Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Шо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија:icon_mrgr:
bitch please:icon_mrgr: не ме јеби,исто како да ги споредуваш Пациенца и Снајдер:pos: што кур ќе ни е дрво како Пацини?подалеку од Торино!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Шо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија:icon_mrgr:
Која црна форма на Пацини во Фиорентина, Сантана и Освалдо пред него играја. Арно Марота го напрај чоек во Сампдорија.
Инаку ваков матреријал сериозно несакам. Пацини, Бориело, Џилардино. све е то пациентела. Имале по некој блесок во кариерата ама никогаш не биле играчишта.
Побрзо би одел по Дестро или Левандовски отколку по некој ваков.
--- надополнето: 24 јули 2012 во 19:07 ---
Сите имаат , пошто спонзор ни е и Фиат ;)
Сите имаат ЏИП како онај на ДеЧеље со звездите. Е сега овај како тазе дојден ќе мора со Фичо да оди на работа(и то е службено изгледа :D ).

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
bitch please:icon_mrgr: не ме јеби,исто како да ги споредуваш Пациенца и Снајдер:pos: што кур ќе ни е дрво како Пацини?подалеку од Торино!
Пацини во Сампдорија беше измислен за сите наши напаѓачи освен Мирко, не заборавајте сите дркавме на него тогаш да дојди во Јуве:rolleyes:

А од Ета Бета јас кренав раце, и да не се вклопи Пацини пак никому ништо.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Малку ми се досадни статииве од типот овај рекол во '43та дека Пеле ќе биди топ играч.
Арно ама се сложвам со делот околу финишерот. Јувентус нема моментално класичен финишер, све везњаци, трекватристи и втори напаѓачи се во тимот. (освен Матри и КваКва).
Шо би рекол Панчев нема кој да пивотира во шеснајстерец :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Сите имаат ЏИП како онај на ДеЧеље со звездите. Е сега овај како тазе дојден ќе мора со Фичо да оди на работа(и то е службено изгледа :D ).
Знам за Џиповите , него гледам и Пирло има , а и уште неколку беа наредени на паркинг , види на тутоспорт слики ...
Инаку сакам уште РВП да дојде и еден од Армеро/Коларов и пичиме наредна сезона :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Англиските букмејкери го паднале коефициентот на РВП во Јуве на 1.70 од 2.60 , за Челзи и Јунајтед коеф. е 2.10 . Чисто информативно (би ставил некое евро).. Инаку се крстам во жената на Кавани да го убеди да заминат од Наполи. Но и РВП ќе ни заврши работа...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Ко шо ми стои, работава со Van Persie изгледа готова ќе да е... но да почекаме официјално.

Kajgana Shop

На врв Bottom