Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2008
Мислења
68
Поени од реакции
4
Сега го прашувам дедо ми кога Интер освоил (последен пат) Лига (порано куп) на шампиони, ама и тој не памти.

...Вика беше пред многу години кога се играше фудбал по ледини со платнени топки.....

Можно е да се најде некоја снимка во кинотеката на Милтон Манаки

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
тешко е некој да биде пред тебе цели 20 години...остава тешки трауми

и таму треба врски да фаќаш...ај да видиме таму кој “мести“ натпревари,ќе го фатат,па Интер ќе дојди на ред да освои нешто...
И тогаш ништо нема да направат ...
п.с. Не знам кој тоа „не го вади Интер од устата“,но знам кој повеќе време поминува разгледувајки туѓи форуми и постирајки мислења ...
hint: Спореди го бројот на моите мислења во Интер фан клубот со твоите во Јуве фан клубот ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Господе боже како можи ние да лечиме комплекси кога вие не спомнувате на секој збор..тоа очигледно кажува нешто...:toe:Нине-Јуве не планирам да си трошам скапоцено време за да ти објаснувам колку никаква логика имаш...сега одиме пак: ''колку се загреота оние челзи и арсенал толку французи а го немаат најдобриот РИБЕРИ'' пак измотајго твојот претходен пост за месси...:tapp::tapp::tapp::tapp:и уште нешто реков секој тим би го посакал месии во својот тим...јувентус не го сака??милан не го сака???ливорно не го сака???расингсатандер не го сака?? што мислиш ти..ај уште еднаш размисли што пишуваш и не биди тврдоглав:smir:

Сега го прашувам дедо ми кога Интер освоил (последен пат) Лига (порано куп) на шампиони, ама и тој не памти.

...Вика беше пред многу години кога се играше фудбал по ледини со платнени топки.....

Можно е да се најде некоја снимка во кинотеката на Милтон Манаки
Еве ти пример за комплекс:toe:ах да се сите фанови како Vlatce,Bjankonero Vero i KIko MC јувентус фан клуб би цутел ама тое:toe:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Господе боже како можи ние да лечиме комплекси кога вие не спомнувате на секој збор..тоа очигледно кажува нешто...:toe:Нине-Јуве не планирам да си трошам скапоцено време за да ти објаснувам колку никаква логика имаш...сега одиме пак: ''колку се загреота оние челзи и арсенал толку французи а го немаат најдобриот РИБЕРИ'' пак измотајго твојот претходен пост за месси...:tapp::tapp::tapp::tapp:и уште нешто реков секој тим би го посакал месии во својот тим...јувентус не го сака??милан не го сака???ливорно не го сака???расингсатандер не го сака?? што мислиш ти..ај уште еднаш размисли што пишуваш и не биди тврдоглав:smir:

Еве ти пример за комплекс:toe:ах да се сите фанови како Vlatce,Bjankonero Vero i KIko MC јувентус фан клуб би цутел ама тое:toe:
извини ако ги навредивме твоите чувства кон Интер,одсега ќе бидиме помирни.....ај можи еден ден ќе не ставиш во горенаведените:kesa:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
извини ако ги навредивме твоите чувства кон Интер,одсега ќе бидиме помирни.....ај можи еден ден ќе не ставиш во горенаведените:kesa:
Другар хејтајго колку сакаш интер измислувај што сакаш јас не се палам дотолку самор работата е тоа што му објаснував на нине за неговата логика:toe:разбираш ај позз не се замарајте со мене уживајте во вашите моменти:smir:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Другар хејтајго колку сакаш интер измислувај што сакаш јас не се палам дотолку самор работата е тоа што му објаснував на нине за неговата логика:toe:разбираш ај позз не се замарајте со мене уживајте во вашите моменти:smir:
нине сакаше да ти кажи дека Интер можи само да сонува за Меси(имаше заинтересираност од Интер за Меси пред некое време),џабе се расправате...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Moмци Молинаро гази за Штутгарт !:pos:
Ги гледав неколку пати Штудгарт последниве мечеви и не верував дека ќе го кажам ова, ама го сакам назад во Јуве. Не знам што му стана ама гази за Штудгарт, игра како препороден.:pos2:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
нине сакаше да ти кажи дека Интер можи само да сонува за Меси(имаше заинтересираност од Интер за Меси пред некое време),џабе се расправате...
Просто - Јасно - Гласно
Фала Иве за разјаснувањето.Мене очигледно не ми успеа :smir:
п.с.Нине? :pos2:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
И да не постоеа некој како тебееее на форумов.. Е тогаш стварно, не само фан клубов туку и форумов ќе цутеше!!!

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ех бе Молинаро бе што изваде од гол линија :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Свака част за Молинаро, а по мизерна Барселона немам гледано до сега, да не беа судиите незнам како ќе се одвиваше текот на натпреварот но Штудгарт заслужи да води, моменталниот Молинаро е класичен пример како треба да игра еден лев бек :toe:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Свака част за Молинаро, а по мизерна Барселона немам гледано до сега, да не беа судиите незнам како ќе се одвиваше текот на натпреварот но Штудгарт заслужи да води, моменталниот Молинаро е класичен пример како треба да игра еден лев бек :toe:
уште му е здрава кичмата,ама не за долго...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што бе Молинаро па у нов тим ќе сака да се докаже али во Јуве ништо не покажа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom