F
FuckYouAll
Гостин
Абе кој Наполи, ако го биват на Верати ќе играт во Јуве, институција сме во Италија.
Верувај за Фалкао вреди и 50 милиони да се дадат !!!Незнам кој може да им замери нешто на Марота и Ањели после сезонава (со исклучок на пуштањето на Капитано), доста луѓе тука дебатиравме како ќе се повтори ситуацијата со Ферара кога го донесоа Конте, но не демантираа сите, го донесоа СКУДЕТОТО повторно во Торино. Лично за мене овој преоден рок ми е онака нај relax кој сакаат нека земат, имаме јака екипа тие најдобро знаат кој играчи можат да го подигнат квалитетот. Нормално е дека сите сакаме еден од Кавани. РВП, Џеко но да се плати еден играч над 30 милиони апсолутно не, што е многу многу е. Сега и Џио е тука така да квалитетот во нападот е на едно повисоко ниво, ќе гази Јуве уште многу години памтете ми го зборот![]()
За никаква цена, без пари е земен Пирло ...не стивнуваат воздишките од сите страни на светот за феноменалниот Андреа Пирло
каква одлична мамка има Марота за доведување на екстра класа фудбалери за пониска цена![]()
до толку му удри на славје - шише шток ??За никаква цена, без пари е земен Пирло ...
Хахаха јас сега сфатив, иначе не би го дал Пирло за да донесам некој класа напаѓач ... Едноставно би го задржал до крај на неговата кариера ...до толку му удри на славје - шише шток ??
велам да го искористи како мамка за да доведе екстра играчи кои имаат желба да играат со Моцарт во иднина......
Пријателска беше оваа, не се трудеше ни Пирло ни Пинто. Да беше од друг карактер натпреварот веќе ќе беше летнат Пинто.Вчера за време на преносот,коментаторот кажа дека УЕФА од европсково профитира со околу 100 милиони евра(пари собрани од продажба на ТВ правата) и додаде дека некоу клубови ќе земат одреден дел од парите во зависност од тоа колку играчи испратиле на европсково,како и да е ќе земеме некој "денар"
Од грешките се учи
Е да има и тоа удел имено тимот од торино се интересирал за бекот на Палермо Федерико Балзарети кој веќе го има носено црно белиот дрес од 2005 до 2007Пријателска беше оваа, не се трудеше ни Пирло ни Пинто. Да беше од друг карактер натпреварот веќе ќе беше летнат Пинто.