ќути чоек шо ќе беше овоаВидете ги резултативе:
FT Debrecen 3 - 4 Fiorentina
FT Liverpool 1 - 2 Lyon
Champions League - Group F
FT Barcelona 1 - 2 Rubin Kazan
FT Inter Milan 2 - 2 Dynamo Kyiv
Champions League - Group G
FT Rangers 1 - 4 Unirea Urziceni
FT Stuttgart 1 - 3 Sevilla
Champions League - Group H
FT AZ Alkmaar 1 - 1 Arsenal
FT Olympiakos Piraeus 2 - 1 Standard Liege
Се надевам изненадувањата се потрошија денеска![]()
pa jas ne bi rekol deka se iznenaduvajna za mene dosta ocekuvani rezulati fiorentina ocekuvav deka ke pobedi za liverpoll i lion mislev deka ke e neresen ili ke pobedit lion za barsa samo iznenaduvajne mislam deka e a pak za inter mislev 2 ili nereseno stuttgart and sevila ocekuvan rezultat za rangers so Unirea Urziceni mislam deka denes vo svetot na fudbalot nema favoriti deka site se na isto nivo za az alkmaar so arsenal mojot omilen klub od holandija mislam deka e dobar rezulat za niv i za olypiakos so standard si izleze kako so trebaВидете ги резултативе:
FT Liverpool 1 - 2 Lyon
Уште еднаш се докажа дека нема фаворити во Лига на Шампиони, ајде утре очекувам минимум 4 комада во мрежата на Макаби, доколку не успееме да победиме, можам само едно да кажам Чиро bye bye.Видете ги резултативе:
FT Liverpool 1 - 2 Lyon
За слабите резултати не можеш да го обвиниш само Чиро. Тука се и играчите кои и не го покажаа она што Чиро го бараше од нив. Чиро е крив само за последниот нерешен резултат против Фиорентина поради погрешните измени што мислам дека директно влијаеше врз епилогот на натпреварот, а за Џенова,Болоња и Палермо мислам дека не може да му се припише целата вина на Чиро (иако и тој е еден од виновниците). Во Торино во моментов не се ни помислува на давање отказ на Чиро, а верувам дека Чиро ќе ја оправда довербата. Факт е дека Чиро го нема искуството на Липи, Фергусон, Хидинк итн, но сметам дека има моќ и знаење да ја преброди оваа не толку успешна серија на натпревари, и дека Јуве конечно ќе почне да победува.Уште еднаш се докажа дека нема фаворити во Лига на Шампиони, ајде утре очекувам минимум 4 комада во мрежата на Макаби, доколку не успееме да победиме, можам само едно да кажам Чиро bye bye.
Формацијата треба да се менува во зависност од резултатот, но ако е одлична формацијата на почетокот и ако Јуве прв постигне гол, тогаш нема потреба од менување формација. Раниери играше стандард 4-4-2 формација, и кога тимот водеше и кога губеше.Само да си одиграме ние добро.Тоа е важно.Имало ли немало ли фаворити во ЛШ тоа статистичарите нека си гледаат.Тимот ако изигра добро можеме да побердиме ние секого.Само се надевам дека Чиро ке направи добра формација и дека ке пази тоа малце со измените.Ако игра една формација нека ја игра 90 минути а не да мења 10 минути пред крај.Се надевам Диего ке има повеќе шанси вечер и Сисиоко би требало да може да изигра повеќе од минатиот пат.Така да со среќа.Повредите ни завршија сега конечно можеме да се вратиме на победи.FORZA JUVE.
Незнам што беше провокативно во претходниот мој пост? Само потенцирав дека формацијата на Мурињо со 5 играчи во средината, ги натера многу фанови не само на Јуве туку и на другите италјански тимови да размислуваат на некаква таква формација.Друже ти имаш некаков проблем изгледа, колку пати човек треба да ти каже да факаш магла од тука, си имаш свој фан клуб пишувај си таму, гледам дека единствена цел ти е да провоцираш, затоа ај гитла сеа.
Таа формација која ја примени Мурињо на мечот со Џенова не е ништо ново во италијанскиот фудбал. Исто така тој ја примени во недостиг на напаѓечи во тимот. Мислам дека тимови како Јувентус и Интер не се во можност често да излезат со еден напаѓач од причина што во својот состав имаат повеќе квалитетни голгетери и би се појавило незадоволство поради константното седење на клупа.Незнам што беше провокативно во претходниот мој пост? Само потенцирав дека формацијата на Мурињо со 5 играчи во средината, ги натера многу фанови не само на Јуве туку и на другите италјански тимови да размислуваат на некаква таква формација.
Chill :smir:
Точно дека Мурињо ја примени во недостиг на напаѓачи и не е ништо ново, но на Интер му донесе огромна победа и сите критичари ја пофалија таа стратегија.Таа формација која ја примени Мурињо на мечот со Џенова не е ништо ново во италијанскиот фудбал. Исто така тој ја примени во недостиг на напаѓечи во тимот. Мислам дека тимови како Јувентус и Интер не се во можност често да излезат со еден напаѓач од причина што во својот состав имаат повеќе квалитетни голгетери и би се појавило незадоволство поради константното седење на клупа.