Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
разбиен средниот ред !!!
пеколно второ полувреме !

Не набутаа у шеснаесетник Германциве. Незнам дали можеме да издржиме вака до крај без да дадеме уште еден гол. Цело време ко да ни виси голот. Германциве напаѓаат со сите сили.

Леле мајката не не оставија да дишеме, добро што заврши првиот дел, време е Џовинко да влезе место Алекс не може мајсторот да игра вечерва. А и на Касерес алал да му е, и дедо ми така немаше да реагира.

каков глуп потег на Легро матер да му ебам заради него го примивме голот се брави јак дриблер мамето негово нервоза се наполнив а и Мело нешто изиграва матер да им ебам и на двајцата а Дел Пиеро одма надвор пред смрт е :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Слаб МЕЛО!

Мора Каморанези да работи и за него и за напад. Тоа не чини. Фали Сисоко, а фали и Киелини.

Изгледа "засилувањата" се покажаа ова година.

Паднавмо по приметниот гол , нема ништо да коментирам до крајот на мечов ама со ваква игра очекуем све да се деси на утакмицава , се надевам дека на полувремево ќе го консолидира Ферара средниот ред а и ќе гледаме поголема ангажираност од Дел Пиеро ...

Ве надиграа, мора да преземете нешто во второто полувреме инаку не ви се пишува добро:salut:

Ве надиграа, мора да преземете нешто во второто полувреме инаку не ви се пишува добро:salut:

Богами, не напраја ашуре.

Да се надеваме второто, дека ќе дишиме појќе.

Касерес ни најмалку не е виновен, јас да бев на негово место намерно ќе напревев пенал за да се види каде е грешката кој ја направи ваква ситуацијата а тоа во моментов беше Легро мамето негово таму ли се дрибла бе глупак еден:tapp:

Средината ни е најслаба, швабите си поминуват комотно како на пазар да одат. Мело и Алекс надвор Поулсен и Џовинко место нив, мора на средина да ги запреме.

Дел Пиеро мора веднаш да се смени...не може да трча, готов е...или нека влезе Џовинко, за да може да се оди со брзи контра-напади, или пак ако се решени прво да го сочуваат голот, а после да гледаат да дадат 2, нека влезе Поулсен, затоа што Сисоко страшно фали...односно таков тип на играч, деструктивец, кој ќе ги прекинува сите напади...
Што се однесува до пеналот од Касерес...тоа е цената на неискуството...

Миланезите губат еј !!! Не ми се верува :pos2::pos2::pos2:

Остај миланезиве, да издржиме ние еднаш! Не растурија швабите иако сеуште не ми е јасно како можат толку добро да играат со тој тим што го имаат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom