Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
па го мешам зидан затоа што кога ги купивме тие играчи што ти ги набројуваш ги купивме затоа што го продадовме зидан за 70 мил. а сега не продадовме никој за 70 милиони и нема да купиме играч над 15 милиони и Јуве само тогаш потрошија поголеми пари за трансфери, ај ке пораснеш ке сватиш
Мината година потрошија 80 милиони за трансфери ,од кој играч ги заработија тиа пари хахаха....од Григера ?

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Мината година потрошија 80 милиони за трансфери ,од кој играч ги заработија тиа пари хахаха....од Григера ?

Ти излеа Јуве го гледаш од минатата сезона пошто
само изминатавиве 2 години потрошија повеке пари, и кога го продадоа Зидан за 70м. а беше купен за 5м, иначе Јуве ретко да купел играч над 15милиона

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ок малку сум напиен и ке одам да се докинам.....ти биди ми поздравен.
п.с да ти расте куренцето .

С

сашенко

Гостин
Точно дека порано не трошеле многу пари за ѕвезди него ги правеле, ама тој процес одел континуирано и во најуспешните години на клубот веќе имало лидери во тимот кога доаѓале младите таленти. Имало лидер во тимот и имале идол со кого играле и покрај кого трчале. Јуве има големи амбиции за наредниве неколку години а нема звезда. И ја очекувам некој од овие што ги имаме сега да се разигра следната и да стане звезда и лидер во тимот ама од напаѓачите (најкритичното нешто) нема таков никој.Никогаш не е лоша стратегија да се купуваат млади играчи и да се прават звезди, ама ситуацијава е таква што мора да се направи уште некој исклучок и да се пукнат 30+ милиона за напаѓач и после од тука да се мисли за иднината и да се носат младинци. Донеси ја звездата, напрај конкурентна екипа, направи го клубот атрактивен за млади звезди и донеси скаутишта што ке ти го донесат најдоброто од најдоброто во светов и ете го Јуве назад. Ама овој проект неможе да се оствари ако немаат некој што ке се бори за најдобар играч, најдобар стрелец во лигата. Немора некој како Меси и Роналдо баш ама било кој играч кој е фаца за пошироката јавност и почитуван талент и играч меѓу големите играчи и некој што носи резултати, некој што реномето на тимот ке го крене. Ке направат грешка ако не донесат некој таков, а имаат пари неможе да ми каже некој дека Ањели пари немаат да вложат. А амбициозни се, и ке кога тогаш ке ги вратат парите од оваа инвестиција. Треба малце муда за ваква работа, треба да насадиш нешто прво па после за жнеееш. Ако не фрлиме сега квалитетно семе, расно нешто да купиме, ке жнееме пола жито пола трава на крај :tapp:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Точно дека порано не трошеле многу пари за ѕвезди него ги правеле, ама тој процес одел континуирано и во најуспешните години на клубот веќе имало лидери во тимот кога доаѓале младите таленти. Имало лидер во тимот и имале идол со кого играле и покрај кого трчале. Јуве има големи амбиции за наредниве неколку години а нема звезда. И ја очекувам некој од овие што ги имаме сега да се разигра следната и да стане звезда и лидер во тимот ама од напаѓачите (најкритичното нешто) нема таков никој.Никогаш не е лоша стратегија да се купуваат млади играчи и да се прават звезди, ама ситуацијава е таква што мора да се направи уште некој исклучок и да се пукнат 30+ милиона за напаѓач и после од тука да се мисли за иднината и да се носат младинци. Донеси ја звездата, напрај конкурентна екипа, направи го клубот атрактивен за млади звезди и донеси скаутишта што ке ти го донесат најдоброто од најдоброто во светов и ете го Јуве назад. Ама овој проект неможе да се оствари ако немаат некој што ке се бори за најдобар играч, најдобар стрелец во лигата. Немора некој како Меси и Роналдо баш ама било кој играч кој е фаца за пошироката јавност и почитуван талент и играч меѓу големите играчи и некој што носи резултати, некој што реномето на тимот ке го крене. Ке направат грешка ако не донесат некој таков, а имаат пари неможе да ми каже некој дека Ањели пари немаат да вложат. А амбициозни се, и ке кога тогаш ке ги вратат парите од оваа инвестиција. Треба малце муда за ваква работа, треба да насадиш нешто прво па после за жнеееш. Ако не фрлиме сега квалитетно семе, расно нешто да купиме, ке жнееме пола жито пола трава на крај :tapp:
Овој Јуве не е ист како оној пред 10 години,немаме ниту еден играч кој со квалитетот значително отскокнува од другите(горе доле сите се исти ).Овој тим го краси извонреден тимски дух т.н Uber chemistry,нешто што ќе го изгубиш ако донесеш некој Меси во тимот.Погледнете дека секој играч освен Буфон даде по најмалку 2 гола сезонава.Конте знае што прави,ако смета дека треба звезда ќе донесе,ако не донесе значи дека не треба.

С

сашенко

Гостин
Не звезда што ќе се слика за весници и што се шминка пред утакмици,:D квалитетен играч кој ке ги користи шансите на тимот. Тимскиот дух на Јуве е одличен, ама ја завршуваме 80% од работата и промашуваме. Ни треба некој прецизен, продорен, што користи шанси. Фудбалска звезда, на теренот, не манекен

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Не звезда што ќе се слика за весници и што се шминка пред утакмици,:D квалитетен играч кој ке ги користи шансите на тимот. Тимскиот дух на Јуве е одличен, ама ја завршуваме 80% од работата и промашуваме. Ни треба некој прецизен, продорен, што користи шанси. Фудбалска звезда, на теренот, не манекен
Штотуку кажа дека Меси е манекен и се шминка и не е квалитетен, побрзо избриши си го мислењето...

С

сашенко

Гостин
Штотуку кажа дека Меси е манекен и се шминка и не е квалитетен, побрзо избриши си го мислењето...
Роналдо дечко, он е актуелен со шминкањето мислам дека немораше да го пишам и името. А од каде меси го извади тука не ми е јасно :facepalm:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Момци уживајте во летово, не се замарајте уште сега кој ќе дојде кој не ;)
Најпаметен пост последниве 20 страници:) Тука уште сега се разочараа зашто нема да дојде ѕвезда:) ја сум мирен,не дека нема да се разочарам ако не донесат некој топ играч али и да не дојде мирен сум зашто знам дека Конте и Марота имаат јасна цел и визија за тоа како ќе изгледа тимот за следнава сезона. Значи не е ова менањер па да така лесно се зима топ играч,Манчини му дава 12 мил. евра на Ван Перси,Јуве нема шанси да се носи со Сити,тука Марота нема што да прави.. ја викам да пробаме со Левандовски,за две три години мислам дека ќе стане многу јак играч,на крај краева Јуве создава играчи не купува,Видал,Маркизио,сеа и Џовинко ќе го напраиме играчиште:)

вака тимов за во Сериа А е фантазија,најдобра одбрана во Сериа А,убедливо најјака средина,Пирло,Маркизио,Видал,Исла,Азамоа,Погб(што се деси со овој?),Мароне,па па па...

е сеа уште еден ѕвер во напад и решено е се,башка гледајќи ги конкурентиве како се 'засилуваат' сега за сега уживајте си:noze:
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 14:48 ---
Предупредување=Видеово е премногу емотивно се молат луге со слабо срце да не го гледаат до 4 минута !
Следна сезона желба ми е да ги исплескаме Торино како во старите добри времиња

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Роналдо дечко, он е актуелен со шминкањето мислам дека немораше да го пишам и името. А од каде меси го извади тука не ми е јасно :facepalm:
:facepalm:пошто тој над тебе збореше за Меси а ти му одговори не ни треба манекен ова она

С

сашенко

Гостин
:facepalm:пошто тој над тебе збореше за Меси а ти му одговори не ни треба манекен ова она
Wow, ме доби со ова, баш си фраер :tapp:. Ајде назад во реалноста. Јас ниту го цитирав тој коментар, ниту пак нешто посебно сакав да му кажам на тој дечко за неговиот коментар. Муабетот цело време е за било која звезда, Меси беше само неговиот пример мојот коментар се однеуваше на муабетот "јуве има потреба од звезда", поздрав. Ако имав нешто за Меси да кажам, ке го цитирав него ама пошто не го цитирав, олади малце

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Абе брат гледам мене прегеска ме управи ,сега гледам други ги управуваш...браво за тебе мора да имаме некој водач тука :drk:

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Абе брат гледам мене прегеска ме управи ,сега гледам други ги управуваш...браво за тебе мора да имаме некој водач тука :drk:
нема заебавање више следната сезона играме ЛШ мора да се опраи се

Kajgana Shop

На врв Bottom