Фан Клуб: Јувентус

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Честитки за победата, немав можност да гледам, само глеам по порталиве ова:
Не се гледа баш убаво на ова видео, но не ми личи на некој класичен шамар, може е као на шала, у стил " добро е бркај работа" . И ако бил баш шамар , не верувам дека Марко ќе му останеше должен на Носхимович.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
не се гледа баш најдобро,повеќе личи на “галење“......ако имало намера и обид за такво нешто треба да се земе посериозно во предвид.......сепак медиумите ја пренапумпаа ситуацијава....

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Ќе може ли некој да ми го преведе текстот што миланезите го извадија пред почетакот на натпреварот, имаше нешто напишано за Конте

На ова сигурно мислиш?Ако знае некој точно на што се мисли нека преведи.
Ова може да е некоја игра на зборови La sud e' con te.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Не се гледа баш убаво на ова видео, но не ми личи на некој класичен шамар, може е као на шала, у стил " добро е бркај работа" . И ако бил баш шамар , не верувам дека Марко ќе му останеше должен на Носхимович.
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=4424
Izgleda ne bilo na sala !!!!!!!!!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ако така вели Келини, му верувам , беше на лице место . Но не верувам дека ќе има нова казна за овој шамар. Од друга страна верувам дека сега нема шанси да му ја намалат казната од 3 на 2 во првенството, по жалбата од Милан.
P.S . Мотото на Носимович - Не можеш да ги победиш? > Шамарај ги. Каков Лузер....

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ако така вели Келини, му верувам , беше на лице место . Но не верувам дека ќе има нова казна за овој шамар. Од друга страна верувам дека сега нема шанси да му ја намалат казната од 3 на 2 во првенството, по жалбата од Милан.
P.S . Мотото на Носимович - Не можеш да ги победиш? > Шамарај ги. Каков Лузер....
Лани на еден натпревар и со бокс намерно од позади го зеде овај лудиов

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Само каква вечер само какво карање падна дома hahah Таткоми е за Милан јас за Јуве АУУУ!! секој викенд какви прекопувања има :D
Ист случај имам со татко ми. Ја играл типот кец у кец, повеќе за да ме провоцира..на 0-1 си заспа, демек на работа бил утре :) .....
Уште еден таков случај кај мене...исто на 0-1 (се преправаше дека) заспа...ама денес цел ден страдаше :pos:

F

FuckYouAll

Гостин

:cool:
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 18:48 ---
Уште еден таков случај кај мене...исто на 0-1 (се преправаше дека) заспа...ама денес цел ден страдаше :pos:
И мојон е таков :D
На секое контра против Јуве ојт, секој викенд се расправаме.:pos:

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Незнам дали имате приметено,ама сите појаки екипи кога играат против интер играат крвнички и одмазнички,а додека дерби дуелите помеѓу Јуве и Милан или Јуве и Рома или Рома и Наполи се дерби дуели во вистинска спортска смисла.Мислам на тоа дека по завршувањето на утакмицата поразениот му честита на победникот,разменуваат коментари и дресови итн.
Единствен исклучок од ова е Ибраџимовиќ.Тој а губи, веднаш наоѓа закачки.Истото што го напреви против Јуве го направи и против Наполи,на толку шанси не постигнаа гол и тој веднаш глупости прави.Мислам дека е срамота со оглед на тоа што еден Ван Бомел можеше да се смири и да не ги прави глупостите што ги правеше во Баерн.Но сепак кажано со стара позната ,,Волкот го менува крзното (во случајов дресот) но не го менува карактерот" :)

Kajgana Shop

На врв Bottom