Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
готово идеме во 8 финале малце срека имавме но тоа е тоа григера изигра на високо ниво тоа го сакам од него :tv:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ај со срека нека ни е понатака во 8 мина финале мада шо не сум мн задоволен од играва мн затворено игравме одлична игра на алах и на киело и паднавме со фулам па се надевам ке одиме понатака ке ги поминиме али сепак ке биде тешко со англиски екипи

С

сашенко

Гостин
Епа 0-0 конечен резултат како што и си мислев.Фулам исто нерешено изигра што мислам дека значи дека тие се нашиот противник во 1/8 финале.Нека ни е честито иако можеше и со победа ама и ова е не е за фрлање.Се надевам на посигурна и поубедлива победа над Фулам и као некој знае кога се игра 1/8 финалето нека пише.Позз до сите и good night..

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тие што не ја гледаа утакмицава нема што да жалат зошто освен 100000 фаули ништо не се деси битно поминавме ех колку е добро коа ќе се даат голови на гости после дома рутински.Диего не беше задоволен зошто беше сменет ама тоа е.Може требаше Сисоко до го извади малце да го одмори.Де Чеље и Григера па и Но 33 ме изненадија денес,Мело жив провокатор :)

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Дали знае некој зошто Амаури беше веднаш изваден од игра?Да не се работи за некоја повреда?
п.с.Воопшто не ми се допадна настапот на Трезегол.Очигледно уште не е подготвен да настапува за тимот.Дури и Алекс се лутеше што тој воопшто не беше концентриран,па офсајд ситуациите беа честа појава на натпреваров.Нешто што,објективно гледано,не постоеше со Амаури.Но Трезегол е Трезегол.Дури и Алекс се мачеше кога се врати на терените по повредата,па денеска е предводник на тимот.Такво нешто очекувам и од Трезегол.Форца Јуве и нека е честито напредувањето до осмина-финалето

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Јакинта-Дел Пиеро е добитната.Амаури незнам што е проблемот ама изгледа е сериозно штом одма го извади.А Трезе според мене очекувано изигра освен голот со Баерн нема ништо направено

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ајде честит пласман во 1/8 финналето.. Од играта не сум задоволен.. Мислам дека требаше малку машки да му изиграме, но можеби и ова беше дел од замислите на Зак.. Фелипе Мело денес ми напрај најголем ќефффф!! Машина со човечко срце!! FORZA JUVE!!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Битно се подобруваме во одбраната а Канаваро нека гледа репризи и да се размисли кај згреши

С

сашенко

Гостин
Јакинта-Дел Пиеро е добитната.Амаури незнам што е проблемот ама изгледа е сериозно штом одма го извади.А Трезе според мене очекувано изигра освен голот со Баерн нема ништо направено

Трезеге до вчера го фалевме незнам што стана сега работата.Се врати од повреда и нормално е ваква игра моментално.ОСтајте го човекот раат ке се врати он во форма.После повредата на Дел Пиеро ако се секавате викаа многу од овде Дел Пиеро нека се пензионира одма па еве сега што се случи.Остајте го Трезегол си е Трезегол.Ке се врати..

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Идемо даље :vozbud:

Го гледав само второто полувреме, од играта не сум баш задоволен, а од резултатот да. Сепак битен е крајниот резултат. Претпоставував дека Зак ќе оди на нерешено и ќе ги штеди играчите. Јас добив впечаток дека играат колку да поминат и воопшто не се форсираат.

Околу играчите: Киелини:zver: какви Тери, Фердинанд, Видич и остали. Келини во оваа форма може да им биде професор :tv: Пријатно ме изненадија Де Чеље и Григера, особено вториов. Откако го изгуби местото од Касерес, секогаш кога ќе влезе во игра гине на терен. Мело и Момо цареви на средината , ја растурија играта на Ајакс. Дел Пиеро добар, само мора да го намести „нишанот“ за слободните. Диего добро почна, но брзо се загуби. Зак правилно постапи што го извади и го внесе Камо да ја размрда играта. Трезеге ми делуваше ептен дезориентирано, но битно е што одиме понатаму.

Ептен бев против за да се донесе Зак, но човеков некако добро ја поставува тактиката, на играчите им дава задачи што одгвараат на нивните способности и според мене има осет да направи добра измена.

П.С. Со која формација почна натпреварот. Јас кога почнав да гледам второ, мислам дека играа 4-3-2-1???

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ај нека ни е честит пласманот во наредната рунда. Од играта не сум задоволен ама битно пројдовме. Ајде, се читаме после...
Jaс сум, научивме да се затвараме кога треба и што е најважно - ефикасно. Тактички изиграна утакмица - толку колку што треба :)

Де Чеље да го издвојам како еден од најдобрите во тимот. Ако продолжи вака ГроЗо може слободно да си купи перниче да не му биде тврда клупата.

Нека ни е честитито и да го згазиме Фулам во наредната рунда. Има датуми одредено за тој двомеч?

@Azzuri почнаа со 4-3-1-2 ама после се повлече поназад Капитенот и остана Трезеге сам напред.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Не прашав следен противник ??? :)
Фулам.
Добро е што се пласиравме, а и што шахтар не отиде понатаму...а, трчаа, се трудеа или си кулираа? да знам дали се умориле или им дошло како тренинг овој натпревар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom