Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Не смееме да изгубиме ваков играч нека го одврзат малку ќесето стварно не ми е јасно , колку компликации можат да произлезат само за 1 и пол или 2 милиона па дајте ги за ваков играч вреди да се даде и 30 милиона .

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
убаво од Марота кој сака да се докаже,меѓутоа не смее да се пропушти ваква шанса како Красич па да остани на Пепе само.....е дури тогаш Дел Нери може да ги повика своите пулени од Киево:kesa:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Ако не го купат Красич, пак ке ја пееме старата песна од лани.... а не ми се навива за таков Јувентус.... Уф ама ме нервира Марота, за 2 милиони ли бееее.... па ќе го продаде Григера за толку и ќе ги врати тие пари.... а ако не го земат неделава после светско ќе се умешаат клошариве шинтер, а вампирот Морати не верувам дека ќе се ценка за 2 милиона......

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
more i za 2 miliona ne go donesi gus hidin tuku mi nosat nekoj izliteni koj se zadovolni so 4 mesto a mototo na juventus e da se pobeduva sekoj natprevar i da se bide 1 oti samo 1vite se pamtat

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
abe ne mi e jasno od kade tolku ste go gledale krasic pa so znaete kolku e dobar namesto da se zamarame so aguero nie krasic ta krasic
А ти па што си запнал толку со Агуеро , Красич е далеку подобар играч од него покорисен е 1000 пати . Од каде сме го гледале ??? Малку ли ти беше Лигата на Шампионите ??? И дека беше најдобар во ЦСКА цела сезона во домашното првенство?? Размисли ...

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Секоја чест за Џиџи, уште еднаш докажува дека има црно-бела крв:smir:
http://football-italia.net/jun10i.html

П.С. Сигурен сум дека Красич ќе биде наш и тоа многу брзо. Марота не е толкав кретен да дозволи да испушти таков играч за 2 милиони.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
убаво од Марота кој сака да се докаже,меѓутоа не смее да се пропушти ваква шанса како Красич па да остани на Пепе само.....е дури тогаш Дел Нери може да ги повика своите пулени од Киево:kesa:

Се е тактика друже. Чим Красич е загреан да дојде тие 2 милиона нема да се проблем верувај. Тешко да го задржи ЦСКА кога го бара еден ЈУВЕНТУС. Така да се ќе биде во најдобар ред верувајте.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
hahaha kolku si go gledal vo cska vo liga na sampioni so inter samo i taka ednata mislam deka ne ja davaa bese vo 18:30 vo moskva haha de bre daaa ne vekam deka ne go biva ili deka go biva ce vidime ama mislam deka treba da se zeme takov igrac
najdobar vo cska nebare bil najdobar vo real
ce vidime kakov ce bide iako ne mislam deka e greska naprotiv mislam deka ce se snajde
site go ponizuvate pepe ama jas misalm deka on rastur ce prave
mislam deka ce bide prekrasna rabota ako se donese dzo kol bes pari + go imame pepe na pozajmica znaci i krasic za 14 miliona neka bidat na ramnoto toa se malku apri a 3 super zasiluvanja so znaci deka ima fora za dve super dzvezdi od po 40 miliona

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Се е тактика друже. Чим Красич е загреан да дојде тие 2 милиона нема да се проблем верувај. Тешко да го задржи ЦСКА кога го бара еден ЈУВЕНТУС. Така да се ќе биде во најдобар ред верувајте.
Абе ќе биде,зошто нервози.И за Пепе велеа дека ќе дојде после Светско,демек да сме биле сигурни да не се повреди.Па ете,дојде пред Светско.Медиумиве се тапа и само не нервираат :)
Красич е новиот играч на Јуве,тоа е завршена работа.Сега да гледаме да потполнуваме дупки во одбраната ...

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
That's the point. Изгледа некој овде на форумот заборава за кој навиваме- ЈУВЕНТУС најтрофејниот италијаснки клуб и 2 најупешен клуб за минатиот век. Не дозволувајте една лоша сезона да ја расипе големата слика. Не постои играч на планетава што не би сакал да игра за Јуве.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Па тоа е. Не верувам да е толку неписмен Марота па за 2м да изгуби играч кој мислам дека ќе биде еден од главните звезди на СП и кој е цел на повеќе европски клубови. Ќе се договорат гарант,пошто кога некој е загреан за да те има во тимот 2 м не претставуваат проблем. Земете пример за Интер и Бенитез. Не дека Интер нема пари или несака да даде ама зошто одма да се согласи на 10милиона)колку што бара) за да го доведе Бенитез? Почнуваат со 6 .. ќе стигнат најмногу до 8м и Бенитез сакал нејкел секако дека ќе дојде и така е без работа :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
на Јуве му треба акција одма,а не тактика.....треба да се закрпат 4-5 позиции во тимот,а ако се тера тактика-ете кај е есента.....Красич е само дел од мозаикот,каде се бековите,партнерот на Киело,замената на Дел Пиеро и солиден центарфор ?! ситуацијата воопшто не е за потценување по мене

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom