Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Џо Кол ќе остани во Англија сигурно ... туку читам сега дека Јуве бил во предност во трката за потписот на Галас ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Gallas за squad rotation е измислен. ЛегроШит клоца, овој прва замена.
Плус тоа за ич пари... Трансфериве ме потсетуваат на носталгичните стари добри времиња на Јуве :)

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Галас би било супер да дојде иако има 32 год. подобро тој него Легро брррррр..... Џо Кол исто ми се допаѓа како игра но и тој е склон на повреди како Сисоко и тешко скоро да не ми се верува дека би го земале, Пепе за резерва ок ништо повеќе, Красич ќе биде супер во тимот има потенцијал во него.
Не сум за продажба на Сисоко ама ќе мора изгледа зошто не им се дава ДРВОТО Мело (ајде сепак да му дадеме шанса мада не ми дава многу надеж), исто и за Диего мислам дека не треба да се продава човекот е ѕвер само дрвата од тренери оваа година очајно го водеа клубот.Затоа ве молам кога давате коментари немој веднаш заклучоци од оваа сезона зошто искрено беше ХАОС и никој ама баш никој од играчите не ги обвинувам туку управата и повредите си го направија своето. Диего нема потреба да се дава бидејќи овие пумпаат цени на Агуеровци и Џековци како да се Пеле, па пич..му мајчина за 40 милиона 2ца се земаат а тој еден да не може повеќе од нив?!?!?!??! Затоа мислам дека Диего треба да го прилагодиме на тактиката и уфрлиме како втор напаѓач.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Каква иронија....Кај нас веќе не го сакаат Галас и веке не го сметаат за наш играч....Јас пак стегам заби дека ке остане кај нас, но не е така....Прочитав дека по Светското ке заминел за Италија, но не знаел каде, точно...Вие и Рома сте во битка....

Џо Кол рече дека не мрда од Англија и да го скратиме кругот...Не мрда од Лондон, па ако се знае дека ја одби понудата на Тотенхем, век се шират гласини за кај нас, но тој побара 115 000 неделно, слично колку Цеск, па не знам дали Венгер би бил расположен да зборува за таа сума...Но мислам дека ке се најде заедничи јазик....

Како и да е, Поздрав !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако го земате Галас,ке добите многу во дефанзивата/ама и најмалце 2 години ке ви ги цица парите:)))

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Редно време е да се врати црнец во одбрана :)

Mногу фали човеков:
20021110JuventusThuram1.jpg

едит:

ФАК! Сити на чело со педерчето Манчини може да ја искомплицираат работата за Красич.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Мислам дека најдобро би било да се примени тактиката на Челзи,една сезона по доаќањето на Мурињо.Тогаш,Челзи купи засилувања,а речиси да не продаде никого (продеаде само неколку играчи кои беа на крајот на кариерата,а на нивните позици веќе имаа обезбедено првотимец и негова замена,логично не ти требаат повеќе од двајца играчи за иста позиција во тимот). Не треба да се продаде Диего. Поради преголема конкуренција за среден дефанзивен играч (Сисоко,Мело и Поулсен) според мене, би требало да си оди Поулсен (со тешко срце,бидејќи сезонава покажа повеќе од другите двајца заедно). За Галас,лично сметам дека не ни треба,не е баш најмлад, а и не е нешто посебно во одбрана.Во Арсенал имаше два одлични партнери (Туре минатата и Вермален оваа сезона) кои вршеа голем дел и од неговата работа.Кол и Балак исто не ни се потребни (иако се бесплатни), макар се и многу мали шансите нашата управа да е заинтересирана за нив. Според мене Кол ќе остане во Англија, а Балак ќе си се врати назад во Германија.

П.С. нека ни е честито Пепе,многу среќа и успеси во црно-белиот дрес.Малце сум го гледал (5-6 натпревари) па да не коментирам. Кoментар,можеби после СП :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Пепе е само просечен играч и не очекувајте премногу од него, а ако го продадат Сисоко и Диего не верувам дека следната сезона ќе се борите и за Лига Европа искрено...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Редно време е да се врати црнец во одбрана :)

Mногу фали човеков:
Прегледај го приврзокот 30247

едит:

ФАК! Сити на чело со педерчето Манчини може да ја искомплицираат работата за Красич.
Тоа и ни се стои, кога се ценкаат за 2 милиона нека го земат други, еве читам и грдосијата го сакал за во интер, така ако градиме тим отидовме јабана, значи Красич мора обавезно да се купи доколку сакаме некакво подобрување за наредната сезона инаку тешко ни се пишува, а кај се тие 80 милиона за трансфери кога нон стоп читам дека сме немале ни во целост да ги платиме тие 14 милиони за Красич туку барале на рати, опасни играчи се Ањели и Марота додека тие прават план за на рати ке дојде некој падобранец како Сити или интер и отиде момчето, 80 милиони за трансфери, а оно да се немало ни 20, ако сакаат да станеме шампиони наредна сезона треба да се купува нешто асално и длабоко да се одврзе ќесето, ако немаат пари бујрум има газди што даваат и по 200 милиони за трансфери :toe:

--- надополнето ---

Пепе е само просечен играч и не очекувајте премногу од него, а ако го продадат Сисоко и Диего не верувам дека следната сезона ќе се борите и за Лига Европа искрено...
Незнам зошто сте толку опседнати со нас, ако се бориме бориме ако не пак ќе сме си за ЈУВЕ не е крај на светот, секој што ќе дојде во ЈУВЕ според вас или е просечен или не го бидува, нормално размислување на еден интераш, во потполност те сваќам, само не ми е јасно кај бевте пред 2006 (мислам еден член спомна нешто околу ова), јас лично пред 2006 не познавав еден навивач на интер, кој е во моментов прв за тој сме,баш сакам да видам колку навивачи ќе има интер кога пак ќе паднат таму и кај што им е местото (позади ЈУВЕ и Милан), можеби ќе чекам уште 5 години ама ќе начекам, е тогаш сите како глувци ќе се скриете повторно в дупка и ќе почнете да навивате за Барса, поради тоа што таа е прва и игра најдобар фудбал во свет, тоа е животот на еден интераш дечки:tv:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Тоа и ни се стои, кога се ценкаат за 2 милиона нека го земат други, еве читам и грдосијата го сакал за во интер, така ако градиме тим отидовме јабана, значи Красич мора обавезно да се купи доколку сакаме некакво подобрување за наредната сезона инаку тешко ни се пишува, а кај се тие 80 милиона за трансфери кога нон стоп читам дека сме немале ни во целост да ги платиме тие 14 милиони за Красич туку барале на рати, опасни играчи се Ањели и Марота додека тие прават план за на рати ке дојде некој падобранец како Сити или интер и отиде момчето
Тие што плаќаа одма колку што им се бараше (Мело 25мил.) виде каква штета ни направија :)

Нормално е да преговараш за да платиш што помалку... Сега со нова конкретна конкуренција (Сити) ќе платат колку што им се бара. :wink: Старо куче е Марота за да дозволи за 2 милиона да му избега играчот. Огромен плус е што Красич има веќе договор со Јуве.

Глупо е што изгледа ќе се одолговлечи работава после светско..
Баш ќе ми биде ќеиф да го гледам Красич на светско како Јувентино, али јебига - шта чеш... :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
е друже тоа е проблемот.шо се мењаат као сончогледки и навиваат за тој шо е шампион.ќе видиме за 3-4 години коа интер ќе биде на местото на наполи,сампдориа......дали ќе се за интер или ќе станат наеднаш за челзи,манчестер,реал.......И ми продаваат муда за бубрези после досадно е веќе 5 титули по ред,курци палци.ондак и нас ни беше досадно почнавме да местиме,да не казнат зашо немаше екипа на наше ниво во италија.Ќе видиме сеа шо ќе се деси коа си отиде мурињо,како ќе играат сега следнава сезона.
За трансфер пазаров сега за сега ми се праи мерак како се одвиваат работите.за понатаму ќе видиме.Ма да мислам до крај на светско нема да има потврда за ниеден трансфер.:smir:
ја спомнав за навивачите за Интер.И ајд а бев за екипа како интер (просечна и ебена секоја година од јуве и милан) немаше да викам дека сум за интер.:smir:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Тие што плаќаа одма колку што им се бараше (Мело 25мил.) виде каква штета ни направија :)

Нормално е да преговараш за да платиш што помалку... Сега со нова конкретна конкуренција (Сити) ќе платат колку што им се бара. :wink: Старо куче е Марота за да дозволи за 2 милиона да му избега играчот. Огромен плус е што Красич има веќе договор со Јуве.

Глупо е што изгледа ќе се одолговлечи работава после светско..
Баш ќе ми биде ќеиф да го гледам Красич на светско како Јувентино, али јебига - шта чеш... :)
Доколку не се заврши работата пред светското потоа ќе биде многу тешко, а со играчи како Пепе (добар е за замена) скудето не се освојува, зборот ми беше ако немаат пари за трансфери нека го дадат клубот на некој што има, впрочем денеска се се врти околу парите нели :wink:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
јас се си мислам дека се ова е пак само на база на шпекулација...па нема играч кој дошол во Јувентус, а додека траеле преговорите за него да не бил заинтересиран шинтер...не дека им треба, ама знаат дека скаутите на јуве се многу подобри па чекаат да видат кој го имаат измеркано, па они само да го земат. исто така, до сега не паметам тоа и да се случило, односно, јуве да преговарал со некого, а они да го земат. така да, не би ги сметал нив за конкуренција, а и не верувам дека Марота би дозволил такво нешто, па макар и да ги дадат сите 14-15 милиони во кеш (што би требало без размислување да го направат, не знам која е идејато со ова плаќање на рати...). за Сити би можело да се рече дека се поголема конкуренција, но за нив постојат два проблеми, прво, не верувам дека Красиќ би прифатил да игра таму, второ, изгледа дека немаат толку пари колку што се збори, затоа што агентот на Јаја Туре изјавил дека не се баш некој богат тим, туку тим пред банкрот, кога преговарале со Туре. Така да, се надевам и мислам дека Красиќ ќе дојде во Јувентус. Посакувам тоа да е уште денес. :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Рома улови голема риба: Адриано има 102 килограми - гледајте со каки потпишуваат другите ние се плашиме од Пепе :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom