Stara dama
Luciano Moggi fan
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.336
- Поени од реакции
- 95
Џо Кол ќе остани во Англија сигурно ... туку читам сега дека Јуве бил во предност во трката за потписот на Галас ...
Тоа и ни се стои, кога се ценкаат за 2 милиона нека го земат други, еве читам и грдосијата го сакал за во интер, така ако градиме тим отидовме јабана, значи Красич мора обавезно да се купи доколку сакаме некакво подобрување за наредната сезона инаку тешко ни се пишува, а кај се тие 80 милиона за трансфери кога нон стоп читам дека сме немале ни во целост да ги платиме тие 14 милиони за Красич туку барале на рати, опасни играчи се Ањели и Марота додека тие прават план за на рати ке дојде некој падобранец како Сити или интер и отиде момчето, 80 милиони за трансфери, а оно да се немало ни 20, ако сакаат да станеме шампиони наредна сезона треба да се купува нешто асално и длабоко да се одврзе ќесето, ако немаат пари бујрум има газди што даваат и по 200 милиони за трансфериРедно време е да се врати црнец во одбрана
Mногу фали човеков:
Прегледај го приврзокот 30247
едит:
ФАК! Сити на чело со педерчето Манчини може да ја искомплицираат работата за Красич.
Незнам зошто сте толку опседнати со нас, ако се бориме бориме ако не пак ќе сме си за ЈУВЕ не е крај на светот, секој што ќе дојде во ЈУВЕ според вас или е просечен или не го бидува, нормално размислување на еден интераш, во потполност те сваќам, само не ми е јасно кај бевте пред 2006 (мислам еден член спомна нешто околу ова), јас лично пред 2006 не познавав еден навивач на интер, кој е во моментов прв за тој сме,баш сакам да видам колку навивачи ќе има интер кога пак ќе паднат таму и кај што им е местото (позади ЈУВЕ и Милан), можеби ќе чекам уште 5 години ама ќе начекам, е тогаш сите како глувци ќе се скриете повторно в дупка и ќе почнете да навивате за Барса, поради тоа што таа е прва и игра најдобар фудбал во свет, тоа е животот на еден интераш дечки:tv:Пепе е само просечен играч и не очекувајте премногу од него, а ако го продадат Сисоко и Диего не верувам дека следната сезона ќе се борите и за Лига Европа искрено...
Тие што плаќаа одма колку што им се бараше (Мело 25мил.) виде каква штета ни направијаТоа и ни се стои, кога се ценкаат за 2 милиона нека го земат други, еве читам и грдосијата го сакал за во интер, така ако градиме тим отидовме јабана, значи Красич мора обавезно да се купи доколку сакаме некакво подобрување за наредната сезона инаку тешко ни се пишува, а кај се тие 80 милиона за трансфери кога нон стоп читам дека сме немале ни во целост да ги платиме тие 14 милиони за Красич туку барале на рати, опасни играчи се Ањели и Марота додека тие прават план за на рати ке дојде некој падобранец како Сити или интер и отиде момчето
Редно време е да се врати црнец во одбрана
Mногу фали човеков:
Прегледај го приврзокот 30247
едит:
ФАК! Сити на чело со педерчето Манчини може да ја искомплицираат работата за Красич.
ја спомнав за навивачите за Интер.И ајд а бев за екипа како интер (просечна и ебена секоја година од јуве и милан) немаше да викам дека сум за интер.:smir:е друже тоа е проблемот.шо се мењаат као сончогледки и навиваат за тој шо е шампион.ќе видиме за 3-4 години коа интер ќе биде на местото на наполи,сампдориа......дали ќе се за интер или ќе станат наеднаш за челзи,манчестер,реал.......И ми продаваат муда за бубрези после досадно е веќе 5 титули по ред,курци палци.ондак и нас ни беше досадно почнавме да местиме,да не казнат зашо немаше екипа на наше ниво во италија.Ќе видиме сеа шо ќе се деси коа си отиде мурињо,како ќе играат сега следнава сезона.
За трансфер пазаров сега за сега ми се праи мерак како се одвиваат работите.за понатаму ќе видиме.Ма да мислам до крај на светско нема да има потврда за ниеден трансфер.:smir:
Доколку не се заврши работата пред светското потоа ќе биде многу тешко, а со играчи како Пепе (добар е за замена) скудето не се освојува, зборот ми беше ако немаат пари за трансфери нека го дадат клубот на некој што има, впрочем денеска се се врти околу парите нели :wink:Тие што плаќаа одма колку што им се бараше (Мело 25мил.) виде каква штета ни направија
Нормално е да преговараш за да платиш што помалку... Сега со нова конкретна конкуренција (Сити) ќе платат колку што им се бара. :wink: Старо куче е Марота за да дозволи за 2 милиона да му избега играчот. Огромен плус е што Красич има веќе договор со Јуве.
Глупо е што изгледа ќе се одолговлечи работава после светско..
Баш ќе ми биде ќеиф да го гледам Красич на светско како Јувентино, али јебига - шта чеш...