Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Зборуваме за оној Мексес кој ја грее клупата на Рома и кој го изгуби местото во прв тим од БУРДИСО ... солидно , ќе се вклопи во денешниов Јуве ...
Не речи двапати, Канаваро исто го земавме од Интер како изгубен случај па видовме какво играчиште стана кај нас.

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
абе подобар ке биди од сегашнава одбрана сигурно ..добро е детето и јас би сакал да го видам во нашиот тим ..па ќе видиме сега ..

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Мислам дека и Барселона беше заинтересирана за него.Лично,сметам дека е врвен дефанзивец и дека би бил одлично засилување.И да не е првотимец,би имале солидна замена од клупата.Иако сум скептичен околу неговото „греење“ на клупата во Јувентус ...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Што и да се случи оваа година,италијанските екипи имаат повторно загарантирано местово ЛШ за наредната година.
Па ако се продолжи со ваков тренд на испаѓање на Италијански екипи уште во фазата по групи, а потоа и во прво нок аут коло, мислиш дека ќе останат со 4 екипи?

Ја величате Италијанската лига дека е подобра од Англиската, а навивате Интер, Милан и Фиорентина да испаднат од ЛШ... Браво!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Па ако се продолжи со ваков тренд на испаѓање на Италијански екипи уште во фазата по групи, а потоа и во прво нок аут коло, мислиш дека ќе останат со 4 екипи?

Ја величате Италијанската лига дека е подобра од Англиската, а навивате Интер, Милан и Фиорентина да испаднат од ЛШ... Браво!
ај искрено кажи колку ви дојде слатко кога Јуве испадна и сите бевте за Баерн ???

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

Прва работа, не генерализирај.
Втора работа, јас сум поскромен и не викам дека е подобра од англиската туку од германската. Всушност и така е, затоа што освен Баерн, Германците не ни имаат друга екипа која е достојна да се спомене во ист контекст со Италијанскиве екипи.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Мислам дека и Барселона беше заинтересирана за него.Лично,сметам дека е врвен дефанзивец и дека би бил одлично засилување.И да не е првотимец,би имале солидна замена од клупата.Иако сум скептичен околу неговото „греење“ на клупата во Јувентус ...
Се согласувам.
Ваква батка покрај Киелини, и стоперското дуо ке ни биде - Спарта. Само духови ке можат да поминуваат. Нозе !? - чекај. . . . НЕ!!! Ова ти е некоја модифицирана верзија на Турам и Канаваро:icon_lol:.

Боље алтернатива од него - амин. Башка се што сме земале од Рома, горе доле вреди. А настрана што 16 милиони за него се еднакво како Рома нас да ни даде гратис 16 милиони. Јак Bargain

Едно гоооолемо "ЗА" за трансферов.
Само Мексес што ке каже:icon_roll. Пред некое време рече дека е срекен во Рома. . .

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
да да ..ќе бидеме значително подобри во одбраната ..уште едно лево бекче да земиме ..или Vargas или Kolarov ...2 се ѕверки ..па ке видиме сега што ке направи нашава "славна" управа (без Bettega ) ...иначе црно ни се пиши пак..

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Се согласувам.
Ваква батка покрај Киелини, и стоперското дуо ке ни биде - Спарта. Само духови ке можат да поминуваат. Нозе !? - чекај. . . . НЕ!!! Ова ти е некоја модифицирана верзија на Турам и Канаваро:icon_lol:.

Боље алтернатива од него - амин. Башка се што сме земале од Рома, горе доле вреди. А настрана што 16 милиони за него се еднакво како Рома нас да ни даде гратис 16 милиони. Јак Bargain

Само Мексес што ке каже:icon_roll. Пред некое време рече дека е срекен во Рома. . .
Мислам дека токму поради изјавата имаме поголеми шанси да го земеме.Во случај да изјави дека сака трансфер,Рома би имала поголеми барања за него.А и не сака да ја наруши атмосферата во својот клуб.Сепак сеуште е нивен член ...

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
Да ама ако не биди тренер Зак од на лето ..оти не ми се верува тој да игра со 4 во одбрана ..да се надеваме дека прандели ке дојди кај нас .. :wink:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Се согласувам.

Мене не ми праи мерак Мексес,многу често знае да кикснува и знае да се изгуби

Caceres - Mexes - Chiellini - Vargas

Перверзии, пријатели. :drk:
и овој не ми праи мерак:) дека у дефанзива е тапа иначе во напад е звер,ја поише би Кришито лев бек а за партнер на Киелини појма немам,Шкртел можеби:)

p.s одбанирајте го BATISTUTA пошто сте му преправале постови,го знам дечкото другар ми е не е тип кој што провоцира добар е ве уверувам:)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Прва работа, не генерализирај.
Втора работа, јас сум поскромен и не викам дека е подобра од англиската туку од германската. Всушност и така е, затоа што освен Баерн, Германците не ни имаат друга екипа која е достојна да се спомене во ист контекст со Италијанскиве екипи.
Па нема да ги набројувам оние кои рекле дека сакаат Интер или Милан или Фиорентина да испадне. Секоја чест на исклучоци. Јас би бил среќен доколку Јуве стигне што подалеку во Лига на Европа.

@ Tenk

Друго е кога ќе се испадне во групи, бидејки очигледно е дека екипата е слаба. Замисли да отидеше во нок аут фаза со таа форма?! Што ќе се случеше?

Интер, Милан и Фиорентина беа во подобра форма тогаш, изборија пласман и зошто да не бидеме сите што ја следиме Италијанската лига за тимовите кои се од Италија? Дали Милан, Фиорентина или Интер стигне што подалеку, тоа е успех за Италијанскиот фудбал. Но тоа ни Италијанците не го сваќаат, не па ние... Важно е ривалот да испадне што побрзо, сеир да се пукне!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom