Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Утре сите во Трст, сите фудбалери се повикани... дури и Красиќ и повредениот Де Чеље. Ако победиме, а Милан не победи... ќе се слави титула.

Околу 28.000 навивачи ќе допатуваат во Трст, а стадионот собира околу 30.000. Шо значи имаме комплетна поддршка.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.274
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
А зошто се игра во Трст има ли некое појаснување ? :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.274
Навистина супер потег од Конте, да им створи дополнителна мотивација на играчите кои ќе бидат на теренот. Респект за ова :cuc:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
А зошто се игра во Трст има ли некое појаснување ? :)
Сто пати кажавме дека сопственикот на Каљари е скаран со општината бидејќи овој сакал да гради сопствен стадион а овие не му давале и како знак на протест сите преостанати утакмици на домашен терен ќе ги игра во Трст.. Уште колку пати треба да ви се каже аман

A

apidrone

Гостин
Мене па не ми е јасно зошто тоа го спомнувате као „домашен терен“...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сто пати кажавме дека сопственикот на Каљари е скаран со општината бидејќи овој сакал да гради сопствен стадион а овие не му давале и како знак на протест сите преостанати утакмици на домашен терен ќе ги игра во Трст.. Уште колку пати треба да ви се каже аман
Е добро де не висам на интернет а и не се замарам со Каљари

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Бодот на Лече му го дадовме или за некои ни го земаа за к*р, ц ц ц ц може и тутула да не кошта.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Страв ми е од овие Каљари... не требаше да кикснеме и не требаше.. бар не на таков глупав начин.Доколку ги победиме мислам дека титулата е во наши раце..

Kajgana Shop

На врв Bottom