Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Џакерини не е никаков внук на Конте. Џакерини максимално си ја користи шансата што ја добива и игра одлично, и после Пепе е моментално најдоброто крило во Јувентус (а и не е негова задача да дава голови). Конте најдобро знае кој од играчите најмногу заслужува да игра во прва постава, и ако Конте смета дека Џакерини и Естигарибија заслужуваат предност пред Елија, со оглед на првото место на табелата по се изгледа дека Конте е во право.
2 ро место !!!!!!!!!!!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Јас мислам дека сепак на денешниов меч ќе се исплатеше ризикот. Како што реков, денес Удинезе играше исклучиво на контри а таквите тимови се печени за неколку парчиња во нивната мрежа затоа што на Јуве му одговара игра кога напаѓа, ама здравје сега, помина. Се надевам дека во иднина Конте ќе тргне на трите бода во ваква ситуација.
Не ја сакаа победата ,кога видов дека го ваде Естарибиа и го пушта Де Чеље ме разочара .Со Милан да играеа не смее тоа да си го направе а не па со некој анонимец Удинезе .
--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:44 ---
Кој те лаже? Моментално сме на делба на прво место . Навиваш за Јуве не знаеш кое место се.....
Седи мирен сега дечко ,не првоцирај .Не постои делба на прво п место ,секогаш има еден прв еден втор .
Замисли да беше последно коло и Јувентус ли ке ја земеше титулата кога Милан поради подобра гол разлика е пред нас ?
http://www.rezultati.com/tablica/WpBznQ9s/IihNoof0/
Има ли две први места ?
Мене ме боле многу тоа што цела сезона бевме први и на крај да ја завршиме годината втори , знаев дека можевме ама не се обидевме против Удинезе .
--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:48 ---
КОНТЕ ИГРА САМО СО ЕДЕН НАПАЃАЧ А КЕ ГО НОСЕЛ УШТЕ И БОРИЕЛО ,НЕ МИ Е ЈАСНО ЗОШТО ?
ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ДА ИГРА СО ДВАЈЦА НАПАГАЧИ И СО КРИЛА .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Џакерини не е никаков внук на Конте. Џакерини максимално си ја користи шансата што ја добива и игра одлично, и после Пепе е моментално најдоброто крило во Јувентус (а и не е негова задача да дава голови). Конте најдобро знае кој од играчите најмногу заслужува да игра во прва постава, и ако Конте смета дека Џакерини и Естигарибија заслужуваат предност пред Елија, со оглед на првото место на табелата по се изгледа дека Конте е во право.
Од Елија имам видено комбинирано дури 2 минути добра игра. Дури и со болоња му бегаше топката од нозе.
На детето му недостига самодоверба и не е играч кој треба да влегува во критични мечој. Тој треба местото да си го избери на тренинзи и како измена на веќе добиени утакмици.

Од друга страна Иако по Ести веќе 2 меча плукам кога заебава напади, реално гледано брка бааги корисна работа.

Капак на се Џакерини ме чуди како не беше стартер денес по се она шо има покажано досега, на ваков тврд меч мооораше да игра поискусен играч кој знај шо да прај со топката.
--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:56 ---
Не ја сакаа победата ,кога видов дека го ваде Естарибиа и го пушта Де Чеље ме разочара .Со Милан да играеа не смее тоа да си го направе а не па со некој анонимец Удинезе .

Седи мирен сега дечко ,не првоцирај .Не постои делба на прво п место ,секогаш има еден прв еден втор .
Замисли да беше последно коло и Јувентус ли ке ја земеше титулата кога Милан поради подобра гол разлика е пред нас ?
Има ли две први места ?
Мене ме боле многу тоа што цела сезона бевме први и на крај да ја завршиме годината втори , знаев дека можевме ама не се обидевме против Удинезе .
КОНТЕ ИГРА САМО СО ЕДЕН НАПАЃАЧ А КЕ ГО НОСЕЛ УШТЕ И БОРИЕЛО ,НЕ МИ Е ЈАСНО ЗОШТО ?
1. Не е последно туку 16то коло е, и она шо изгуби Јуве денес се 2 бода предност.
2. Да Јуве е прв. МЕЃУСЕБНИ СЕ ТАЈ БРЕЈКЕР

A

apidrone

Гостин
Луѓе, второ место е Јуве. Милан има подобра гол разлика, а меѓусебни се гледаат откако ќе се изиграат 2та меча (ако се гледа тоа на крај, не сум баш сигурен).

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102

Има ли две први места ?
ако беше крај на сезона јувентус ке беше прв оти во италија се сметат мегусебните дуели а не гол разлика ;)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383

Има ли две први места ?
.
Напротив , постои , додека сезоната е во тек ,два тима имаат исто бодовно салдо, се вели дека се НА ДЕЛБА НА таа и таа ПОЗИЦИЈА. И да беше крај на сезона се гледа меѓусебен дуел во прв план.Каде Јуве е моментно подобар од Милан. Така да не се форсирај толку многу. И мирен нема да седам, не сум во школо па да седам мирен...едноставно те поправив, и гледаш дека не си во право , Јуве не е втор.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Има ли две први места ?
Aко не ги знаеш правилата не постирај глупости .. Ќе се игра така наречена "мајсторка" на неутрален терен (рецимо во Рим) ако имаат исто бодови на крај на сезоната ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Aко не ги знаеш правилата не постирај глупости .. Ќе се игра така наречена "мајсторка" на неутрален терен (рецимо во Рим) ако имаат исто бодови на крај на сезоната ...
мислам дека го укинаја ова правило пред некои 5-6 години, и сега се гледаат само меѓусебните.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
треба паметно да се освежи тимот зимава за да нема вакви дискусии и дилеми во мај......

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Напротив , постои , додека сезоната е во тек ,два тима имаат исто бодовно салдо, се вели дека се НА ДЕЛБА НА таа и таа ПОЗИЦИЈА. И да беше крај на сезона се гледа меѓусебен дуел во прв план.Каде Јуве е моментно подобар од Милан. Така да не се форсирај толку многу. И мирен нема да седам, не сум во школо па да седам мирен...едноставно те поправив, и гледаш дека не си во право , Јуве не е втор.
јас ни во школо не сум седел мирен за тоа не првоцирај имам краток ''фитил'' .
Табела ти постирав ти пак се контриш небаре јас за Милан навивам па сакам Јуентус да се први .
п.с разочаран сум од денешната утакмица .
--- надополнето: 21 декември 2011 во 23:23 ---
Може ли некој да ми каже зошто Красиќ не игра!!!
Конте не го сакал оти бил Србин .
--- надополнето: 21 декември 2011 во 23:28 ---
Прекрасна песна,прекрасен спот .
ДА ЖИВЕЕ ЈУВЕНТУС ,ПОЗДРАВ ДО СИТЕ !!!!!!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Значи да нема расправии, мај е далеку и не верувам дека ќе имаме исто бодови на табела (сеа ќе ви објаснам зошто) .... Олабавете дечки, чил аут малце значи ФАКТ е дека ЕСЕНСКИ ШАМПИОН е Милан, значи не се гледа полусезона односно 19 кола туку се гледаат утакмиците што се играат до Нова Година, а оваа бидејќи беше последна и со оглед на гол разликата Милан е прв... Но, ништо не е загубено НАПРОТИВ тек сега Милан ќе има тежок распоред, ќе игра против Интер и Лацио, па после тоа има и гостување во Удинезе ... додека пак ние имаме лесен распоред со Аталанта и остали пацови и најинтересно е тоа што во втората полусезона буквално СИТЕ ќе ни гостуваат : Интер, Наполи, Рома, Лацио, Удинезе, а само едно тешко гостување имаме против Милан ... Е ова е шансата за скудетото и да избегаме едно 5-6 бода и титулата е наша :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom