ни е дрво како Пацини?подалеку од Торино!
Малку ми се досадни статииве од типот овај рекол во '43та дека Пеле ќе биди топ играч.
Знам за Џиповите , него гледам и Пирло има , а и уште неколку беа наредени на паркинг , види на тутоспорт слики ...Сите имаат ЏИП како онај на ДеЧеље со звездите. Е сега овај како тазе дојден ќе мора со Фичо да оди на работа(и то е службено изгледа ).
нема ко вас"Juve želi Destra pod svaku cijenu" .. али Дестро потпиша за нас
да се испофалам малку де, не се лутитенема ко вас
не бре какво лутење,со зравје да си го трчатеда се испофалам малку де, не се лутите