Абе остај ги Миланезите , ако продолжиме ние вака ќе изгубиме 3:1. Баерн е подобар тим ... и тоа без робен и рибери ... па уште тие двајца да им беа ќе не растуреа уште првово полувреме. Немаме капацитете луѓе .. а и кога веќе се браниме нема потреба од Каморанези и Маркисио во средината. Средината ни ја срушија , само Мело е позади и мн лесно се доаѓа до нашиот гол. Се ќе му ебам на Чиро ако изгубиме.Миланезите губат еј !!! Не ми се верува :pos2::pos2::pos2:
Остај миланезиве, да издржиме ние еднаш! Не растурија швабите иако сеуште не ми е јасно како можат толку добро да играат со тој тим што го имаат!
Остај миланезиве, да издржиме ние еднаш! Не растурија швабите иако сеуште не ми е јасно како можат толку добро да играат со тој тим што го имаат!
Марш бе ти од тука!Миланезите губат еј !!! Не ми се верува :pos2::pos2::pos2:
Не дека се браниме ние, туку тие не натераа да играме вака, целосно ја загубивме средината, никако не смее да влезе Поулсен, а кога би влегол тоа само место Мело зашто ако направиме уште подефанзивна формација тек тогаш ќе ни биде потешко.Абе остај ги Миланезите , ако продолжиме ние вака ќе изгубиме 3:1. Баерн е подобар тим ... и тоа без робен и рибери ... па уште тие двајца да им беа ќе не растуреа уште првово полувреме. Немаме капацитете луѓе .. а и кога веќе се браниме нема потреба од Каморанези и Маркисио во средината. Средината ни ја срушија , само Мело е позади и мн лесно се доаѓа до нашиот гол. Се ќе му ебам на Чиро ако изгубиме.
Значи за тебе добра игра е губење на топки на своја половина, од кои Баерн минимум една добра шанса за гол создадоа и правење на тотално непотребен фаул во опасна зона.Зошто Мело слабо бе? Па тој ги ибацува топките од нашиот шеснаесетник, не ме зајбавајте добро игра, туку Дел Пиеро лакомиот гз, слабо игра .... Мора Џовинко, МОРА !!!