Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Па ако се продолжи со ваков тренд на испаѓање на Италијански екипи уште во фазата по групи, а потоа и во прво нок аут коло, мислиш дека ќе останат со 4 екипи?

Ја величате Италијанската лига дека е подобра од Англиската, а навивате Интер, Милан и Фиорентина да испаднат од ЛШ... Браво!

Ти не навиваше за Баерн во двомечот со Јувентус?Не навиваше за Ајакс?Не се радуваше Јувентус кога излезе во фазата по групи?

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
така е секогаш ..за жал можеби ..сепак тоа е секој си има свое мислење

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ти не навиваше за Баерн во двомечот со Јувентус?Не навиваше за Ајакс?Не се радуваше Јувентус кога излезе во фазата по групи?
Да навивав. Бев и во Минхен и во Торино а сега пред недела дена бев и во Амстердам... :tapp: Плех музика фучеше пред зграда!

Дај не гледајте само вака на работите. Ако сум за Интер, не значи дека сум против Јувентус кога игра против некоја друга Европска екипа. Јес да Интер нема никакво фајде од тоа дали Јувентус ќе победи или не, но подобро да гледаме Италијански екипи на големи завршници, него да гледаме некои од Русија, Холанија, а за Англија, Шпанија и Германија да не збориме...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Да навивав. Бев и во Минхен и во Торино а сега пред недела дена бев и во Амстердам... :tapp: Плех музика фучеше пред зграда!

Дај не гледајте само вака на работите. Ако сум за Интер, не значи дека сум против Јувентус кога игра против некоја друга Европска екипа. Јес да Интер нема никакво фајде од тоа дали Јувентус ќе победи или не, но подобро да гледаме Италијански екипи на големи завршници, него да гледаме некои од Русија, Холанија, а за Англија, Шпанија и Германија да не збориме...
Ај не продавај муда за бубрези,не се глупирај тука на овој фан клуб.

Види си го овој пост па ајде кажи нешто:smir:

Тоа се тие ебани комплекси,се радуваш на пораз на Јуве,исто како што се радуваш на победа на Интер,жалосен си.

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
абе остај го од прееска се прај најпаметен тука секаде се меша ..ги жалам ваквите ..ама без нив не е интересно ..

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29

Тоа се тие ебани комплекси,се радуваш на пораз на Јуве,исто како што се радуваш на победа на Интер,жалосен си.
Овие против-аргументи најмногу болат.Кога со неговите зборови и цитати го доведуваш во ситуација кога самиот се негира.Кога „со себе има различни мислења“ ...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93

Браво друже, убоооо му го залепи, се надевам дека нема што да кажи појке баткава, со се после ова испаѓа се поглуп и поглуп.

Во врска со засилувањата за на лето, гледам Мексес го споменувате, нема да коментирам нишо за него, само ќе кажам дека МОРА да се донеси некој топ централен дефанзивец и по можност добро лево бекче, моја желба е Коларов ама гледам нешо со Интер се поврзува, па ке видиме, или ако не тој Крисито да го вратиме би било добро. За Касерес не сакам ни да коментирам, МОРА да се откупи неговиот договор, се освен ова би било катастрофален потег на нашата управа.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

го потопиuzivam

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398

Свака ти част.Му стави црн печат.:pos2:

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
Чек сега се мисли како да му врати на ова ,ама не ми се верува да се појави повеќе ...браво Димитри :pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Па ако се продолжи со ваков тренд на испаѓање на Италијански екипи уште во фазата по групи, а потоа и во прво нок аут коло, мислиш дека ќе останат со 4 екипи?

Ја величате Италијанската лига дека е подобра од Англиската, а навивате Интер, Милан и Фиорентина да испаднат од ЛШ... Браво!
Само за Милан и Фиорентина. А за Шинтер јеби га, Челзи има појќе италијани.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Само за Милан и Фиорентина. А за Шинтер јеби га, Челзи има појќе италијани.
Хахаха ...
Интересно е фаворизирањето на Италијанци од страна на навивач на Интер.Да беа толку наклонети кон својата земја,ќе најдеа соодветни „италијански“ замени за аргентинците
п.с. Иронија = да имаш доминантен број на аргетински играчи во составот во долг временски период,а сепак да не го поседуваш најдобриот од нив, Меси

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Па не е само тој пост, има едно 20тина поста од тоа.

Друго е кога си премногу слаб и испаѓаш во групи, а друго е кога се игра против најголемите во Европа.

Каде сум пишал дека не сум се “радувал“ кога Јуве испадна? Да не сум фаќал сеир од страна на поразот на Јуве, немаше ни да пишам нешто против. Но никаде не сум рекол дека сакам да испаднат! Напротив, тоа повеќето од вас го пишувате. Повеќето од вас има бетер да бидат од нас ако Интер испадне. Нормално е тоа.

Сеирот и ривалитетот е едно нешто, а она за кое се навива против Италијанска екипа да испадне е нешто друго.

Него немам намера да му докажувам на некој пубертетлија што е и како е. Секоја чест на исклучоци во фан клубов, кои се реални и согледуваат како стојат работите. Другите освен FORZA JUVE и две три емоции во постот, незнаат ништо друго да пишат, радувајте се кога некој од Италија ќе изгуби.

Ајт поздрав.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Хахаха ...
Интересно е фаворизирањето на Италијанци од страна на навивач на Интер.Да беа толку наклонети кон својата земја,ќе најдеа соодветни „италијански“ замени за аргентинците
п.с. Иронија = да имаш доминантен број на аргетински играчи во составот во долг временски период,а сепак да не го поседуваш најдобриот од нив, Меси
Oва е најдебилниот и најпростиот пост што го имам прочитано откако сум на форумот..господ да чува и да брани..:pop::pop:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Хахаха ...
А што да се рече тогаш за Јуве? Да имаш голем број на Бразилци, а го немаш Кака во тимот? :uvo:

Интер е тим од Италија, Претседателот е Италијанец, и настапува под Италијанско знаме. Зар ти не се радуваше на Кометал ЃП кога освоија Лига на шампиони, иако поголем дел од тимот беа Србинки, Украинки, Русинки па дури и Романка имавме во тимот? Што сме навивале сите ние за Кометал тогаш, кога имаше 5-6 Македонки само...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom