Фан Клуб: Јувентус

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Следната утакмица или некоја друга...немојте да сте плукале по Касерес не дека од сега може што сака да прави туку дека го величате а утре една да згреши а човек е па ќе го плукате...Честитики за победата, многу е слатка :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Несакам никого да омаловажувам ама Финтата на Пирло според мене не може да ја направи ни Меси ни Роналдо.Едноставно тоа е Пирло,човекот кој на најпрост начин ги врши можеби најтешките работи во фудбалот,тоа го прави со прекрасен стил,смиреност и елеганција со еден збор неговиот надимак доволно говори за тоа Моцарт.

Иначе морам да им честитам на сите Јувенташи кај и да се наоѓаат.Денеска беше прекрасен ден.Во Њу Јорк атмосферата одлична се осеќаме како дома веќе таму.За играта што да кажам Перфекција,во ниеден момент не се плашев дека можеме да изгубиме тоа е Стиле Јуве тоа е тоа што се бараше,еден Џакерини и еден Естигарибија кои што 90 минути трчаат напред назад без престан,Еден Маестро Дел Пиеро кој со своите 37 години им ја крије топката на противниците и се уште е опасенн за голот,Еден Барѕаљи кој што моментално може да се мери со било кој стопер на светот,Еден Касерес кој во своето второ деби во светиот дрес постигнува повторно гол овој пат 2 гола со кој што вториот вистинско ремек дело.И секако Лавот Џорџо Киелини морам да го спомнам,не само него туку ситее а најзаслужен за ова Мистер Конте.Јувентус е на прав пат ова е веке сила и моќ,не е веќе среќа,моментална форма или што ти ја знам.Бидете ми поздравени сите сеуште сум под импресии.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Рутинска победа, читам фан клуб Милан дечкиве се многу реални ТОА Е ТОА се враќа СТАРАТА ДАМА...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
На почетокот Бориело како збркан беше ги мешаше дресовите изгледа :pos::pos:

Член од
3 февруари 2012
Мислења
204
Поени од реакции
179
Пред натпреварот добив поклон од еден другар што навива за милан...маица од јуве што на него му ја поклонил братучед од италија...после натпреварот ми се јави и ми рече да му ја вратам маицата утре...ама тешко:D:D Дечки нема што,честитки за победата едноставно НЕЛИ многу сме јаки сезонава...FORZA JUVE DSC06704.JPG DSC06705.jpg DSC06711.jpg

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Одличен натпревар одигравме, се гледа дека Конте треба да им дава и на резервите шанса.Мое мислење е дека Маркизио, Видал, Пепе се уморни и заситени, во продолжение не е лошо да ги погледаме повеќе Естигарибија, Џакерини, Елија.

Многу ми се допадна играта на Џакерини со мали пари одличен играч.
За Касерес немам зборови, добивме Ѕвер.
Бонучи пак некако ми се губеше на моменти но има потенцијал, добро е да го задржиме.
Пирло, Дел Пиеро класа немам зборови иако капитенот можеше подобро да изреагира во неколку шанси.
За Падоин рано е да се зборува ќе видиме во иднина иако мислам дека и да останеше Пациенца добро ќе беше, незнам што добивме а што изгубивме со оваа замена.
Барцаљи и Киело одлични, се надевам ќе ги гледаме во тандем на Европското.
Бориело го оставив за крај, не изигра толку лошо колку што ми е одбивен.Неколку пати одглуми и се сплетка сам со себе, мислам дека немаше потреба да го носиме, вишак ни е очигледно.
Го заборавив Сторари, ништо за него, требаше да му ја учука една на Нослович.:sneaky:

Одиме со Болоња во недела на победа, доста беше поклони а и ни должат овие.

Вендетос друже, немој да му го враќаш маичето и јас не би му го вратил :свиркам::D

Forza Juve

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.537
Ќе може ли некој да ми го преведе текстот што миланезите го извадија пред почетакот на натпреварот, имаше нешто напишано за Конте

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Дали ја видовте реакцијата на Конте после двата постигнати гола ... непроценливо ... од километри може да се види дека овој тренер е најдобриот потег на управата ... овој човек срцето го дава за Јувентус , секоја чест. Фантастична игра нема што , Касерес одлично враќање ...

од фан на Милан : Најзаслужено ќе биде Јуве да биде шампион,зошто греота е да освои Милан а некој да фрла по 100 милиони и да гради нов стадион ... :D ...
Поздрав ...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Само напред !!!!!!!!!!
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 11:49 ---
Официјално Мартин Касерес е изложен пред судот во Милано затоа што ги отепа пајаците кои се наоѓаа во голот на Амелиа!!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Одличен натпревар одигравме, се гледа дека Конте треба да им дава и на резервите шанса.Мое мислење е дека Маркизио, Видал, Пепе се уморни и заситени, во продолжение не е лошо да ги погледаме повеќе Естигарибија, Џакерини, Елија.

Многу ми се допадна играта на Џакерини со мали пари одличен играч.
За Касерес немам зборови, добивме Ѕвер.
Бонучи пак некако ми се губеше на моменти но има потенцијал, добро е да го задржиме.
Пирло, Дел Пиеро класа немам зборови иако капитенот можеше подобро да изреагира во неколку шанси.
За Падоин рано е да се зборува ќе видиме во иднина иако мислам дека и да останеше Пациенца добро ќе беше, незнам што добивме а што изгубивме со оваа замена.
Барцаљи и Киело одлични, се надевам ќе ги гледаме во тандем на Европското.
Бориело го оставив за крај, не изигра толку лошо колку што ми е одбивен.Неколку пати одглуми и се сплетка сам со себе, мислам дека немаше потреба да го носиме, вишак ни е очигледно.
Го заборавив Сторари, ништо за него, требаше да му ја учука една на Нослович.:sneaky:

Одиме со Болоња во недела на победа, доста беше поклони а и ни должат овие.

Вендетос друже, немој да му го враќаш маичето и јас не би му го вратил :свиркам::D

Forza Juve
Изгубивме 5 милиони евра :)

A

apidrone

Гостин
Честитки за победата, немав можност да гледам, само глеам по порталиве ова:

Kajgana Shop

На врв Bottom