Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Де Чење аут? Шо е финтава со изменава, кој ќе игра Лево? Сеа иаме 2 у одбрана. колку толку боље ќе биде.

P.s. Не ми замарајте за секој Закаснет коментар. Гледам на стрим со добра слика, но многу касни 1 мин, може и 2.
Сепак добро е што се намали.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Колку и да е лош Бонучи,после Киелини во Јуве е најдобриот дефанзивец, едно десет класи подобар и од Легро и од Ринаудо.А Легротаље уште еднаш докажа дека е класа играч за во Цитадела и Монца. Кога Јуве го прими 2 гол,33 беше на центарот од теренот.
Абе брат, не е финтата да биде подобар од Легри и Ринаудо, битно е да биде доволно добар за да Јувентус има одбрана ( а Бонучи на првите две утакмици не покажа ништо) Ако е за тоа еве Легро не играше со Сампдорија и Бари па пак одбраната беше катастрофа. Не е до само еден играч, тимот како целина е катастрофа, а не гледам нешто што би можело да го смени тоа. Немаме ни класа тренер ни класа играчи, незнам што сакаме повеќе

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Добро која функција ја вршеја Легро,Григера и Де Чеље за време на вториот гол.Публика? :(

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Де Чење аут? Шо е финтава со изменава, кој ќе игра Лево? Сеа иаме 2 у одбрана. колку толку боље ќе биде.
коментаторов кажа дека се повредил ќе видиме.Не се радувам додека не видам трет гол

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Dobro utro ke dojdate na mojto sramota e JUVENTUS SRAMOTA KATASTROFA eeeej na eden Lech da nemozas igra da napraas ama kak ke napraaas site kreativci i igraci bea ispadeni letoto od Marota i Del Neri Sissoko i Melo treba da pravat igra ?????Wtf abe ajde neka odat u kurac kraj veke preku kur mi se amateri ccccc so ostanalo za Inter,Milan Roma i da ne gi redam
оф најде кој да кажи

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Овој не само што ни е најдобар у одбрана, туку и у напад ни е најдобар. Иначе Јуве ко Јуве, аматери, не можат да дадат гол од акција. Само вака, од мртва игра.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Треба да го стави Пепе во игра и стриктно преку крилата да се игра, Мело и Сисоко се тандем лепши од ночи.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Abe na so se raduvas na igra od prekini bravo znaci JUVENTUS E NAJDOBAR gledajte gi realno rabotite be aloooo nemame nikakva igra zalno e
дечко те нема со месеци на форумов и кога има јуве позитивна мотивација се криеш ко зајак и најде да кажуваш ете бе и твојот диего со волф 3 од 3 порази ги имет а имет џеко графите и диего ај достате да трескате зелени

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Ми се јави другарми и убоо ми рече " Да не ви е Киелини ни црви нема да ве јада " ... незнам што да кажем за полувремево напишав и предтоа Мело и Сисоко са грешка голема на тоа да ги додадеш и бековите кои ми е жал да ги гледам како играа и плус на све одозгора Ланзафаме и Легротаље , пффф кој и да го кажуеше дека е подобар од Бонучи нека размисли 2 пати пред да трасне таква глупост уште еднаш ...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Шо се радаувате на голов ?
Срамота е Киелини да дава голови на секоја втора утакмица.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ке има пресврт во вториот дел, премногу се опуштија и заради тоа јадеа 2 гола, сега ке ги среди Дел Нери во соблекувалната и ке има пресврт во второ полувреме, Точен резултат 4-2 :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ништо не е толку црно бе.Ке паѓа пресврт у второ а на крај краева и видете со каков состав играме.Маркизио,Бонучи,Мота и Сторари одмараат,Амаури повреден,Квајарела и Аквилани не смеат да играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom