Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Најверојатно во напад ќе стартуваат Јакинта и ТрезеГОЛ. Не сакам да кобам пред утакмица и да прогнозирам резултати, па затоа ќе чекам. Очекувам само сите грешки што се правеа против Бордо да бидат елиминирани и Малиот да игра позаангажирано и борбено. Само така може да си направи простор за да игра почесто. It's now or never за него.

п.с. Мурињо е патетика, после нерешеното со Бари го гледав како дава изјава на Скај. Како посран гулаб беше :pos:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Мурињо се плаши, ова е повеќе од јасно, штом почна да бара изговори, бара вине на друго место, чувствува дека сезонава титулата не му е баш на дофат, али нема потреба ние да се замараме со неговите изјави, нека ди јаде колку сака тој!
А каква реакција очекуваш ти од прост човек како мурињо, јас после тоа со зеро тиули видов колку му тежи паметот, ни самиот незнае што збори, зеро титули за тим со 29 титули, тоа само ментално пореметен човек го кажува, по што цела италија му се смееше потоа али човекот живее во некој друг свет поточно "во светот на бајките".

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Можеби пак ке има хет-трик на ТрезеГол. :) Очекувам 1 гол од него, и грешките да ни се попорават од играта со Бордо, и поцврста одбрана.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Na 16 septemvri 1993 (znaci tocno pred 16 godini), Alex Del Piero go postignal svojot prv gol za Starata Dama protiv Reggiana... Forza Alex & Juve,.... Grande storia per alex nella Juve:) Link Here

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Јакинта!!! Толку од отпорот на Ливорно, сега само може да се отвори простор за нивни дебакл.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Кога ви кажувам за Маркисио дека е ѕвер, вие не ми верувате. 2-0 ајде, пунете ги.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
еЕе аман, заборавив да ја гледам од почетокот :mad:
Сега ми текна на полувремето :mad:
Ама добро, е 2-0 водаме :D:D:D:
Ке ги напуниме :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Честито победа.За играва Чиро заслужува честитки бидејки одигравме добро без пола состав.Можам да замислам како ке биде кога ке бидеме во полн состав и кога ке се врати Сисоко :vozbud::vozbud::vozbud:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Добра игра, само малце одбраната ме загрижува премногу простор оставаа, Трезеге доколку не поработи на кондицијата тешко дека ќе игра прв состав веќе, секоја чест за Јакинта, Маркизио, па и за Поулесн кој се бореше за секоја топка, се покажува веќе колку добра зделка направивме со Гросо одлично одигра човекот, Џовинко повторно слаб натпревар не верувам дека ќе се наметне кај Ферара , Буфон маестрален немам коментар за него, се на се сите одиграа добар меч, следна жртва Џенова.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
kako prvo jas posle nekolku dena probelemi so pc eve me povtorno da pisam kako vtoro cestito za pobedata i odlicnata igra pokazana od strana na na nasiot tim i edno golemo bravo za bufon koj na ovaj natrepvar mn odlicni topki spasi kako i za grigera deneska me iznenadi kako i za celata ekipa na juve :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: a daligo zaprimetivte del piero nervozen bese so ne mozese da gi natrti na livorno :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom