- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.762
- Поени од реакции
- 3.818
^ Точно е дека се незгоден противник, но прошлата сезона ги победивме во гости 2-0.
Море вака како што одиграа вечерва јас една екипа да си соберам незгоден би бил, а камоли Палермо!Незз по кој пат играте лошо против Пларемо. Секад коа играте со нив губите или нерешено е тешко да го победите нив дома!!
Дали 1 пораз најавува дека нема да биде скудетото во рацете на Јувентус?А бе вака се освојувало титула мајката....ами не сум знаел:smir:
Додека пишувате вакви постови ништо лошо нема, се е во ред, го кажа своето мислење, али тоа другите постови не ви требаат!Шала на страна,се гледа дека Ферара е сеуште неискусен во оваа работа иако претходно беше фудбалер и горе доле ги знае работиве.
Кога еден тим игра само ради еден да постигне гол,ништо од играта.Јуве денес немаше никаква игра,а капак на тоа беше и вадењето на Диего а потоа и на Каморанези.
Поулсен незнам зошто стартува кога очигледно сеуште не е вклопен во италјанската филозофија на фудбалот.Маркисио колку и да е изморен,во ваква ситуација е далеку подобра опција место Поулсен.
Одбраната без Канаваро не е она што беше од првите кола на сезонава.Денес просто речено беше швајцарско сирење.Кавани и Миколи се изнаиграа,секој против напад беше ризик по голот на Џиџи.
Не очајувајте,ова беше само еден пораз а сезоната е сеуште пред нас.
Не го свакајте ова како провокација,едноставно е мој ретроспективен поглед на денешниот натпревар.Очигледно дека ке ни бидете единствен конкурент за титулата.:salut:
Не се согласувам сеуште дека Ферара не е човакот за Јувентус, да почекаме уште малку сепак ова е негов прв пораз, јес ја заеба тешко работата вечерва али секој тим има криза, да видиме како ќе ја надмине оваа па после тоа ќе зборуваме дали е или не е вистинскиот човак за оваа работа!dali prividnata dobra serija na juve ( mislam na 2 od prethodno prvenstvo posledni na ve;e gore dolu izesapen sampionat) , i nekolkute po red pobedi na start mu go rasipaa esapot na juve . vaka vikam za[to ednostavno posle ova denes i vo bezidejnosta na 2-3 natprevari mislam deka ferara ne e bas trener za tim kako juve. izmenive denes ne znam so da recam.
drugo na vistinskite testiranja ustvari juve pod ferara i nema pobeda ( ne ja brojam pobeda nad roma zasto znaeme vo kakov nogdaun e ), liga sampion 2 remi koi lesno mozea da bidat porazi, vo gosti so stabilan dzenova remi ( doduse tuka mozebi i trebase pobeda) , sega so palermo kako bez motiv kako bez volja..kako da go gledav kievo.
pa majku mu stara neka treniraat da ja legnat topkata i strplivo makar i dosadno ama ke ima rezultat.
ok ok mozebi ama jas ednas samo ve provocirav i dobiv opomenaдругар јас ич не би ни пишал овде да не дојдеше пријателчето ваше да провоцира кај нас.
пораката беше упатена директно кон него а не кон целиот фан клуб.
Ферара е добар тренер, и добро си ја врши задачата. Неколку лоши резултати не се знак за лош тренер...Шала на страна,се гледа дека Ферара е сеуште неискусен во оваа работа иако претходно беше фудбалер и горе доле ги знае работиве.
Кога еден тим игра само ради еден да постигне гол,ништо од играта.Јуве денес немаше никаква игра,а капак на тоа беше и вадењето на Диего а потоа и на Каморанези.
Поулсен незнам зошто стартува кога очигледно сеуште не е вклопен во италјанската филозофија на фудбалот.Маркисио колку и да е изморен,во ваква ситуација е далеку подобра опција место Поулсен.
Одбраната без Канаваро не е она што беше од првите кола на сезонава.Денес просто речено беше швајцарско сирење.Кавани и Миколи се изнаиграа,секој против напад беше ризик по голот на Џиџи.
Не очајувајте,ова беше само еден пораз а сезоната е сеуште пред нас.
Не го свакајте ова како провокација,едноставно е мој ретроспективен поглед на денешниот натпревар.Очигледно дека ке ни бидете единствен конкурент за титулата.:salut:
Зборот ми беше за во Серија А ...Четири ( Џенова , Болоња , Баерн , Палермо ... ако се додаде и Бордо , тоа е навистина лошо )