Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Доволна рутинска игра за да пројдеме во осмина финале каде што не очекува Фулам,па нека ни е со среќа таа утакмица кога ќе дојде време.Само со Амаури да не е нешто сериозно,добро е што Каморанези се врати.Најопасни бевме од прекини али не не сакаше топката,тоа е.Ја умртвивме играта и се надевам играчите не се заморија многу бидејќи за 3 дена не очекува Палермо,утакмица на која мора да победиме пред домашната публика.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Фулам.
Добро е што се пласиравме, а и што шахтар не отиде понатаму...а, трчаа, се трудеа или си кулираа? да знам дали се умориле или им дошло како тренинг овој натпревар?
Изиграа баш онака што се вика - таман :) Имавме и 2 шанси каде одбранбените им ја вадеа со глава од гол линија.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
So Fulam ke bide uste polesno sekako so Jakinta, Buffon i Caceres

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Доволна рутинска игра за да пројдеме во осмина финале каде што не очекува Фулам,па нека ни е со среќа таа утакмица кога ќе дојде време.Само со Амаури да не е нешто сериозно,добро е што Каморанези се врати.Најопасни бевме од прекини али не не сакаше топката,тоа е.Ја умртвивме играта и се надевам играчите не се заморија многу бидејќи за 3 дена не очекува Палермо,утакмица на која мора да победиме пред домашната публика.
веќе следниот натпревар ќе покажи колку сработил Зак...да ги видиме 3те бода на контото,Палермо е вистинскиот тест на домашен терен

П.С.изгледа Јуве не очекува ништо од Џовинко,малиот изгледа ќе биде ослободен летово да бара друг клуб или ќе биде искористен во некоја трампа

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
И зебина незнам зошто него пушта место легро не е лош зебина ама ај Зак знае
Kako centralen defanzivec ne go biva Zebina mnogu dribla so topkata i ja drzi mnogu, zatoa podobro so Legro vo odbranata :wink:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Италијанска работа, какви голој ако не ни се потребни:wink:. Дечки честитки за пласманот па да бидиме први освојувачи на ле.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
можи ли некој да најди зошто излезе амаури таман влезе во некаков ритам се надевам не е ништо сериозно и се знае ли кога точно ке се врати на терен јакинта :vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Утакмицава ме врати 14 години уназад која беше причината да навивам за Јуве првата утакмица која ја изгледав цела Јувентус-Ајакс 96 год.Ах времиња :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
веќе следниот натпревар ќе покажи колку сработил Зак...да ги видиме 3те бода на контото,Палермо е вистинскиот тест на домашен терен

П.С.изгледа Јуве не очекува ништо од Џовинко,малиот изгледа ќе биде ослободен летово да бара друг клуб или ќе биде искористен во некоја трампа
друже мислам дека џио пак се имаше повредено на трениг:smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде честитки !!!
Се надевам ќе освоите Лига Европа!
:smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не ја следев утакмицата и читам дека не сме одиграле баш сјајно, но важно одиме понатаму FORZA JUVENTUS !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom