Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ленон кај вас ко Красиќ ќе заврши. Ленон само брзина има, плус стаклен е. Башка ни д нема од дриблинг, не знам од кај го имаш заклучено ова, уште па најдобар. А и полесно би го донеле Роналдо него играч од Тотенхем.
За ова со Роналдо си во право. Тотенхем има превисоко мислење за своите играчи, нешто слично како Палермо во Италија. Лупаат цени од ракав кои ниту еден човек со здрав разум не би им ги исплатил. И што е најтрагично кога некој ќе испрати понуда за нивни играч што е 3-4 пати повисока од неговата реална цена, тие бараат уште 15-20 милиони плус:eek:

За ова со Роналдо си во право. Тотенхем има превисоко мислење за своите играчи, нешто слично како Палермо во Италија. Лупаат цени од ракав кои ниту еден човек со здрав разум не би им ги исплатил. И што е најтрагично кога некој ќе испрати понуда за нивни играч што е 3-4 пати повисока од неговата реална цена, тие бараат уште 15-20 милиони плус:eek:

Нормално е тоа за Тотенхем, види кој им е сопственик (Евреин). Купуваат премногу играчи (не знам дали знаете ама тој талентот на У17 или У19 СП што беше летово не знам точно, оној Кулибали, тие го купија) и од тие играчи фала Богу некои ќе испаднат одлични и цените ќе им ги качат до небеса. Сега на овој Кулибали за едно 6-7 години кај и да е ќе му стават некоја цена од 150 милиони.

Незнам зошто толку го сакате Џовикнко.Уште првиот пат кога беше позајмен во Емполи растураше,даваше голови од слободни и веднаш го прогласија за наследник на капитенот.Но и сами видовме што се случи кога се врати.Паметам дуели од ЛШ кога не можеше на нозе да стои (мислам дека со Арсенал беше,не сум сигурен).Неможе тебе сите тројца тренери да те мразат и да не те пуштат во игра.Едноставно има играчи кои се за да растураат во мали тимови.

Џовинко е одличен фудбалер но не е снажен и беше Челзи напротив ја пршета цела одбрана на Челзи 7-8 пати а го натера Тери да игра самба :))

Moџи: "Јувентус можи да се бори за титула, земете го Бориело"

... човекот скоро секогаш е во право, можеби и нема да биде така лошо со Бориело :/

Ако де, нема се така да биде... уште 6 месеци, после да го видам шо ќе прави.

На лето сигурно ќе си иде,али се прават напори уште во Јануари да се продаде.Како што прочитав,трансферот на Бориело,зависи од продажбата на Амаури.
Не го сметам ни ја Бориело за некое засилување,али со оглед на тоа што ќе се продадат Амаури,Јакинта,може и Тони,Дел Пиеро ја игра последната сезона кај нас,ќе останеме само со Матри и Кваљарела во нападот.Бориело би дошол добро како измена,а на лето да се купи еден класа напаѓач.

Moџи: "Јувентус можи да се бори за титула, земете го Бориело"

... човекот скоро секогаш е во право, можеби и нема да биде така лошо со Бориело :/

Se zezas neli??? Pa podobro ke go forsiram Toni ili Gadot Amauri negoli Borrielo bidejki isto gomno se!
Sitni gi Laquinta i Amauri ostaj go Toni kako backup i gotovo neznam zoso Borrielo za dzabe pari frla ali ajde oni znaat podobro :)

Не се зезам, и јас не сакам да дојде Бориело... затоа ставив на крајот ":/" Само ме чудат ваквите одлуки...

На Wikipedia веќе го направија играч на Јувентус.

0604b1e303.png

Абе има нешто во тоа што го сакаат Бориело ... Можеби се поклопува со филозофијата на Конте, можеби тој е идеален во овој период бидејќи е зимски период и немаме пристап кон други играчи кои што би се совпаѓале со концептот .. Можеби ради тоа што некој погоре го пиша, со заминувањето на амаури, јакинта можеби и тони би останале само со матри и кваљарела знаејќи го фактот дека дел пиеро си оди на крај на сезона ...

Абе има нешто во тоа што го сакаат Бориело ... Можеби се поклопува со филозофијата на Конте, можеби тој е идеален во овој период бидејќи е зимски период и немаме пристап кон други играчи кои што би се совпаѓале со концептот .. Можеби ради тоа што некој погоре го пиша, со заминувањето на амаури, јакинта можеби и тони би останале само со матри и кваљарела знаејќи го фактот дека дел пиеро си оди на крај на сезона ...

реално мислење,на кого од големите ѕвезди и играчи ќе му значи само трофеј во Калчото по сите перипетии кои се случија и допрва ќе се случат ?! барем зимава некои вакви како Бориело ќе бидат достапни за засилувања,којзнае можно е и да “запали“ на пролет......

Borrielo ne patuva so Juve vo Dubai bidejki se povredil :tapp: Povreden igrac kupuvame ejj :facepalm:
Kje prodolzel so treninzi koga ke se vratat abe ajde (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom