Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.762
Поени од реакции
3.818
^ Точно е дека се незгоден противник, но прошлата сезона ги победивме во гости 2-0.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Незз по кој пат играте лошо против Пларемо. Секад коа играте со нив губите или нерешено е тешко да го победите нив дома!!
Море вака како што одиграа вечерва јас една екипа да си соберам незгоден би бил, а камоли Палермо!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
А бе вака се освојувало титула мајката....ами не сум знаел:smir:
Дали 1 пораз најавува дека нема да биде скудетото во рацете на Јувентус?
Па Интер и Милам уште полошо играат сезонава... не гледам тука сумља ... :toe:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Шала на страна,се гледа дека Ферара е сеуште неискусен во оваа работа иако претходно беше фудбалер и горе доле ги знае работиве.

Кога еден тим игра само ради еден да постигне гол,ништо од играта.Јуве денес немаше никаква игра,а капак на тоа беше и вадењето на Диего а потоа и на Каморанези.

Поулсен незнам зошто стартува кога очигледно сеуште не е вклопен во италјанската филозофија на фудбалот.Маркисио колку и да е изморен,во ваква ситуација е далеку подобра опција место Поулсен.

Одбраната без Канаваро не е она што беше од првите кола на сезонава.Денес просто речено беше швајцарско сирење.Кавани и Миколи се изнаиграа,секој против напад беше ризик по голот на Џиџи.

Не очајувајте,ова беше само еден пораз а сезоната е сеуште пред нас.

Не го свакајте ова како провокација,едноставно е мој ретроспективен поглед на денешниот натпревар.Очигледно дека ке ни бидете единствен конкурент за титулата.:salut:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Лошо лошо.
Преку кур ми е од:
Глупите измени, пливањето и немаркирање на играчи на ГроЗо, останувањето на куртонот Легро во напад, мирерната игра и незаангажираност на Јакинта...
(to be continued)

...a за сите буљаши што (ќе) провоцирате тука ---> :pusk:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
dali prividnata dobra serija na juve ( mislam na 2 od prethodno prvenstvo posledni na ve;e gore dolu izesapen sampionat) , i nekolkute po red pobedi na start mu go rasipaa esapot na juve . vaka vikam za[to ednostavno posle ova denes i vo bezidejnosta na 2-3 natprevari mislam deka ferara ne e bas trener za tim kako juve. izmenive denes ne znam so da recam.
drugo na vistinskite testiranja ustvari juve pod ferara i nema pobeda ( ne ja brojam pobeda nad roma zasto znaeme vo kakov nogdaun e ), liga sampion 2 remi koi lesno mozea da bidat porazi, vo gosti so stabilan dzenova remi ( doduse tuka mozebi i trebase pobeda) , sega so palermo kako bez motiv kako bez volja..kako da go gledav kievo.
pa majku mu stara neka treniraat da ja legnat topkata i strplivo makar i dosadno ama ke ima rezultat.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Шала на страна,се гледа дека Ферара е сеуште неискусен во оваа работа иако претходно беше фудбалер и горе доле ги знае работиве.

Кога еден тим игра само ради еден да постигне гол,ништо од играта.Јуве денес немаше никаква игра,а капак на тоа беше и вадењето на Диего а потоа и на Каморанези.

Поулсен незнам зошто стартува кога очигледно сеуште не е вклопен во италјанската филозофија на фудбалот.Маркисио колку и да е изморен,во ваква ситуација е далеку подобра опција место Поулсен.

Одбраната без Канаваро не е она што беше од првите кола на сезонава.Денес просто речено беше швајцарско сирење.Кавани и Миколи се изнаиграа,секој против напад беше ризик по голот на Џиџи.

Не го свакајте ова како провокација,едноставно е мој ретроспективен поглед на денешниот натпревар.Очигледно дека ке ни бидете единствен конкурент за титулата.:salut:
Додека пишувате вакви постови ништо лошо нема, се е во ред, го кажа своето мислење, али тоа другите постови не ви требаат!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ahh, Felipe Melo koga ke nauci da ne si igra so vakvi topki, isto bese i so Bologna, nisto bez SISSOKO sme NULA !!

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
dali prividnata dobra serija na juve ( mislam na 2 od prethodno prvenstvo posledni na ve;e gore dolu izesapen sampionat) , i nekolkute po red pobedi na start mu go rasipaa esapot na juve . vaka vikam za[to ednostavno posle ova denes i vo bezidejnosta na 2-3 natprevari mislam deka ferara ne e bas trener za tim kako juve. izmenive denes ne znam so da recam.
drugo na vistinskite testiranja ustvari juve pod ferara i nema pobeda ( ne ja brojam pobeda nad roma zasto znaeme vo kakov nogdaun e ), liga sampion 2 remi koi lesno mozea da bidat porazi, vo gosti so stabilan dzenova remi ( doduse tuka mozebi i trebase pobeda) , sega so palermo kako bez motiv kako bez volja..kako da go gledav kievo.
pa majku mu stara neka treniraat da ja legnat topkata i strplivo makar i dosadno ama ke ima rezultat.
Не се согласувам сеуште дека Ферара не е човакот за Јувентус, да почекаме уште малку сепак ова е негов прв пораз, јес ја заеба тешко работата вечерва али секој тим има криза, да видиме како ќе ја надмине оваа па после тоа ќе зборуваме дали е или не е вистинскиот човак за оваа работа!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
другар јас ич не би ни пишал овде да не дојдеше пријателчето ваше да провоцира кај нас.
пораката беше упатена директно кон него а не кон целиот фан клуб.
ok ok mozebi ama jas ednas samo ve provocirav i dobiv opomena

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

Ферара е добар тренер, и добро си ја врши задачата. Неколку лоши резултати не се знак за лош тренер...

Тимот денеска играше премногу слабо, а сето тоа по кривица на очајната средина. Вадењето на Диего сигурно резултираше на неговта нецелосна физичка спремност за цели 90 минути. Му треба време целосно да се опорави очигледно... А Каморанези мислам дека сосема оправдано беше изваден. Со него во игра ризикувавме играч помалце до крајот, со оглед на неогвата нервоза која очигледно беше присутна во големи количини вечерва.

Поулсен игра бидејќи сите други опции не се достапни. Рака на срце, вечерва Поулсен ијако беше слаб, мислам дека изигра подобро од Мело.

Присуството на Кана и те како е важно во нашата одбрана. Легро беше очаен денеска... Ниту еднаш не успеа да затвори како што треба. Киелини е најквалитетен дефанзивец што го имаме моментално, но му треба искусен лидер до него. Таквиот што го имаме во тимот, денеска не беше во способност да игра очигледно... така да очекувам наредно коло да бидат Кана и Киелини во одбраната.

И за крај, не го сваќаме ова како провокација. :smir: Не очајуваме во никој случај, ијако сме во лоша серија, сезоната е долга а тукушто започна. Нормално е да има падови во играта.

:таз:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Изјавата на Кире

Дали со делот за Диего сака да порача дека ако го маркираат "very closely" тоа значи дека ќе биде повлечен од игра?!

WTF Цики, WTF??!?!

Сакал да игра по крила со нафрлени топки... зошто тогаш го повлече Каморанези?

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
za da go staj grigera zoso grigera ke nafrla po taa strana :kesa:
kako i da e napravi ferara nekoi losi potezi na ovoj natprevar megutoa vinata za porazot ne ja gledam tamu se gledase deka nema izlez deka ke bide ova poraz na juve dzabe i uste dvajca napagaci da imase, melo me zagrizuva poseduva se ama takvi greski ne se dozvolivi greski koi se povtoruvaat na sekoi utakmici, a za vtoriot gol pak nemam zborovi takov gol gledam veke na 5 natprevari po red nafrlena topka vo 16 i gol . tuka treba da se raboti ne kaj melo melo mislam deka ke se sredi sea koga ke se vrati sisoko konkurencijata ke si go napravi tamu svoeto .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom