Идемо даље
Го гледав само второто полувреме, од играта не сум баш задоволен, а од резултатот да. Сепак битен е крајниот резултат. Претпоставував дека Зак ќе оди на нерешено и ќе ги штеди играчите. Јас добив впечаток дека играат колку да поминат и воопшто не се форсираат.
Околу играчите: Киелини
какви Тери, Фердинанд, Видич и остали. Келини во оваа форма може да им биде професор :tv: Пријатно ме изненадија Де Чеље и Григера, особено вториов. Откако го изгуби местото од Касерес, секогаш кога ќе влезе во игра гине на терен. Мело и Момо цареви на средината , ја растурија играта на Ајакс. Дел Пиеро добар, само мора да го намести „нишанот“ за слободните. Диего добро почна, но брзо се загуби. Зак правилно постапи што го извади и го внесе Камо да ја размрда играта. Трезеге ми делуваше ептен дезориентирано, но битно е што одиме понатаму.
Ептен бев против за да се донесе Зак, но човеков некако добро ја поставува тактиката, на играчите им дава задачи што одгвараат на нивните способности и според мене има осет да направи добра измена.
П.С. Со која формација почна натпреварот. Јас кога почнав да гледам второ, мислам дека играа 4-3-2-1???