Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.473
Поени од реакции
87.292
Некој бил во Серија Б, некој не
И што сега ако некој бил, а некој не? Златни гаќи да не сте добиле со тоа? Милан бил втора лига, а има повеќе титули во ЛШ од вас, Јуве бил втора лига а е најтрофеен тим во Италија. Моментално тимот ви тоне во гомната што ви ги прави МОРАТИ ( исто како и пред 2006 ама тогаш друг ви беше крив што не освојувавте титули ),а не Јуве или Милан. Знам тешко ви паѓа како го гледате Интер во старото светло, со легендарните трансвери од типот на Шуќур, Грешко,Георгатос, Ето го давате за Форлан и сега најновото Палацио. Јуве го очекува светла иднина, за разлика од вашиот тим кој сеуште чека од Занети ( 38/39 години ) да ви ги организира нападите. Срдечен поздрав :гомце:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
. Јуве го очекува светла иднина, за разлика од вашиот тим кој сеуште чека од Занети ( 38/39 години ) да ви ги организира нападите. Срдечен поздрав :гомце:
Ма немој да ме јебеш бре...Интер го има средниот ред од соништата..Камбиасо-Станкович-Занети..со оваа гарнитура се очекува нова доминација:D..па Јувентус дури имал светла иднина:pos:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
И што сега ако некој бил, а некој не? Златни гаќи да не сте добиле со тоа? Милан бил втора лига, а има повеќе титули во ЛШ од вас, Јуве бил втора лига а е најтрофеен тим во Италија. Моментално тимот ви тоне во гомната што ви ги прави МОРАТИ ( исто како и пред 2006 ама тогаш друг ви беше крив што не освојувавте титули ),а не Јуве или Милан. Знам тешко ви паѓа како го гледате Интер во старото светло, со легендарните трансвери од типот на Шуќур, Грешко,Георгатос, Ето го давате за Форлан и сега најновото Палацио. Јуве го очекува светла иднина, за разлика од вашиот тим кој сеуште чека од Занети ( 38/39 години ) да ви ги организира нападите. Срдечен поздрав :гомце:
дечко не знам шо се објаснуваш,гледаш дека имаат омилена буква во азбуката,дај им краток осврт на иднината - за што ќе се бори нивниот клуб наредните 15 години ?!
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 23:53 ---
Некој бил во Серија Б, некој не
готово,ова занемарува СЕ остало........жалосно што ќе ја преспиете темата од Серија А наредните 15 години..........

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Ма немој да ме јебеш бре...Интер го има средниот ред од соништата..Камбиасо-Станкович-Занети..со оваа гарнитура се очекува нова доминација:D..па Јувентус дури имал светла иднина:pos:
Gi imas pogreseno apcinjata .
Mozebi bila nekogas taa sredina dobra koga Juventus go kutnaa kriminalci .

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Моџи убаво си кажа дека неможе многу да се очекува од Џовинко,нас ни треба расен убиец како Кавани,за втор напаѓач-креативец Вучко супер си ја врши работата

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
:pos::pos::pos:..овај атеттаторот бил шеговит бе да си еби веко да си еби:pos:
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 03:12 ---
за што ќе се бори нивниот клуб наредните 15 години ?!

..
тим купот во август е наш...:rolleyes:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Моџи убаво си кажа дека неможе многу да се очекува од Џовинко,нас ни треба расен убиец како Кавани,за втор напаѓач-креативец Вучко супер си ја врши работата
до негде е и у право ...
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 07:05 ---

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Малце да се насмееме :)

Другата сезона желба ми е Џовинко да им даде гол со глава на интер,а со тој гол ЈУВЕ да осигура скудето,а интер да неигра ни во ЛЕ,тоа сакам Дедо Мраз(иако е рано) да ми ја оствари желбата за Нова Година

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Малце да се насмееме :)

Другата сезона желба ми е Џовинко да им даде гол со глава на интер,а со тој гол ЈУВЕ да осигура скудето,а интер да неигра ни во ЛЕ,тоа сакам Дедо Мраз(иако е рано) да ми ја оствари желбата за Нова Година
Ја би го ставил и Џакерини кој многу ми личи на џуџињана на дедо мраз што му помагаат ( тогаш кога сите се сликаа за божиќ со капите од дедо мраз )

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.473
Поени од реакции
87.292
Ја би го ставил и Џакерини кој многу ми личи на џуџињана на дедо мраз што му помагаат ( тогаш кога сите се сликаа за божиќ со капите од дедо мраз )

Џакерини е највисок од најмалите :ROFLMAO:

Џак - 169 см
Верати - 165 см
Џио - 164 см ( еден см повисок од Марадона :icon_lol: )

A

apidrone

Гостин
У секоја екипа треба да има таков, тие се најбрзите :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
http://www.hrsport.net/vijesti/442370/nogomet-reprezentacija/cvjetkovic-mandzukic-je-spreman-za-novu-pustolovinu-a-tko-ne-bi-volio-igrati-u-juventusu/

Еве што вика агентот на Манџукиќ.........
Сега дали пробува да се нуди на Јувентус или веќе дава хинт каде ќе заврши Марио.Иначе Манџукиќ има кажано дека веќе одлучил каде ќе ја продолжи кариерата и дека после ЕП ќе каже каде.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
http://www.hrsport.net/vijesti/442370/nogomet-reprezentacija/cvjetkovic-mandzukic-je-spreman-za-novu-pustolovinu-a-tko-ne-bi-volio-igrati-u-juventusu/

Еве што вика агентот на Манџукиќ.........
Сега дали пробува да се нуди на Јувентус или веќе дава хинт каде ќе заврши Марио.Иначе Манџукиќ има кажано дека веќе одлучил каде ќе ја продолжи кариерата и дека после ЕП ќе каже каде.
Како што знам Јуве не се заинтересирани за него али може и да има нешто не знам,добар е Манџукиќ,мислам дека го земаа како замена за Џеко овој.

Kajgana Shop

На врв Bottom