- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
e daj boze da bidiНајнов апдејт, средба меѓу Марота и ЦСКА за половина час. Се очекува позитивен исход...
e daj boze da bidiНајнов апдејт, средба меѓу Марота и ЦСКА за половина час. Се очекува позитивен исход...
gledaj go klipov i napisi posle cska vs wolzburg golot vidigo ... ke ti stanit jasno a za aguero mislam deka se premnogu tie pari so gi baret atletiko:helou:abe ne mi e jasno od kade tolku ste go gledale krasic pa so znaete kolku e dobar namesto da se zamarame so aguero nie krasic ta krasic
А ти па што си запнал толку со Агуеро , Красич е далеку подобар играч од него покорисен е 1000 пати . Од каде сме го гледале ??? Малку ли ти беше Лигата на Шампионите ??? И дека беше најдобар во ЦСКА цела сезона во домашното првенство?? Размисли ...abe ne mi e jasno od kade tolku ste go gledale krasic pa so znaete kolku e dobar namesto da se zamarame so aguero nie krasic ta krasic
убаво од Марота кој сака да се докаже,меѓутоа не смее да се пропушти ваква шанса како Красич па да остани на Пепе само.....е дури тогаш Дел Нери може да ги повика своите пулени од Киево:kesa:
Абе ќе биде,зошто нервози.И за Пепе велеа дека ќе дојде после Светско,демек да сме биле сигурни да не се повреди.Па ете,дојде пред Светско.Медиумиве се тапа и само не нервираатСе е тактика друже. Чим Красич е загреан да дојде тие 2 милиона нема да се проблем верувај. Тешко да го задржи ЦСКА кога го бара еден ЈУВЕНТУС. Така да се ќе биде во најдобар ред верувајте.
That's the point. Изгледа некој овде на форумот заборава за кој навиваме- ЈУВЕНТУС најтрофејниот италијаснки клуб и 2 најупешен клуб за минатиот век. Не дозволувајте една лоша сезона да ја расипе големата слика. Не постои играч на планетава што не би сакал да игра за Јуве.Се е тактика друже. Чим Красич е загреан да дојде тие 2 милиона нема да се проблем верувај. Тешко да го задржи ЦСКА кога го бара еден ЈУВЕНТУС. Така да се ќе биде во најдобар ред верувајте.