Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
дечко те нема со месеци на форумов и кога има јуве позитивна мотивација се криеш ко зајак и најде да кажуваш ете бе и твојот диего со волф 3 од 3 порази ги имет а имет џеко графите и диего ај достате да трескате зелени
Koj Diego go mesas ne mi e jasno Juventus nema igra a najzalno e so igre protiv Lech ne igre protiv Inter ili Milan sramota i zalno e be so mi se palate tuka na edno 3-3 so Sampdoria i deka se ke bilo ok deka trebalo vreme da se uigra timot, jas koga sakam ke pisam ti ne si taj so treba da mi kaze tva e tuka tema za slobodno kazuvane na mislenje i jas go mislam tava oti Juventus e najdaleko od bilo kakov uspeh i da se sluci presvrt nema da se sluce oti Juventus e nogo jak nego oti Lech e tim so nema iskustvo nema igra Juventus prifanajte go tava katastrofa e

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Шо да праиме ние како навивачи со кој состав играат?
Ај да беа класа некоја па ајде да опростиш ама со вакви шупаци не. И да тепаат џабе им е. Пишав пред 2-3 дена, кога ќе сменат однос у игра може да биде нешто, ќе почнам да гледам. А не вака јас секоја утакмица да се нервирам да ми се расипува денот...

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Леле го скинаја стримов на полувреме , невероватно ... дајте некој убав ајде ...

Киелини двоен стрелец хахха омГ

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Koj Diego go mesas ne mi e jasno Juventus nema igra a najzalno e so igre protiv Lech ne igre protiv Inter ili Milan sramota i zalno e be so mi se palate tuka na edno 3-3 so Sampdoria i deka se ke bilo ok deka trebalo vreme da se uigra timot, jas koga sakam ke pisam ti ne si taj so treba da mi kaze tva e tuka tema za slobodno kazuvane na mislenje i jas go mislam tava oti Juventus e najdaleko od bilo kakov uspeh i da se sluci presvrt nema da se sluce oti Juventus e nogo jak nego oti Lech e tim so nema iskustvo nema igra Juventus prifanajte go tava katastrofa e
ти и уште некој го спомнавте диего:smir:

--- надополнето ---

2 2 chielo

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Леле бруки,Киелини 2гола дава,одма казни за напаѓачите :)
Реков јас пресврт,ептен гола вода се Лех.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Џорџоне има поразвиено чуство за гол од Јакинта.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Ohhhh dzabe i da tepat ne me svakajte pogreska kazah pak e slabo i ke bide slabo nema organizacija se se ceka na prekini

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
мора смена моментална Киелини у напад Јакинта позади хихи ѕвер џорџо

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
eveeee 2-2 ne zboruvajte shut up za tie sto zborat :toe:
Работата е во тоа како можат да дозволат да бркаат негатива со нискокласен тим како Лех. Срамота е што дозволија ваква малска екипа да им направи предност од 0-2 па потоа да се вадат.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Abe luge ne e toa za ovoj mec samo, jas navivaam za Juventus toa ne znaci samo koga pobeduva 5-0 :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom