G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.751
- Поени од реакции
- 9.786
Севиља соопшти на својата официјална страна дека Касерес денес доаѓа во Торино на прегледи.
Касерес не е бек, централен дефанзивец е.Ама може да игра на повеќе позиции во одбраната т.е на сите и затоа го земавме.Борбен е, упорен е и трча многу, затоа Конте го сакаше во Јуве.Мислам дека супер ќе се снајдеДе Чеље е се подобар Лихштајнер константен освен Касерес мислам дека не ни треба друг бек за оваа сезона освен може позајмица
Читав нешто дека сме се договориле за на лето да дојде и тоа било сигурно.Дале збор дека ќе го чуваат за нас.Ама ако успееме да го земеме во Јануари тогаш супер.Мене ми се свиѓа дечково повеќе од ГуаринКако што пренесува тутомеркато веб, треба да започнат одлочувачки преговори помеѓу Сеилно и Марота за доведување на Нианголан.
Kaseres----Kelini---Barzalji----lihstajner sooon like......Касерес не е бек, централен дефанзивец е.Ама може да игра на повеќе позиции во одбраната т.е на сите и затоа го земавме.Борбен е, упорен е и трча многу, затоа Конте го сакаше во Јуве.Мислам дека супер ќе се снајде
Читав нешто дека сме се договориле за на лето да дојде и тоа било сигурно.Дале збор дека ќе го чуваат за нас.Ама ако успееме да го земеме во Јануари тогаш супер.Мене ми се свиѓа дечково повеќе од Гуарин
Изјавата на Инзаги прајслес
Филипо Инзаги, кој има 38 години, призна дека се израдувал кога неговиот, една година помлад пријател, Алесандро дел Пиеро пред два дена постигна гол за Јувентус и покажал дека не е „старо желез
Treba da go sledat primerot na Zidan koj na 34 godini se otkaza koja bese jak .Изјавата на Инзаги прајслес
о“.
Едно време се тркаа кој повеќе ќе даде и за награди се бореа сега се јавно си честитаат кога едниот од нив едвај некако успеал гол да постигне и да покаже дека уште не е за фрлање
Мислиш на Дел Пиеро за некој милион му е? Немој така се брукаш и не брукаш и нас исто.Treba da go sledat primerot na Zidan koj na 34 godini se otkaza koja bese jak .
Ovie samo trcaat uste po nekoj milion neznaejki deka pagat kako legendi .
До налето се може да се деси, така да можеби ќе ги менат плановите јувентус до налето и немат да им биде потребен, сега ние потребен и те како играч од срединиот ред, бидејќи мораме секогаш да имаме еден свеж и квалитетен на клупа, со оглед на тоа дека има уште половина првенство да за изигра!Касерес не е бек, централен дефанзивец е.Ама може да игра на повеќе позиции во одбраната т.е на сите и затоа го земавме.Борбен е, упорен е и трча многу, затоа Конте го сакаше во Јуве.Мислам дека супер ќе се снајде
Читав нешто дека сме се договориле за на лето да дојде и тоа било сигурно.Дале збор дека ќе го чуваат за нас.Ама ако успееме да го земеме во Јануари тогаш супер.Мене ми се свиѓа дечково повеќе од Гуарин
Da ve brukam vas hahaha ,vie treba da se gordeete so mene .Мислиш на Дел Пиеро за некој милион му е? Немој така се брукаш и не брукаш и нас исто.
Се збори нешто ќе си одел Пациенца.Ако он си отиде тогаш милион посто доаѓа некој на негово место.Ако биде тоа Наинголан одлично.Ама барале пари за него плус некој млад играч.Заинтересирани биле за Имобиле, Мароне и Пасквато.Еден од нив плус пари би завршиле работа, ама колку сме спремни да се откажеме од овие играчи?До налето се може да се деси, така да можеби ќе ги менат плановите јувентус до налето и немат да им биде потребен, сега ние потребен и те како играч од срединиот ред, бидејќи мораме секогаш да имаме еден свеж и квалитетен на клупа, со оглед на тоа дека има уште половина првенство да за изигра!
Мислиш дека ако се пензионира дел пиеро нема да добива плата?Нема да врши некаква функција во Јувентус,Спортски директор или нешто слично па да му е само ради пари да игра во Јуве?Da ve brukam vas hahaha ,vie treba da se gordeete so mene .
Del Piero go SAKAM i go POCITUVAM ama vreme e za penzioniranje uste pred 2 godini ,ne za drugo tuku ne sakam da ja gree klupata zast ne zasluzuva .
Do sto mu e na Del Piero kontra prasanje ?
Според мене сите тројца се јако добри играчи, само што треба да набијат искуство па да го облечат дресот на јуве, односно сите знаеме дека јуве не е тим кој прави играчи, туку е тим кој ги зема готови, е сега според мене најголеми се шансите Имобиле да замине бидејќи имаме доста напаѓачи и слушам за налето сме го договориле дестро од Сиена, е сега за Имобиле сигурно нема да им го дадат цел договор туку ќе одат на 50%:50%,што значи и ние ќе имаме контрола врз Имобиле колку токлу, уште да надополнам Имобиле годинава е во страшна форма!Се збори нешто ќе си одел Пациенца.Ако он си отиде тогаш милион посто доаѓа некој на негово место.Ако биде тоа Наинголан одлично.Ама барале пари за него плус некој млад играч.Заинтересирани биле за Имобиле, Мароне и Пасквато.Еден од нив плус пари би завршиле работа, ама колку сме спремни да се откажеме од овие играчи?
Па од тие тројца што ги побараа јас Имобиле би им го дал сега.За Мароне не би ни седнал да преговарам дечкото го сакам во Јуве.Пасквато ми се свиѓа исто така да и него би го задржал.Имобиле би го дал баш поради таа причина ти што ја кажа.Имаме многу напаѓачи а и сега не ни требаат млади напаѓачи тука искусни голгетери кои ќе полнат мрежи.Ептен ни одговара да го дадеме 50-50 сега, зошто го добиваме Наинголан а и ќе можеме некако да го добиеме Имобиле за некоја година пошто сепак ќе биде наш играч пола.Ептен добро ќе му дојде ако отиде во Каљари.Сигурно ке добива шанси и ке се стекне со искуство за тие неколку години...Според мене сите тројца се јако добри играчи, само што треба да набијат искуство па да го облечат дресот на јуве, односно сите знаеме дека јуве не е тим кој прави играчи, туку е тим кој ги зема готови, е сега според мене најголеми се шансите Имобиле да замине бидејќи имаме доста напаѓачи и слушам за налето сме го договориле дестро од Сиена, е сега за Имобиле сигурно нема да им го дадат цел договор туку ќе одат на 50%:50%,што значи и ние ќе имаме контрола врз Имобиле колку токлу, уште да надополнам Имобиле годинава е во страшна форма!