Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
ne gubete nadez ke blesnat i poulsen i amauri ne im e mestoto na ovaa utakmica :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: poulsen e izguben a golot e pa po greska na melo pretera veke i toj

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Катастрофална игра ... заслужено водство на Палермо.
Цело полувреме не успеавме да создадеме ниту една шанса.
Диего и Каморанези се начисто отсечени ... Диего катастрофа , ништо не игра, а Каморанези уште еден старт и ќе лета надвор.
Влегуваме во кризи исто како во времето на Раниери.
Легротаље катастрофа, Киело игра нешто и можеби е најдобриот.
Фелипе Мело е ... немам коментар , феноменален играч со слаба точка која е фатална за тимот. Исто како кравана , ќе даде млеко али ќе клоцне и ќе го истури.
Гросо е бот невиден. Очекувам да влезе Де Чеље
За Јакинта и Амаури нема потреба да се коментира. Браво за Кјаер , ги стави во џеб и двајцата.

Поулсен го заборавив , а што да се каже за него ... изгубен во просторот си е човекот.
Сеа кога ќе влезе џокерот на Ферара , Мароне ... ќе видите што ќе се деси

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Катастрофаа бее аман у пм нека идат, толку беше од нашата добра форма, паднавме многу брзо од неа веќе 3-4 натпревари дупка сме, овој Поулсен паа леле како стигнал да игра во Јувентус не ми е јасно, подобро Нолерино да го задржевме, али тоа гледајте сеа како ќе се мачат овие нашиве!

П.С. Кјаер мора да биде наш, игра фантастично!

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Melo vtor natprevar po red kiksira, i so negov kiks dva pati jadevme pogodok. So e ova, mi cini deka i povreden e malku Melo. No kako i da e, drvinja site..
Toj Legrottagle treba da ide za u prodavnica da raboti, bidejki za odbranben igrac ne go biva. Treba pod hitno Cannavaro da bide vlezen na negovo mesto, a cekam i Poulsen da bide zamenete, ako Felipe Melo ne e povreden. Trebase so De Ceglie da pocnime na taa leva krilna pozicija, Poulsen e drvo. Naj panicar fudbaler na svetot, mamata i kerkata da mu ebam. Ete, 2-0 sme, vaka ne se osvojuva titulata. Ciro kaj si, NIKADE!!!!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
te molam bez navredi za covekot POULSEN spored kiko i onoj strimucanecot toj e tolku dobar samo ne mu e pogodeno mestoto na natprevarot, velam dobar za rezerva eve i rezervite treba da igraat :tapp::tapp::tapp::tapp:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Незнам што е проблемот ама ТАПА полувреме ... Ништо не функционира како што треба ... напаѓачите немаа ни една шанса ... на Каморанези му треба одмор,а Поулсен треба да биде заменет ...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Melo vtor natprevar po red kiksira, i so negov kiks dva pati jadevme pogodok. So e ova, mi cini deka i povreden e malku Melo. No kako i da e, drvinja site..
Toj Legrottagle treba da ide za u prodavnica da raboti, bidejki za odbranben igrac ne go biva. Treba pod hitno Cannavaro da bide vlezen na negovo mesto, a cekam i Poulsen da bide zamenete, ako Felipe Melo ne e povreden. Trebase so De Ceglie da pocnime na taa leva krilna pozicija, Poulsen e drvo. Naj panicar fudbaler na svetot, mamata i kerkata da mu ebam. Ete, 2-0 sme, vaka ne se osvojuva titulata. Ciro kaj si, NIKADE!!!!
Мала е ќерка му бе педофил еден :pos2:

Иначе се сложувам со постов целосно. Два пати по ред го јадеме ради Мело ( ако се брои и со МИлан во Берлускони куот тоа се три ).
Иначе и јас би прашал каде е Чиро. Човекот нема обичај да прави замени на почеток на второ полувреме , па да видиме сега шо ќе напраи ( а мора да напраи замени и тоа под итно ). Очекувам влез на Де Чеље , Трезгее да влезе ( има да бира Ферара кое дрво да го извади , Јакинта или Амаури )

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
За играта но комент. Не сме многу мизерни само бевме малку несреќни.
Мело мора малку да се среди, тешко му оди адаптирањето. Се надевам дека ќе се попрај тимот за паузава. Барем бразилците да немораат да се шетаат за квалификации.

Инаку ајде малку му се радвам на резултатов :smir: Да да, добро е шо иди во рана фаза на првенството па има шанси да се испита малку Ферара како ќе игра под притисок.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
3.818
Кој стигне ни диктира темпо на игра, па зашто да не и Палермо !?
Не видов едно ебано прво полувреме на ниво на послдниве 5 натправара. Апсолутно ништо, чиста "нула" за пола среден ред, пола одбрана и комплетен напад!
Легротаље требе да добие исписница во најкус може рок. Типов нема благе везе од одбрана, жими една мајка.
Поулсен - дрво нумеро дуе! Ае да ми дае некој дефиниција за функција на Поулсен во средина на терен (ако знае)! Ни мрсул не би фрлил на него, а не пак да му облечам дрес на Јувентус!
Мело - преку тасе од тие пимплања без веза. 2-3 гола имаме примено ради него од ваквите негови глупости. Или е Ферара слеп, па не му укажува на тоа или го боли цеф за тоа што изиграва Мело!
Амаури - > да сум тренер, на овој би му плеснал 2-3 шамара во соблекувална. Е неверојатно е како заборави да игра фудбал преку нок. Епа мучачо, вака тешко дека ке стигнеш до светско првенство па макар тргнал пешки уште вечерва. Вреди 20 и кусур милиони, а нема гол од Февруар. Јас да сум би му запретил со трансфер листа!

Трезеге под итно во игра на местото на Амаури и стандардно да игра најмалце во наредните 5 натпревара. Амаури нека се олабави малце до Декември.

п.с.Тројца напаѓачи алоооооооо Сењор Ферара! Амаури и Јакинта 2 паса не проиграа цело прво. . .

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Слабо сите, освен Мело почетните 20 минути, Киелини и Зебина. Каморанези не смее да си дозволи повторно да прави глупости кога е нервозен зошто виси на работ на добивање на црвен картон.

te molam bez navredi za covekot POULSEN spored kiko i onoj strimucanecot toj e tolku dobar samo ne mu e pogodeno mestoto na natprevarot, velam dobar za rezerva eve i rezervite treba da igraat
Не играше слабо само Амаури и Поулсен.. Тука можат да се споменат сите освен Киелини и Зебина.

С

сашенко

Гостин
Мислам дека овој резултат е поради тоа што Палермо почнаа добро и далеку подобро од она што јуве очекуваа и ги изненадиа на почетокот зашто превземаа контрола на играта и и почнаа да напаѓаат и овие како да се изгубиа.Како изгубени делуваат.Не даваат добри топки на напаѓачите нема кој да повлече топка напред а да не згреши.Грешат при додавање на топка.За прв пат у живот кога ке отидеш на тренинг за фудбал те учат како да водиш топка и да додаваш.Овие таму грешат.Татко ми секогаш ме нервира кога ке почне да ја критикува играта на јуве ама има право кога ке рече дека без Недвед јувентус се ептен слаби на средината.Тој човек е легенда и само тој кога играше бев сигурен дека добра средина ке имаме.Диего може многуѕ подобро ама го чуваат и го нема тој простор што го имаше во германија.Мело ме разочара понекогаш ке изигра добро ама понекогаш он знае да ја реши цела утакмица со некој негов кикс.Срамота ама ако се стегнеме второ полувреме можеме и тоа како да се вратиме во игра.Они дадоа во 5 минути 2 гола.АКо се стегнеме во 45 мајкуми ке можеме дадеме 3.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Мамицата да му ја е**м на Ферара за изменава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С

сашенко

Гостин
Не надигруваат о во второ полувреме ејјјјјј.Не сакам да бидам песимист ама мислам дека тешко ке се вратиме ова второ полувреме.Очекував далеку подобра игра ама имаат опасни контри и можат да не скршат вечерва само со нив.Мора посериозноооо...Се изнервирав многу..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom